![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Problema chimie
Last Updated: Dec 29 2020 08:56, Started by
thunder20
, Nov 21 2020 00:38
·
0

Posted 21 November 2020 - 00:38

Prin arderea unui mol dintr-un alcan cu cantitatea stoechiometrică de aer (20%O2; 80%N2)
rezultă un amestec de gaze. Adus în condiții normale, volumul gazelor scade cu 13,953%. Formula moleculară a alcanului este? Prin arderea unui mol dintr-un alcan cu cantitatea stoechiometrică de aer (20%O2; 80%N2) rezultă un amestec de gaze. Adus în condiții normale, volumul gazelor scade cu 13,953%. Formula moleculară a alcanului și numărul de izomeri ai acestuia este: A) C7H16, B) C4H10, C) C5H12,3; D) C6H14, |
Posted 21 November 2020 - 19:33

Prin arderea unui mol dintr-un alcan cu cantitatea stoechiometrică de aer (20%O2; 80%N2) rezultă un amestec de gaze. Adus în condiții normale, volumul gazelor scade cu 13,953%. Formula moleculară a alcanului este? Prin arderea unui mol dintr-un alcan cu cantitatea stoechiometrică de aer (20%O2; 80%N2) rezultă un amestec de gaze. Adus în condiții normale, volumul gazelor scade cu 13,953%. Formula moleculară a alcanului și numărul de izomeri ai acestuia este: A) C7H16, B) C4H10, C) C5H12,3; D) C6H14, ![]() Daca nu intelegi ceva intreaba-ma |
Posted 21 November 2020 - 21:52

Sunt sigur ca daca voia, gasea.
Si-a facut cont nou doar sa posteze asta, poate gaseste un fraier sa ii faca tema. A gasit ![]() Daca vrei sa il ajuti, nu-i mai rezolva temele ![]() |
Posted 22 November 2020 - 09:08

Si tema are rostul ei. Eu cred ca un elev care vrea sa isi faca tema trebuie ajutat. Daca o copiaza de la un coleg fara sa priceapa nimic , situatia nu este rezolvata. Cred ca mai bine trebuie explicat ca elevul sa ramana cu ceva. Si nu cred ca problema asta este tema din manual.
Va doresc o zi buna si mai multa toleranta pentru elevii care vor sa isi faca tema. Cu respect |
Posted 29 December 2020 - 08:56

Bună dimineața
Vă rog să mă ajutați și pe mine la următoarea problemă Pentru stabilirea compoziției unui amestec de esteri alifatici saturați, utilizați ca odoranti sintetici, se saponifica 0,74g amestec cu 20ml soluție NaOH 2M. Excesul de soluție de NaOH se neutralizează cu exact 30 ml soluție HCl 1M. Prin încălzirea la fierbere a amestecului de esteri cu H2SO4 80%,se degajă Un amestec gazos, care barbotat la rece și întuneric, printr-o soluție de Br2 în CCl4 își reduce volumul la o treime din cel inițial, fără să - și modifice densitatea (densitatea în raport cu Aerul este 0,966). Să se stabilească : A) masa molară medie a amestecului de esteri B) masa molară medie a amestecului gazos degajat, formulele substanțelor gazoase și fracțiile moare ale componenților din amestec C) structura celor doi esteri Raspunsuri A. 74g/mol B.28g/mol,C2H4 și CO, xC2H4=1/3 și xCO=2/3 C.HCOOCH3, C2H5COOC2H5 Mulțumesc mult pentru răspuns |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users