![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
PRO ARENA HD
Last Updated: Oct 04 2023 21:24, Started by
SynOfficial
, Nov 19 2020 13:09
·
20

Posted 09 December 2020 - 00:23

DImpotriva, dintre toate canalele grupului PRO, eu la Pro X ma uit cel mai mult. E perfect asa cum este. Serialele de comendie clasice, le urmaresc cu mare drag: Married with Childreen, Mash, Seinfeld chiar si The Big Bang Theory. Sa ramana fix asa, e perfect! Ahhhh, a fost de cateva zile faza aceea in care George il tot intreba pa Jerry cat a dat pa scurta/geaca ... probabil este reluare/reluare la reluare dar este superba. Pa soacra/mea o ,,dispera,, Al Bundy.E comedia comediilor cand incepe sa ne povesteasca cat de misogin e tamp... ala ,,ce sta tot cu mana la buzunar,, Asta micu din The Big Bang Theory, Wolowitz este total dar doar pana sa insoara tot cu aia mica, Rostenkowski.Acuma : daca nu au posibilitati sa transmita competitii sportive decente ?! mai baga in reluare un meci/dou/trei etc. in care nationala pierde.Au, au, durere ... |
Posted 15 December 2020 - 11:52

Grafica noua de Craciun, pe toate canalele Media Pro, inclusiv PRO X.
[ https://i.imgur.com/UvnDNka.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] |
Posted 10 January 2021 - 18:58

De sambata 16 ianuarie, ora 21:00 si ulterior zilnic de la 20:00 incepe serialul Dr. Ken din 2015 pe PRO X. Vizionare placuta! Genul programului: Comedie.
|
Posted 20 January 2021 - 15:36

Sambata a inceput "Dr. Haos", vineri a inceput "24: O noua zi" si curand incepe "Prison Break" sezonul 5, tot in premiera.
Nu mai sunt aceleasi seriale obosite si date in reluare. De asemenea, de miercurea viitoare incepe "Kevin poate sa astepte!", tot in premiera. Credeti ca mai are vreo sansa postul? Ati inceput/veti incepe sa va uitati la el acum ca sunt seriale noi, in premiera? Eu, da. |
Posted 20 January 2021 - 15:47

Dr. Haos a mai fost. Dar tot ce ai zis acolo sunt seriale obosite și reîncălzite. Nu m-am mai uitat la Pro X de când au difuzat Goldbergs și Last Man Standing.
|
Posted 20 January 2021 - 16:06

Sambata a inceput "Dr. Haos", vineri a inceput "24: O noua zi" si curand incepe "Prison Break" sezonul 5, tot in premiera. Nu mai sunt aceleasi seriale obosite si date in reluare. De asemenea, de miercurea viitoare incepe "Kevin poate sa astepte!", tot in premiera. Credeti ca mai are vreo sansa postul? Ati inceput/veti incepe sa va uitati la el acum ca sunt seriale noi, in premiera? Eu, da. ![]() |
Posted 20 January 2021 - 18:13

Posted 21 January 2021 - 14:25

Sambata a inceput "Dr. Haos", vineri a inceput "24: O noua zi" si curand incepe "Prison Break" sezonul 5, tot in premiera. Nu mai sunt aceleasi seriale obosite si date in reluare. De asemenea, de miercurea viitoare incepe "Kevin poate sa astepte!", tot in premiera. Credeti ca mai are vreo sansa postul? Ati inceput/veti incepe sa va uitati la el acum ca sunt seriale noi, in premiera? Eu, da. 24 legacy e bun l-am vazut cand a fost rulat in US! Pe pro x ma uit strict la serialele clasice: Seinfeld, Mash, Married with Childreen, chiar si The Big Bang ...Restul recenziilor, asa zise "comedii" sunt extrem de slabe, comparativ cu cele clasice. Prison Break l-am vazut cand a aparut in US. Cu alte cuvinte azi pe el urmaresc Married with Childreen, ca Seinfeld s-a terminat. Si cel nou Dr Haos mi se pare foarte slab si deci nu il urmaresc! |
Posted 01 February 2021 - 14:23

Comedia „Bărbat în minoritate” se vede de luni, 8 februarie, seară de seară, la PRO X.
Fiind serial vechi, nu cred ca e premiera, dar in ultimii 3 ani nu am mai vazut serialul pe post, deci e posibil sa fie premiera, asta mai ales tinand cont ca in ultima vreme au difuzat numai seriale noi, in premiera. |
|
Posted 01 February 2021 - 14:55

Au difuzat 3-4 sezoane acum câțiva ani. Poate vor difuza și sezoane mai recente.
|
Posted 01 February 2021 - 17:53

Posted 01 February 2021 - 18:34

M-am uitat pe program si vor redifuza tot primele 4 sezoane |
Posted 04 February 2021 - 14:04

Foarte bine, suntem multi care revedem cu drag Seinfeld Married with childreen, Mash samd. Sa le dea ciclic. E perfect si sunt cu mult peste orice mizerie de asa zisa "comedie" de azi. Eu urmaresc Pro X DOAR ptr aceste seriale vechi! In rest nu ma intereseaza!
|
Posted 05 February 2021 - 00:01

Corect. Am revazut de prea multe ori serialele de pe Comedy Central. O alternativa ar fi buna. Doar sa nu mai schimbe atat orele de difuzare.
Daca as cere si mai putine reclame probabil as fi considerat obraznic. ![]() |
|
Posted 05 February 2021 - 00:36

Problema e ca le dau aiurea. Adica la Seinfeld nu au dat sfarsitul , la Mash la fel anul trecut. Adica ma uitam la toate episoadele si cand mai aveau 2 , tranc, bagau altceva. De cacao!
|
Posted 05 February 2021 - 08:44

Foarte bine, suntem multi care revedem cu drag Seinfeld Married with childreen, Mash samd. Sa le dea ciclic. E perfect si sunt cu mult peste orice mizerie de asa zisa "comedie" de azi. Eu urmaresc Pro X DOAR ptr aceste seriale vechi! In rest nu ma intereseaza! Daca ar da in bucla pe intervalul 20:00-20:30 zilnic Friends, Seinfeld, Teoria Big Bang si pe intervalul 20:30-22:00 un serial in premiera, n-as avea nicio problema. Dar cand imi iei toata seara cu un serial in reluare, nu e ok. MASH si Familia Bundy deoarece sunt 4:3 SD nu le pot da in prime-time, ca ar arata urat, asa ca le dau de la 18:00. Au reinceput Familia Bundy cu seria 1 acum cateva zile. N-ar strica sa mai avem si alte comedii clasice, ca sigur mai sunt. Poate sa dea un Mr. Bean, sau altceva.
Corect. Am revazut de prea multe ori serialele de pe Comedy Central. O alternativa ar fi buna. Doar sa nu mai schimbe atat orele de difuzare. Daca as cere si mai putine reclame probabil as fi considerat obraznic. ![]() |
Posted 05 February 2021 - 09:05

Mr.Bean s-a mai difuzat pe A1 pana nu mai stiu cand. PRO X sau PRO CINEMA ar trebuii sa difuzeze Vacanta Mare cu Garcea, aia e comedie adevarata.
![]() |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users