Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Tulsa King (2022 - )

Tv box android fara "servicii...

Factura platita la Supercom si ne...

Nu mai primesc sms pentru locker ...
 Apeluri efectuate dar nu apar in ...

Apa de puț in Berceni-Ilfov

Recomandare alegere - R7 7800X3D/...

OCEANIA NATIONS CUP 2024
 Recomandare router portabil wifi

Plata internaționala

Problema cheie/inchidere centrali...

Casa pe structura de lemn (timber...
 In ce an ati facut scoala de sofe...

Problema masina de spalat

Achiziție lentile ochelari o...

Alegere rucsac 20 litri
 

Radio internet Medion MD 86869

- - - - -
  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1
iordan

iordan

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 51
  • Înscris: 13.08.2006
Buna ziua,
Ma puteti ajuta sa  fac  sa functioneze radioul Medion Life P85017 (Medion MD 86869) care nu mai porneste se incarca decat 3 liniute si nu apare meniu.Asa am primit radioul si nu stiu cum functioneaza am vazut ceva pe Youtube  .Cred ca trebuie scahimbat softul de nu se incarca .Orice ajutor este bine venit.
Multumesc

#2
Mircel

Mircel

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,427
  • Înscris: 01.10.2005
L-ai deschis?
Ce tensiune are bateria?
Iese tensiune din primul stabilizator?
Afișajul se alimentează?

View Postiordan, on 27 noiembrie 2020 - 17:23, said:

Cred ca trebuie scahimbat softul de nu se incarca
Știi cum se schimbă? L-ai schimbat? Chiar crezi că-l poți schimba așa ca pe un condensator?

#3
iordan

iordan

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 51
  • Înscris: 13.08.2006

View PostMircel, on 27 noiembrie 2020 - 18:22, said:

L-ai deschis?
Ce tensiune are bateria?
Iese tensiune din primul stabilizator?
Afișajul se alimentează?

Știi cum se schimbă? L-ai schimbat? Chiar crezi că-l poți schimba așa ca pe un condensator?
Referitor la cele spuse de tine am verificat tensiunea de alimentare si este 12 v ,nu sunt condensatori umflati sau defecti am decuplat si etajul final cu TDA 7266  dar nu porneste atasez un film sa vedeti cum face .
Multumesc

Attached Files


Edited by iordan, 28 November 2020 - 21:49.


#4
Mircel

Mircel

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,427
  • Înscris: 01.10.2005
Am întâlnit gadget-uri care nu funcționau pe timpul încărcării bateriei.
Verifică dacă funcționează cu alimentatorul scos din aparat.
Ce acumultor de 12V are?

#5
iordan

iordan

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 51
  • Înscris: 13.08.2006

View PostMircel, on 28 noiembrie 2020 - 22:03, said:

Am întâlnit gadget-uri care nu funcționau pe timpul încărcării bateriei.
Verifică dacă funcționează cu alimentatorul scos din aparat.
Ce acumultor de 12V are?
Nu are acumulator decat sursa de la priza ,dar am gasit pe alt forum la polonezi despre acelasi defect si cred ca sa rezolvat prin update de soft sau rescrierea memoriei interne.

#6
Mircel

Mircel

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,427
  • Înscris: 01.10.2005

View Postiordan, on 29 noiembrie 2020 - 08:35, said:

update de soft sau rescrierea memoriei interne...
...lucruri care ne depășesc.
Poate găsești un Service care să aibă oameni pregătiți.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate