Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Succesiune notar versus instanta ...

Montaj aer conditionat in balcon ...

joc idem Half Life gratis

PC game stream catre Nvidia Shiel...
 Pompa de apa HEPU ?!

Vreau o masina electrica de tocat...

Cum ajunge remorca de tir inapoi ...

Alt "Utilizator nou" pe T...
 ULBS INFORMATICA

Index preturi

Boxa membrana tweeter infundata

Am nevoie de poze cu un curcubeu
 Whisky for Mac

Xiaomi 14 Gpay

Izolare zid exterior de scandura

Dezinstalare drivere W11 23H3
 

Problema espressor Philips 5400 Lattego

- - - - -
  • Please log in to reply
20 replies to this topic

#1
raLU2016

raLU2016

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 74
  • Înscris: 09.02.2016
Buna! Tocmai ce am achiziționat un espressor Phillips 5400 și va rog dacă îmi puteți spune de ce zațul iese moale, nu o “pastila întreaga”?  O fi din cauza treptei rasnitei? Am lăsat o așa cum a fost pe treapta 12.

#2
waterman

waterman

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 28,372
  • Înscris: 17.05.2004
Manualul ce zice ?

#3
raLU2016

raLU2016

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 74
  • Înscris: 09.02.2016

 waterman, on 12 noiembrie 2020 - 00:07, said:

Manualul ce zice ?
Nu am văzut nimic despre asta

#4
waterman

waterman

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 28,372
  • Înscris: 17.05.2004
De unde știi ca ar trebui sa facă niște pastile de zaț ?

#5
raLU2016

raLU2016

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 74
  • Înscris: 09.02.2016

 waterman, on 12 noiembrie 2020 - 00:23, said:

De unde știi ca ar trebui sa facă niște pastile de zaț ?
Pai bănuiesc, ca la orice aparat. La asta zațul parca e înmulțit cu apa

#6
waterman

waterman

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 28,372
  • Înscris: 17.05.2004
Dacă iese cafeaua buna e ok

#7
mellbo

mellbo

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 885
  • Înscris: 07.06.2010
de fapt, chiar trebuie sa fie gen pastila. fie apa nu are temperatura sau presiunea normala, fie pistonul nu coboară toata cursa, fie ai selectat o măcinare prea fina.

dar da, ar fi normal sa fie un fel de pastila.

#8
raLU2016

raLU2016

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 74
  • Înscris: 09.02.2016

 mellbo, on 12 noiembrie 2020 - 01:14, said:

de fapt, chiar trebuie sa fie gen pastila. fie apa nu are temperatura sau presiunea normala, fie pistonul nu coboară toata cursa, fie ai selectat o măcinare prea fina.

dar da, ar fi normal sa fie un fel de pastila.
Și ce as putea sa fac in cazul asta?

#9
tehnics

tehnics

    acolo unde vara-i zi la miezul noptii

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 30,826
  • Înscris: 01.11.2005
Eu as merge pe principiul lui waterman: daca cafeaua e buna, restul nu conteaza cum iese zatul...

#10
urbanreality

urbanreality

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,104
  • Înscris: 25.07.2008
asteapta sa treaca 1 saptamana sau 2, pana se calibreaza aparatul 100%. cafeaua sa fie buna, restul nu conteaza. daca o cureti asa cum scrie in manual te va servi multi ani !
primele 5-10 cafele nu se beau, se arunca, banuiesc ca stiai asta.

#11
danpet

danpet

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,578
  • Înscris: 01.03.2007
De ce toti, excludeti posibilitatea ca acel espresor sa fie defect?...Philips nu mai e ce-a fost candva (de fapt nici alte brand-uri). Pastilele de zat trebuie sa iese uscate, sfaramicioase, nu...ude! Probabil ca nu le preseaza suficient ca sa stoarca toata apa din ele.
Initiator, eu te sfatuiesc sa incerci la garantie.

View Posturbanreality, on 12 noiembrie 2020 - 09:32, said:

cafeaua sa fie buna, restul nu conteaza.
Asta e la fel cu:  masina sa mearga bine, nu conteaza ca scoate fum... :)

#12
dany67

dany67

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 381
  • Înscris: 14.09.2006
Cred ca trebuie sa reglezi cantitatea de boabe ce trebuie macinata.Vezi aici la min. 07:50
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/O6U2qBrulFs?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

#13
raLU2016

raLU2016

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 74
  • Înscris: 09.02.2016

View Postdany67, on 12 noiembrie 2020 - 09:51, said:

Cred ca trebuie sa reglezi cantitatea de boabe ce trebuie macinata.Vezi aici la min. 07:50
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/O6U2qBrulFs?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
L am reglat acuma la treapta 1 pana acum fiind tot la treapta 12

#14
mellbo

mellbo

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 885
  • Înscris: 07.06.2010
pana la urma ti-am zis tot ce poți verifica. apoi cand găsești problema ori din reglaje ori e defect. dupa părerea mea pierzi presiune pe undeva.
a doua bănuială e temperatura apei.

ai întrebat ce poți face. pai depinde de tine, dar daca nu te pricepi, garanție sau service. daca ajungi acolo nu e suficient sa spui ca pastilele sunt ude pentru ca te vei întâlni și acolo de aceasi teorie. "las-o ca mere si-asa"

View Postdanpet, on 12 noiembrie 2020 - 09:51, said:

De ce toti, excludeti posibilitatea ca acel espresor sa fie defect?...

care toți prietene?

Edited by mellbo, 12 November 2020 - 12:16.


#15
danpet

danpet

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,578
  • Înscris: 01.03.2007
Exceptiile intaresc regula... :)

#16
nan_a

nan_a

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 81
  • Înscris: 06.03.2007
Problema e fie din cantitatea de cafea pe care o selectezi sa fie macinata sa nu mergi cu ea la minim, pune pe mediu, si 2 eu din proprie experienta daca pun sa fie cafeau macinata prea mare zatul iese apos, eu am reglat pe temperatura maxima boilerul si respectiv respectiv treapta a 4 de la ceea mai fina macinare, cel mai fin e punctul cu dimensiunea ceea mai mica de pre rotita de la rasnita. De preferat cand setezi nivelul de granulatie a rasnitei sa o faci chiar in timp ce acesta macina in timpul preparari cafelei, apesi si rotesti cate o treapta pana ajungi la dimensiunea dorita.

P.S: la mine sunt tari dopurile de zat. si folosesc sub nivelul mediu nivelul de cafea.

#17
fox6200

fox6200

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 119
  • Înscris: 21.10.2008
Va salut.La acest expresossor consuma f.multa apa.La aprox 2 zile trebuie sa golesc tavitza.Precizez zilnic eu fac o cafea iar sotia un capuccino si lapte spuma.De ce se consuma atat de multa apa?In rest e totul ok nu am ce sa zic.Mentionez...acel bazin de apa nu are pierderi!Garniturile par ok.Apa se consuma numai in timpul prepararii.Stima

#18
robbie_ro

robbie_ro

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,841
  • Înscris: 24.08.2004
Nu cumva scoate apa periodic prin duze pentru a evita infundarea acestora? Puneti o cana goala in dreptul duzelor si verificati-o seara.

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate