Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Problema Service - Preturi diferite

IP Camera HikVision nu o gasesc i...

Cand devine un film clasic?

Cu mașina spre Budapesta ...
 Ridicare act de identitate cu pro...

Calorifere + incalzire in pardose...

Sfat achizitie laptop buget 1500-...

Boxe Devialet
 Mai poarta careva papuci prin oras?

Amortizoare - 2024 - gaz / ulei ?...

Calatorie Bucuresti - Timisoara, ...

Țuica are gust ciudat
 Copii nascuti in Romania

Felicitari Republica Moldova pent...

Ușa exterioara care scar5...

Decizie dificila intre doua model...
 

Router wireless TP-Link Archer AX10, Dual-band, WiFi 6, Gigabit

* * * * * 1 votes
  • Please log in to reply
1285 replies to this topic

#1279
excentryc

excentryc

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,529
  • Înscris: 15.07.2005

View PostSidTheKid, on 07 mai 2024 - 15:52, said:

Am comandat si eu un router azi de la digi, am fiberlink 1000 si e gratuit dar mi-a zis aia de la magazin ca am de asteptat.
A mai comandat cineva, cat a durat? Sper c-am postat unde trebuie, multumesc anticipat.

View Postalber7, on 07 mai 2024 - 19:37, said:

Am comanda deschisa de la jumatatea lui decembrie si inca astept...
In 3 decembrie 2023 am comandat router-ul si azi am primit mesaj ca ma asteapta sa-l iau ... am timp 7 zile la dispozitie.

#1280
unconn3ct3d

unconn3ct3d

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 145
  • Înscris: 06.05.2008

View Postfundasul34, on 20 mai 2024 - 22:01, said:

buna ! m-ar intereseaza daca pe firmware Digi pot face cel putin un AccesPoint din acest router fara a mai fi nevoit de scriere de firmware original...doresc sa-l folosesc ca un range extender dupa un GPON HG 8143A5 si daca  Lan 1 e intradevar de 1000. Multumesc.
Salut, se poate, doar ca la firmware-ul digi nu ai "operation mode" din care sa il setezi in "access point mode", asa ca il poti seta ca access point doar manual pe LAN. Mai detaliat, pui cablul ethernet din GPON LAN in AX10 LAN, iar pe AX10 la sectiunea LAN setezi IP din aceeasi retea privata cu gpon-ul (192.168.x.x), dezactivezi DHCP pe AX10, iti configurezi si pe ax10 wifi-ul si gata ap-ul Posted Image. Ai un singur port gigabit (1000 mbps) pe GPON-ul acela, ai gigabit si pe AX10.

Edited by unconn3ct3d, 21 May 2024 - 10:16.


#1281
fundasul34

fundasul34

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 37
  • Înscris: 04.08.2009
@unconn3ct3d multumesc de raspuns.
exact asta si doresc extidere de retea prin fir folosind port Lan 1 pentru a avea gigabite pe AX...obisnuiesc alocare IP din aceeasi clasa cu Gpon/router principal urmat de dezactivare dhcp. Stima.

#1282
Dorukag

Dorukag

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 19
  • Înscris: 08.05.2007
Salutare!

Functioneaza 2 routere AX10 cu firmware original TP-link in easymesh?
Am 2 routere AX10 de la DIGI care merg.
Vreau sa stiu daca merita sa le trec la fw original sau sa le las cu cel de la DIGI.

#1283
anndrei86

anndrei86

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 631
  • Înscris: 16.04.2008
Din cate stiu eu, nu functioneaza in mesh cu soft-ul original.
Dar nici nu am incercat, asa ca nu pot sa spun 100%.

Recomandarea mea ar fi sa nu incerci daca nu ai nici o confirmare de la vreun all utilizator.

#1284
Dorukag

Dorukag

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 19
  • Înscris: 08.05.2007
Functioneaza foarte bine easymesh cu firmware original,

#1285
rexx

rexx

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,210
  • Înscris: 15.08.2005
am 2 routere ax10: unul de la digi cu firmware custom digi si unul cumparat de mine de pe olx cu firmware original
pe ambele am meniul de EasyMesh

#1286
2016

2016

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 41
  • Înscris: 29.05.2016

 rexx, on 27 mai 2024 - 16:37, said:

am 2 routere ax10: unul de la digi cu firmware custom digi si unul cumparat de mine de pe olx cu firmware original
pe ambele am meniul de EasyMesh
și confirmi ca sunt compatibile, funcționează easymesh?!?

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate