![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Subiect licență
Last Updated: Dec 09 2020 17:52, Started by
Mateialexandru1994
, Nov 26 2020 18:23
·
0

Posted 26 November 2020 - 18:23

Bună seara. Am de făcut un proiect pentru lucrarea de diplomă cu tema: proiectarea și realizarea unui sistem automat controlat vocal destinat unei locuinte inteligente. Îmi puteți oferi câteva detalii pentru partea practică?
|
Posted 26 November 2020 - 19:02

Search pe google "voice activated smart house pdf" si alte variante.
Exemplu de documente gasite: Attached Files |
Posted 26 November 2020 - 19:50

Carti/documente despre conceptul de "smart house"
Attached FilesEdited by tibi_pl2005, 26 November 2020 - 19:50. |
Posted 09 December 2020 - 17:52

Buna ziua.
Am de facut pentru lucrarea de diploma la partea practica un sistem automat controlat vocal destinat unei locuinte inteligente. M-am orientat la un sistem automat cu Arduino UNO si un modul Wi-Fi ESP8266-01 comandat prin comenzi vocale (Alexa sau alta aplicatie din google play), care să poată controla unele aparate din casa (lumini, ventilator, priză....) A mai facut cineva asa ceva, sau se pricepe cineva la asa ceva? |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users