![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Solutie pentru eliminat pete tavan (inundatie)
Last Updated: Mar 09 2023 07:49, Started by
Ann0nyym0us
, Nov 17 2020 17:30
·
3

Posted 23 February 2023 - 13:55

Eu am fost inundat prin noiembrie si am lasat peretii patati cu gandul sa renovez prin primavara/vara. Credeti ca mai e nevoie sa iau o solutie speciala pentru pete sau e suficienta o amorsa si o lavabila obisnuita, avand in vedere ca au trecut cateva luni de atunci si peretele s-a uscat?
|
Posted 09 March 2023 - 04:01

Eu am folosit amorsa stain block ( https://www.dedeman....r-1-l/p/5017287 ) Nu mai stiu de unde am luat-o (un magazin mare), dar la dedeman era mai scumpa. Dupa ce-am curatat peretele de tot ce se cojea, am gletuit, am aplicat amorsa stain block si am dat cu lavabila. Petele de rugina nu au mai iesit si a trecut deja 1 an. Am folosit-o in 4 locuri cu succes (baie, sufragerie, bucatarie, hol de la intrare) dupa inundatii de la vecinul de sus unele mai "proaspete" (1-2 ani) sau mai vechi (7-9 ani)
|
Posted 09 March 2023 - 07:49

Confirm cele spuse de Adm .Dupa 2 echipe de zugravi , care au curatat ,gleduit amorsat si
lavabila , pata aparea mai mare dupa 5-6 luni. Am cautat cauza si am gasit pe acoperis doua holsuruburi cu cap hexagonal care nimerisera in nod si ceva de fier asadar nestrinse.Le-am rezolvat /.... Am curatat gledul patat , am desprafuit , sters cu o cirpa cu amorsa oarecare eventualul praf ,pusa o aeroterma sa usuce si fuga la magazin , de unde am cumparat 3 spray-uri cu vopsea alba , cele mai ieftine ( nu Aqua Magic sau mai stiu ce ) .Am pulverizat vopseaua in serii ,cu timp de uscare , tras gledurile , amorsa si lavabila . Asa am scapat de pete . Asta a fost anul trecut iar un spray a costat 14 lei. Attached FilesEdited by mariusyale, 09 March 2023 - 07:51. |
Anunturi
▶ 1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users