Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Cu ce va aparati de cainii agresi...

Nu imi platiti coletul cu cardul ...

Mi-au disparut amigdalitele ?

Exista vreun plan de terorizare p...
 Schimbare adresa DNS IPv4 pe rout...

Recomandare Barebone

Monede JO 2024

Suprasolicitare sistem electric
 CIV auto import

Mutare in MOZAMBIC - pareri, expe...

Scoatere antifurt airtag de pe ha...

Magnet in loc de clește pent...
 Cumparat/Locuit in apartament si ...

Pot folosi sistemul PC pe post de...

Sokol cu distorsiuni de cross-over

Filtru apa potabila cu osmoza inv...
 

Router wireless TP-Link Archer AX10, Dual-band, WiFi 6, Gigabit

* * * * * 1 votes
  • Please log in to reply
1258 replies to this topic

#1171
p243df

p243df

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,867
  • Înscris: 26.10.2021
Și ce să-mi fure, contu de la file lista?
Sau de la digi online?

#1172
djmartzian

djmartzian

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 10
  • Înscris: 03.07.2012

View Postgonzales89, on 18 octombrie 2023 - 22:39, said:

@djmartzian, nu știu ce sfat să-ți mai dau. Azi dimineață tocmai am refăcut rețeaua mea easymesh exact așa cum am scris mai sus. Ax10 cu 1.3.9, care era pe easymesh wifi, l-am trecut pe cablu lan1, in locul lui C80. Ax10 Digi(main) nu l-a văzut decât după reset, iar c80-ul a trebuit resetat și el. Am impresia că e important și să folosești aceleași porturi lan pe care le-ai folosit la setarea satelitului cu cablul scurt(1-2m, in zona wifi a main-ului). Mai poți încerca și varianta lan-lan între main și satelit. Uită-te și aici

https://community.tp...um/topic/620656

@gonzales89, Am reusit sa-i "imprietenesc"! Se pare ca secretul este sa fie conectate pe LAN(Port 1 = Port 1), factory defaults si abia dupa scos cablul si va functiona WiFi Mesh. Singurul dezavantaj pe care il vad acum este ca nu pot accesa GUI-ul pt Satelit....mai studiez problema.
Multumesc pentru support si informatii Posted Image

Edited by djmartzian, 19 October 2023 - 17:14.


#1173
gonzales89

gonzales89

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 28
  • Înscris: 11.04.2016
@djmartzian ✌️, chiar mă bucur că ai reușit până la urmă! Deci, Lan-Lan a fost soluția... La mine a mers Lan - WAN !! Oricum, cu fw Digi pe main nu poți avea, cred, nici-un control pe satelit(fw Digi sau original TP-Link). Singura rezolvare, presupun, este fw TP-Link care are mult mai multe setări, pe main și pe satelit(i).
Eu, unul, am păstrat routerul de la Digi cu fw lor pentru a beneficia în continuare de suport. Totuși, daca te bate un gând de ... "independenta", se poate implementa fw 1.3.9 pe routerul Digi ��

#1174
cpowertm

cpowertm

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 170
  • Înscris: 12.07.2009

View Postgonzales89, on 14 octombrie 2023 - 20:28, said:

Păcat că nu ai citit cu atenție postările anterioare! Pune routerul cu fw Digi ca main și pe celălalt, cu fw 1.3.9 de la TP-Link, ca satelit și vor funcționa în easymesh, wifi, nu ethernet backhaul. Eu am următoarea configurație: main- ax10 de la digi, sateliți - C80(backhaul), ax10 cu fw 1.3.9(wifi). Funcționează destul de bine, bineînțeles cu limitările de viteza pe partea satelitului cuplat prin wifi.

Sal!
Cum ai reusit sa pui softul original peste cel de la digi?
Am incercat in fel si chip si nu a mers.
Ma poti ghida unpic?
Multumesc!

#1175
gonzales89

gonzales89

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 28
  • Înscris: 11.04.2016
@cpowertm, ai un PM cu ce trebuie. Bafta!

#1176
Mihai_3

Mihai_3

    我會回來的...

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,041
  • Înscris: 26.04.2007
gonzales89: era bine daca postai aici si pentru altii...
(mie nu imi trebuie ca am AX10 al meu)

#1177
gonzales89

gonzales89

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 28
  • Înscris: 11.04.2016

View PostMihai_3, on 22 octombrie 2023 - 09:35, said:

gonzales89: era bine daca postai aici si pentru altii...
(mie nu imi trebuie ca am AX10 al meu)

Ok. Singurul motiv pentru care nu am făcut asta până acum a fost că, știind discuțiile anterioare din acest topic, privitor la legalitatea/oportunitatea procedurii, am fost puțin rezervat. Daca nu e supărare, am sa postez cum am procedat eu. Oricum, firmware-urile modificate nu-mi aparțin. Au fost făcute de către alți useri de aici (le mulțumesc încă o dată)!

