![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Google Photos nu va mai avea storage nelimitat gratis - alternative

Posted 16 November 2020 - 09:51

Posted 16 November 2020 - 14:27

Omiți un motiv pt care multi prefera G Photos si anume după interfață, ușurință după care găsești o fotografie/video, fotografii grupate după locație/peisaje/fete umane/animale etc. Are și o funcție în care îți arată pe harta, foto făcute în locatia X. Pe scurt, lumea nu prefera doar stocarea lor propriu-zisă, ci și intuitivitatea interfeței și funcțiile de care dispune. Numește 1 singur serviciu care se ridică la nivelul Photos by Google... Nu exista. Ai incercat tu Photos de la Apple si stii ca nu exista altceva ? Edited by tehnics, 16 November 2020 - 14:28. |
Posted 16 November 2020 - 21:11

Ete nu exista. Ai incercat tu Photos de la Apple si stii ca nu exista altceva ? Edited by Vlad_22, 16 November 2020 - 21:17. |
Posted 16 November 2020 - 22:50

Discutam de alternative la Google Photos. Si ti-am dat exemplu - Apple Photos.
Ca tie nu iti place e una dar asta nu inseamna ca nu exista alternative. |
Posted 17 November 2020 - 00:25

Discutam de alternative la Google Photos. Si ti-am dat exemplu - Apple Photos. Ca tie nu iti place e una dar asta nu inseamna ca nu exista alternative. |
Posted 17 November 2020 - 12:03

Am zis eu undeva ca nu exista alternative?
Numește 1 singur serviciu care se ridică la nivelul Photos by Google... Nu exista. Si acum ce faci, te contrazici singur ?
Bineinteles ca exista ... |
Posted 17 November 2020 - 13:45

Posted 18 November 2020 - 15:38

Ma gandesc ca si dupa 1 iunie 2021, vor ramane ambele optiuni active, High quality care comprima si Original quality care le lasa asa cum sunt. Am descarcat o poza din photos care original are 4.8 MB, iar in High Quality deci comprimata, are 1.1 MB. In felul acesta cei 15 GB ajung o vreme, aprox 14.000 de poze de felul celei din exemplul meu. Nu stiu la video cum comprima. Dar optiunea de 200 GB cu 14 lei si High Quality activ ar trebui sa fie suficient pentru cei mai multi.
Edited by creativestar, 18 November 2020 - 15:44. |
Posted 20 November 2020 - 07:39

Discutam de alternative la Google Photos. Si ti-am dat exemplu - Apple Photos. Ca tie nu iti place e una dar asta nu inseamna ca nu exista alternative. Noi asa avem. E o facilitate importanta care lipseste la Apple Photos. Nu e vorba de placut. Problema principala e ca google a facut un "bait and switch" de toata frumusetea. Puteau limitata uploadul lunar daca problema era abuzarea de spatiul de stocare. Edited by underb, 20 November 2020 - 07:33. |
Posted 20 November 2020 - 10:20

|
Posted 20 November 2020 - 13:50

O spui de parca e ceva rau sa le ai la dispozitie. Iti garantez ca nu e.
In arhiva, acolo vor zace pe veci fara sa le mai vezi vreodata. Spun din propria experienta. |
Posted 26 November 2020 - 09:35

Am și în dulap câteva HDD și zeci de DVD cu foto. O singura data le-am accesat. Pe astea online le am tot timpul la îndemână. Merge f bine căutarea după criterii. Arată și locația în Maps. Daca as putea seta eu rezoluția de stocare (mărimea fișierelor) ar fi super. Că sa mă pot gestiona ușor cu uplioadul, să nu se umple rapid. Voi fi selectiv de la anul. Acum se incarca din tot telefonul: mess, WhatsApp, Snapchat, 360, editoare, screenshot, etc. Voi lăsa doar foto de la camera pt upload automat. Fara video. Eu am selectat sa imi faca backup doar la camera, dar totusi imi face upload la folderul Facebook, messenger. Acuma am un oneplus, pe un note 8 tot la fel pateam. |
Posted 26 November 2020 - 18:27

Sa nu fie locatia tot in DCIM unde ai si folderul Camera.
|
Posted 04 December 2020 - 14:13

Discutam de alternative la Google Photos. Si ti-am dat exemplu - Apple Photos. Ca tie nu iti place e una dar asta nu inseamna ca nu exista alternative. Intrebare sincera, pentru ca efectiv nu stiu: La Apple Photos poti sa cauti dupa continutul pozei? Sau dupa locatia unde a fost facuta? La Google Photos pot sa caut dupa continutul pozei, gen "forrest" sau "red dress", sau pot sa caut dupa "Busteni" daca imi amintesc ca poza era facut acolo. |
Posted 13 December 2020 - 14:07

Cui nu ii place Google Photos poate merge pe OneDrive. Are aceleași funcționalități aproximativ, câteva in plus câteva in minus. Eu le folosesc pe amândouă pentru atuuri specifice.
Onedrive îl țin și pentru că emailul de la Outlook si O365 este mult mult peste Gmail si GSuite. |
|
Posted 14 December 2020 - 15:25

Cui nu ii place Google Photos poate merge pe OneDrive. Are aceleași funcționalități aproximativ, câteva in plus câteva in minus. Eu le folosesc pe amândouă pentru atuuri specifice. Onedrive îl țin și pentru că emailul de la Outlook si O365 este mult mult peste Gmail si GSuite. |
Posted 15 December 2020 - 20:26

Onedrive ofera tot gratuit sau ai vreo limita? Nu e gratuit dar ai multe chestii incluse. Eu am abonament Family. Cu 10 euro/luna, avem 5 conturi de Office 365, fiecare cu 1TB spatiu de stocare in cloud pe care îl poți sincroniza automat cu telefonul la fel ca G Photos. In plus primești și 5 licențe de Office cu aplicații downloadabile pe calculator, nu doar cloud. Edited by alexneo, 15 December 2020 - 20:26. |
Posted 16 December 2020 - 00:11

Mda, nu e rau dar tot parca tanjesc dupa google drive moka
![]() |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users