![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Google Photos nu va mai avea storage nelimitat gratis - alternative
Last Updated: Jan 19 2023 06:07, Started by
bogdan2011
, Nov 12 2020 11:15
·
22

Posted 13 November 2020 - 19:23

Super, dar nu m-as risca Nu ai ce sa riști, e un emulator cunoscut de mult timp, actualizat și îmbunătățit des. E mai mult folosit pentru a te juca jocuri android pe pc (gen PUBG pe gratis). Putina lume cred ca folosește pentru alte chestii, merge cam greu ca necesita resurse, e ca o mașină (telefon/tabletă) virtuala. Ai cred ca își vor păstra baza de google pixel în continuare, cred ca au parteneriat cu ei, cred. Trebuie sa ma informez. |
Posted 13 November 2020 - 19:49

Va veni vremea să scoată și Pixel din "promoție".
Și trebuie sa transferi foto din telefon in PC, apoi backup in in Google. Se păstrează informațiile despre device și locație astfel? |
Posted 13 November 2020 - 21:11

La ce vanzari proaste au cu Pixel, nu cred ca vor scoate acel avantaj, ca n-ar face bine la vanzari.
|
Posted 13 November 2020 - 21:15

Și Samsung au avut 1TB cloud la inceput pt Google. Timp de un an.
Au mai fost ceva promoții temporare. Acum... nu cred că mai sunt aceste bonusuri la Google. |
Posted 13 November 2020 - 21:28

Pozele din Photos vor ocupa spatiile de stocare din Drive, după iun-iul 2021. Oricum, se găsesc destule alternative, precum OneDrive sau chiar Digi Storage, unde ai până la 5TB, la puțin peste 100 ron.
|
Posted 13 November 2020 - 22:29

Degoo folosește cineva? Văd că zice 100GB mok și până la 10.000GB pe bani.
![]() |
Posted 13 November 2020 - 22:38

Degoo folosește cineva? Văd că zice 100GB mok și până la 10.000GB pe bani. ![]() Interesant, suedezi ce ofera 100gb free si cate 5gb in plus pentru fiecare prieten invitat. Nu stiu ce va fi pe viitor.. Eu sper ca pe viitor va aparea totusi cineva care accepta poze nelimitat la calitate standard, ca oricum cele originale le am pe 2 harduri |
Posted 13 November 2020 - 22:50

Ce parere aveti de aplicatia de la Yandex? Eu sunt dispus sa ma mut la ei din vara daca treaba sta asa. UPDATE: La descriere scrie ca au 10 gb free doar, la fel trebuie sa cumperi pentru spatiu in plus Aia 10GB sunt pentru alte fisiere - documente, arhive etc. Nu recomand Degoo -e facut de amatori. |
Posted 13 November 2020 - 22:58

Posted 13 November 2020 - 23:16

Ultima data cand l-am folosit mergea foarte greu. Aplicatia de Windows avea fel de fel de erori. Mi-a lasat impresia ca e facut de amatori.
Acum vad ca au schimbat site-ul si oferta. Citat 10 TB = $99.99 / 100 years ![]() |
|
Posted 14 November 2020 - 08:12

Mai sus am făcut o confuzie. Nu Google oferea bonus 1 tv ci Microsoft Drive.
Totuși dacă voi crea mai multe conturi Google, cate unul până la umplerea celor 15 GB din telefon, când fac comutarea între ele, nu că încerca telefonul să facă automat sincronizarea și să urce foto actuale din telefon într-un cont de acum ceva timp care e aproape plin? Pe contul actual, am 8GB ocupat cu mailuri. Trebuie sa fac ceva curățenie că are aproape 20 de ani contul. Primele foto le am din 2009 in el, inițial aveam Microsoft Phone și le urcam in drive pe toate, că era "nelimitat". Vreo 2 TB am avut câțiva ani. Ori trec la un NAS cu consum mic pus acasă la mine, ori duc un PC antic la serviciu să îl fac acolo NAS..Trebuie să studiez avantajele, dezavantajele. Și îl fac NAS pt toată familia. |
Posted 14 November 2020 - 11:48

Nu stiu de ce cautati alternative, orice sistem dinasta e cu bani cand e bun de ceva pentru ca asta e din start ideea creatorilor, de ce ar da ceva gratis o companie... decat pentru a face lumea dependenta dupa care cotizezi. Singurul storage real pentru lucrurile cu adevarat importante e ala din propriul dulap.
Edited by andreic, 14 November 2020 - 11:52. |
Posted 14 November 2020 - 12:22

Pai in dulap e ca si cand nu le-ai avea.
Ideea era sa le ai tot timpul la dispozitie si sa le gasesti usor. Scrii un cuvant cheie si vezi pozele care sunt caracterizate de acel cuvant. Snow, sunset, children, party etc. |
Posted 14 November 2020 - 12:34

Am și în dulap câteva HDD și zeci de DVD cu foto.
O singura data le-am accesat. Pe astea online le am tot timpul la îndemână. Merge f bine căutarea după criterii. Arată și locația în Maps. Daca as putea seta eu rezoluția de stocare (mărimea fișierelor) ar fi super. Că sa mă pot gestiona ușor cu uplioadul, să nu se umple rapid. Voi fi selectiv de la anul. Acum se incarca din tot telefonul: mess, WhatsApp, Snapchat, 360, editoare, screenshot, etc. Voi lăsa doar foto de la camera pt upload automat. Fara video. |
Posted 15 November 2020 - 22:41

Orange cloud cu 3 euro/luna
are spatiu nelimitat de stocare. Exista limita la fisier, cred ca de 2 GB. Poate deveni o alternativa. Pentru orice altceva orange cloud e dezastru, dar pentru poze e foarte bun. Face backup automat. Edited by creativestar, 15 November 2020 - 22:47. |
|
Posted 16 November 2020 - 00:53

Orange cloud cu 3 euro/luna are spatiu nelimitat de stocare. Exista limita la fisier, cred ca de 2 GB. Poate deveni o alternativa. Pentru orice altceva orange cloud e dezastru, dar pentru poze e foarte bun. Face backup automat. Edited by Vlad_22, 16 November 2020 - 00:56. |
Posted 16 November 2020 - 03:18

Orange cloud cu 3 euro/luna are spatiu nelimitat de stocare. Exista limita la fisier, cred ca de 2 GB. Poate deveni o alternativa. Pentru orice altceva orange cloud e dezastru, dar pentru poze e foarte bun. Face backup automat. Faza cu Google Foto este că e și aplicație galerie foto cu toate avantajele care decurg de aici. Nu e doar spațiu în cloud. Că poate spațiu gratuit sau mai ieftin de stocare în cloud s-ar mai găsi și la alții, dar Google Foto are alte avantaje. |
Posted 16 November 2020 - 07:39

Nu e ca google photo, clar, dar cred ca nu exista nimic ca google photo. Atunci alternativa e sa platim. Deci titlul topicului e nonsens,caci nu exista altenative? Nu despre asta discutam? Alternative mai bune sau mai slabe.Si orange cloud are optiuni de cautare. Nu stiu cat de complexe sunt. Poti sa faci albume. L-am folosit o perioada. Mie mi se pare o alternativa buna, mai ales ca nu are limita.
Edited by creativestar, 16 November 2020 - 07:41. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users