#1178
gonzales89

gonzales89

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 28
  • Înscris: 11.04.2016
Pentru cei care vor sa instaleze firmware-ul original TP-Link(1.3.9) peste fw Digi, iată un mic ghid, împreună cu fișierele bin modate.
Urmați pașii din acest link, metoda #2 pentru gama AX. Totul este explicat acolo foarte clar, pas cu pas.

https://www.tp-link....pport/faq/1482/

Folosiți unul din fișierele bin modificate din atașament, potrivit versiunii hardware a routerului vostru(v1 sau v1.2). După ce ați instalat fw modificat, restartati routerul și updatati normal cu ultimul fw (1.3.9) descărcat de la Tp-link(aveți în atașament și un PDF cu procedura).
Bafta, și aveti in vedere că procedând astfel veți pierde suportul Digi!

#1179
cpowertm

cpowertm

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 170
  • Înscris: 12.07.2009
CONFIRM CA MERGE PROCEDURA DE MAI SUS!

Am "gasit" un router de la RDS (AX10) si am facut update la versiunea full cu ajutorul metodei de mai sus! (ver 1.0).

Multumim  >gonzales89<  pentru ajutor!

#1180
bara4s

bara4s

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 220
  • Înscris: 11.03.2021
La care setări trebuie să enable/disable?
Eu le am pe cele default

Attached Files



#1181
dur3xtremme

dur3xtremme

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 301
  • Înscris: 28.09.2014
Ax 10 wireless speed test.

Attached Files



#1182
Quebec

Quebec

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 70
  • Înscris: 17.03.2006

 cpowertm, on 22 octombrie 2023 - 23:41, said:

CONFIRM CA MERGE PROCEDURA DE MAI SUS!

Am "gasit" un router de la RDS (AX10) si am facut update la versiunea full cu ajutorul metodei de mai sus! (ver 1.0).

Multumim  >gonzales89<  pentru ajutor!

Ai folosit WPS button sau reset button?

Edited by Quebec, 09 November 2023 - 14:22.


#1183
Quebec

Quebec

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 70
  • Înscris: 17.03.2006
A mers cu WPS button, merci gonzales89

#1184
Formhault

Formhault

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,381
  • Înscris: 22.12.2016

View Postdur3xtremme, on 27 octombrie 2023 - 18:38, said:

Ax 10 wireless speed test.

Ce telefon? Eu cu S22 Ultra și iPhone 14 nu prea sar de 650 Mbps download.

Dar ai upload cam mic. Eu am 400+ constant.

Edited by Formhault, 12 November 2023 - 12:29.


#1185
mike-5

mike-5

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 636
  • Înscris: 14.12.2007
La contracte noi în București se mai dau routere ax10 în chirie ?  wi fi la ax10 este stabil ? suportă setare manuală canal 13 în 2,4 ghz ?

Edited by mike-5, 21 November 2023 - 17:10.


#1186
root1ng

root1ng

    New Member

  • Grup: Candidate Members
  • Posts: 6
  • Înscris: 05.01.2023

Vizualizare mesajmike&#045;5, pe 21 noiembrie 2023 - 17:09, a scris:

La contracte noi în București se mai dau routere ax10 în chirie ?  wi fi la ax10 este stabil ? suportă setare manuală canal 13 în 2,4 ghz ?

Nu cred ca mai ofera AX-ul, posibil doar Huawei, Fiberhome si ZTE. (Incearca sa iei legatura cu ei la un punct din zona sau la telefon si ei iti pot comunica daca mai sunt sau nu disponibile ax-urile)
Iar in legatura cu setarea manuala a canalelor, da, este posibila atat pe 2.4 cat si pe 5 GHz, pe partea de stabilitate este ok, eu nu am probleme cu ele si am 4 bucati legate in mesh.

#1187
catalinman

catalinman

    RCS & RDS

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,519
  • Înscris: 16.12.2006
Mai nou se dau din nou routere TP-Link, da nu se mai da AX10.

Acum se ofera TP-Link EX220 ca router Wi-Fi 6.

#1188
gonzales89

gonzales89

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 28
  • Înscris: 11.04.2016
@catalinman, EX220 suporta easymesh prin cablu?

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate