Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Xiaomi aduce pe piața din Ro...

Ariana 22 ani din Ploiesti are ne...

Noul BMW seria 3:Sedan și To...

Tractor prin programul rabla
 Care cada de baie e mai buna?

Sfat upgrade ram și ssd

Sonoma 14.3 iMac i5 Late 2013

Reclama peste imagine Samsung 32M...
 Radu Stefan Banica ft. Juno - Sam...

Întrebare lichid de frana pe saboti

Grupul de firme Paysera Bulgaria ...

Upgrade Ryzen 9 5900X -> Ryze...
 Priza aplicata cu intrerupator cu...

Tor cu IP de UK

Sugestii road trip Moldova + Mara...

Recomandare apartament 3 camere
 

PRO ARENA HD

* * * * * 1 votes
 • Please log in to reply
277 replies to this topic

#181
hansoloro2

hansoloro2

  Senior Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 4,131
 • Înscris: 10.03.2012
Urmaresc serialul Urgente 911, in serial operatoul raspunde cu 911 ce urgenta aveti. Ei traduc 112. Cine face traducerea serialului.

#182
-TINO-

-TINO-

  Senior Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 3,443
 • Înscris: 11.08.2019
Și pe Netflix am observat la fel de multe ori. Probabil or fi instruți ca numărul de urgențe să fie adaptat zonei respective.

#183
ovydinho84

ovydinho84

  Member

 • Grup: Members
 • Posts: 473
 • Înscris: 12.03.2015
Maine dimineață de la ora 5 o sa fie transmisa în direct gala UFC unde Main-event o sa fie lupta pentru centura greilor...plus încă 4 lupte.

#184
SynOfficial

SynOfficial

  Member

 • Grup: Members
 • Posts: 699
 • Înscris: 10.11.2020
Habsoloro2 traducerea este făcută alternativ de Aurelian Radu, Elena Velisarie, George Costinaș și Robert Ciubotaru.

Într-adevăr, este o convenție ca numărul unic de urgență da fie schimbat în funcție de regiune.

#185
SynOfficial

SynOfficial

  Member

 • Grup: Members
 • Posts: 699
 • Înscris: 10.11.2020
Mai pune PRO X punctul pe acțiune?

PRO X este poate cel mai bun exemplu al unui pacient care nu se simte bine și care primește un pumn în nas. A ajutat sau nu rebrandingul din 2017? Eu zic că nu, dar vă invit mai departe să analizăm ce s-a întâmpălat cu fostul Sport.ro, și dacă privim și mai adânc în istorie, TV Sport, și să răspundem la întrebarea „Mai bune PRO X punctul pe acțiune” cum spune sloganul?

Anul este 2017, iar ziua, 28 august. Toată România este în extaz pentru rebrandingul pe care îl are PRO, în urma achiziției CME de la Adrian Sârbu. Toate posturile sunt „unite într-un singur punct”, schimbându-și grafica, și unele chiar și numele. PRO TV și PRO CINEMA își schimba aspectul grafic, iar Acasă TV devine PRO 2, Acasă Gold este redenumit în PRO GOLD, și pacientul nostru, Sport.ro, devine PRO X.

Personal, declar că mă uit frecvent la fostul Sport.ro și actualul PRO X. Mă uit pentru serialele clasice de comedie, pentru seriale de acțiune foarte bune și celebre, și nu în ultimul rând pentru competiții sportive. Nu rar mă uit la Romanian Karting Masters sau Campionatul Național de Drift, plus, în mod evident, ca orice român, la fotbal.
În 2017, la „marele rebranding PRO”, un renume în lumea sportului, Sport.ro devenea PRO X și își schimba grafica. De asemenea, și sloganul era schimbat din „Noul sport național” în „Pune punctul pe acține!”. Întrebarea este, mai pune punctul pe acțiune, și dacă nu, ce s-a întâmplat?

Audiențe de 30 de ori mai mici decât PRO TV

Conform raportului Kantar Media Audiences de la finalul lunii august 2017, postul PRO X a obținut în medie 20.000 de persoane la nivel național și 10.000 de persoane în medie pe zi din mediul urban. La nivelul publicului întregii țări, postul PRO X a înregistrat o cotă de piață de 0.59% cu 0.11 puncte de rating. Postul PRO TV, în aceeași lună, după media pe întreaga zi obținea 601.000 de persoane cu 3.34 puncte de rating și 18.02% share. Comparativ, PRO X era urmărit de 30 de ori mai puțini români decât PRO TV.

Audiență dublă acum 17 ani

În anul 2005, conform raportului TNS-AGB International, compania care măsura audiențele în acel an, postul care se numea atunci TV Sport, avea o medie de 42.000 de persoane pe zi, la nivel național. Deci nu cu mult peste.

Ce a cauzat decăderea TV Sport, Sport.ro și PRO X?

Cauza principală pentru care cred eu că a scăzut postul este pentru că încet, încet, competiții de sport care ar fi fost transmise de ei au ajuns să fie date de alte posturi, și serialele pe care le dau în premieră nu sunt toate atât de bune. De asemenea, există o lipsă foarte mare de promovare. De la începutul anului 2022, PRO TV a început să promoveze filmele de pe PRO CINEMA în buletinul meteo de la finalul știrilor PRO TV de seară, și asta, pe termen scurt cel puțin, s-a văzut într-o ușoară creștere a audiențelor PRO CINEMA seara. Însă, până atunci, nu se întâmpla asta. Practic, posturile secundare erau parcă uitate, nefiind promovate între ele, cu o singură excepție. Pe absolut toate posturile PRO, rulează și promo-uri de la PRO TV, însă nu și vice-versa. Asta, pe termen lung, face ca și cei care s-ar fi uitat la un alt post decât PRO TV, să schimbe postul cu cel principal, și asta e clar că nu e în beneficiul posturilor secundare. De asemenea, o altă observați pe care am făcut-o recent, în timpul știrilor PRO TV de dimineață, rulează și promo-uri la telenovele de pe PRO 2, ceea ce e foarte bine.

Pentru a avea o opinie cât mai bine formată, am întrebat și câțiva membri de pe un forum de pasionați de TV și aceștia, pe lângă ce am menționat deja au mai spus că ar trebui să difuzeze seriale mai noi, ca Epic Drama sau AXN, și că ar trebui să difuzeze și filme. Altcineva, pe un ton un pic mai agresiv, spune că a fost o decizie foarte proastă schimbarea numelui, pentru că au pierdut un brand cunoscut, acum PRO X sau PRO 2 neînsemnând nimic pentru mai nimeni. Totodată, forumiștii spun că ar trebui mai multe seriale, filme, iar altcineva spune că ar trebui și mai mult sport, nu doar mai multe creații artistice.

Lumea acuză PRO X de lipsă de identitate, alții, inclusiv eu, sunt de părere că ar fi trebuit să se axeze și pe difuzarea de seriale clasice (ceea ce fac parțial în prezent).
Totuși, se fac progrese. Începând de anul trecut, am primit grafica de iarnă, și anul ăsta am primit în preajma Crăciunului o siglă care se schimbă o dată la câteva secunde cu un brăduț sau glob.

Încă un pacient ce se poate recupera

Părerea mea este că postul e salvabil încă. Dacă ar difuza mai multe premiere în prime-time (au ajuns să difuzeze premiere pe țară la două noaptea) și să le îmbine cu seriale clasice. Eu zic că ar trebui să mute reluările de la ora 16:00 și ora 17:00 la miezul nopții, și să ia din premierele care pot fi difuzate în miez de zi și să le difuzeze atunci, dar totuși să lase măcar câte un episod de la 20:00 la 20:30 de serial clasic. Ar putea să aibă un program în care de la 20:00, un episod, este cu un serial clasic, cum sunt „Prietenii tăi”, „Seinfeld” sau „Teoria Big Bang” (și multe altele vechi) și după în intervalul 20:30 – 22:00 să difuzeze o premieră, că au de unde.

Postul e salvabil, dar totul este la latitudinea conducerii PPF, care au arătat în ultimul timp că le pasă un pic de posturile secundare, dar încă nu este suficient cât să fie resuscitate.

Sursa: https://www.liderdea...tul-pe-actiune/

#186
SharonCollins

SharonCollins

  Active Member

 • Grup: Members
 • Posts: 1,206
 • Înscris: 07.04.2017
Pai puteau incepe cu reluarile Survivor pe Pro x nu pe Pro 2! O tampenie alegerea  unui post de seriale, cu un anumit tip de public pt un  program cu probe sportive!

#187
golden187

golden187

  Junior Member

 • Grup: Junior Members
 • Posts: 166
 • Înscris: 29.11.2020
o alegere PROasta

#188
florinpopa1

florinpopa1

  Active Member

 • Grup: Members
 • Posts: 1,021
 • Înscris: 16.05.2021
Stie careva daca va mai fi difuzat serialul Familia Bundy?

#189
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

  Guru Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 16,965
 • Înscris: 06.11.2018

M.A.S.H., serialul fenomen al anilor 70, se întoarce pe sticlă, din martie, la PRO X


M.A.S.H. este un serial american de televiziune produs de catre Larry Gelbart, adaptat după filmul artistic MASH din 1970 (cel din urma fiind bazat pe romanul din 1968, MASH: A Novel About Three Army Doctors, de Richard Hooker). Serialul, care este o dramă medicală și comedie neagră, a fost produs în asociere cu 20th Century Fox Television pentru CBS si urmărește viața unei echipe de doctori și a personalului auxiliar staționat la „4077th Mobile Army Surgical Hospital” în Uijeongbu, Coreea de Sud, în timpul războiului din Coreea. Secvența de titlul a serialului M.A.S.H. contine o versiune instrumentală a melodiei „Suicide Is Painless”, prezentă și în filmul original. Seria a fost produsă după ce încercarea de a filma continuarea cărții originale, M*A*S*H Goes to Maine, a eșuat. Aceasta este versiunea cea mai bine cunoscută dintre lucrările M.A.S.H.


Serialul a avut premiera în Statele Unite pe 17 septembrie 1972 și s-a terminat pe 28 februarie 1983, finalul devenind cel mai vizionat episod din istoria televiziunii americane, la acea vreme, cu un record de 125 de milioane de telespectatori, potrivit New York Times. În contrast cu numărul mare de telespectatori de la ultimul episod din M.A.S.H. aceasta s-a luptat în primul său sezon și a fost în pericol de a fi anulat. Cu toate acestea, sezonul doi din M.A.S.H. a fost pus la o oră mai bună (difuzat după popularul All in the Family), iar serialul a devenit unul dintre primele zece emisiuni ale anului și a rămas în primele douăzeci de emisiuni pentru restul celor unsprezece sezoane.

Serialul fenomen a mai fost difuzat la PRO X, în urmă cu mai mulți ani, integral, așa că cel mai probabil și acum vor fi difuzate toate cele unsprezece sezoane.

Conform datelor obținute de LiderDeAudiență, serialul va începe de vineri, 4 martie, de la ora 18:30 și începând de pe 5 martie de la 18:00 cu câte două episoade zilnic, ocupând locul serialului „Bărbat în minoritate”, difuzat în premieră de PRO X, care se va termina cu episodul 21 din ultima serie, a noua.

Sursa: program-tv.net

Serialul a fost apreciat în trecut și de români, la primele difuzări pe postul din Pache Protopopescu, obținând audiențe mai mari decât media postului, la fel ca „Familia Bundy”, alt serial al epocii de aur a televiziunii difuzat în trecut de PRO TV și PRO X.

Sursa: https://www.liderdea...artie-la-pro-x/

#190
florinpopa1

florinpopa1

  Active Member

 • Grup: Members
 • Posts: 1,021
 • Înscris: 16.05.2021
De serialul Familia Bundy nu a spus nimic daca va revenii.

#191
SharonCollins

SharonCollins

  Active Member

 • Grup: Members
 • Posts: 1,206
 • Înscris: 07.04.2017
Data trecuta cand au dat Mash  au facut o magarie ! Exact ultimele două episoade nu le- au dat.  :(. De atunci nu am mai urmarit nimic la ei.

Edited by SharonCollins, 25 February 2022 - 22:59.


#192
silcar

silcar

  Senior Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 3,212
 • Înscris: 21.05.2019
Excelent ca revine, l-am urmarit cu drag! Ma voi uita negresit si de data asta!

#193
SynOfficial

SynOfficial

  Member

 • Grup: Members
 • Posts: 699
 • Înscris: 10.11.2020
BREAKING NEWS. AL DOILEA: PRO X DEVINE PRO ARENA, ÎN CURÂND.

Este vremea reformelor în PRO

De data asta, nu mai eram între somn și trezire, eram gata cu softul de înregistrat!

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/7b3e-EzP8Sk?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Asta nu e chiar de breaking, dar tot e misto, domeniul internet proarena.ro este de vanzare, la 400 de euro :D daca aveam bani il luam sa le fac o șustă să-mi dea 5000 de euro pe el

Edited by SynOfficial, 07 March 2022 - 08:08.


#194
miki07

miki07

  Simplu și banal

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 17,014
 • Înscris: 18.09.2008

 SynOfficial, on 07 martie 2022 - 08:12, said:

BREAKING NEWS. AL DOILEA: PRO X DEVINE PRO ARENA, ÎN CURÂND.

Degeaba schimbi numele, daca nu ai content.

#195
BogdanI33

BogdanI33

  Active Member

 • Grup: Members
 • Posts: 1,583
 • Înscris: 03.01.2019
PRO Arena sună a canal de sport.
Dar ei fac promo la seriale de acțiune.
Vedem când se face rebranding ce content va avea.

#196
miki07

miki07

  Simplu și banal

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 17,014
 • Înscris: 18.09.2008

 BogdanI33, on 07 martie 2022 - 08:38, said:

PRO Arena sună a canal de sport.
Dar ei fac promo la seriale de acțiune.
Vedem când se face rebranding ce content va avea.

The Big Bang Theory numai serial de acțiune nu e. Dar, mă rog. ei știu mai bine. Eu i-aș fi spus Sport.ro, la fel cum îi zice Becali. Că ăla le mai ține canalul în viață.

#197
silcar

silcar

  Senior Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 3,212
 • Înscris: 21.05.2019
Serialele clasice de comedie si nu numai il tin in viata. Decat gunoaiele de azi, mai bine clasic si bun!

Edited by silcar, 10 March 2022 - 22:29.


#198
Marin2514

Marin2514

  Senior Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 2,049
 • Înscris: 22.09.2013
UPDATE :
Amicalul România - Grecia va fi pe 25 martie de la ora 20:15 la PRO X
https://m.program-tv...RO_X/25.03.2022

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate