Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Problema espressor Philips 5400 Lattego
Last Updated: May 30 2023 10:40, Started by
raLU2016
, Nov 11 2020 23:55
·
1
#1
Posted 11 November 2020 - 23:55
Buna! Tocmai ce am achiziționat un espressor Phillips 5400 și va rog dacă îmi puteți spune de ce zațul iese moale, nu o “pastila întreaga”? O fi din cauza treptei rasnitei? Am lăsat o așa cum a fost pe treapta 12.
|
#3
Posted 12 November 2020 - 00:09
#4
Posted 12 November 2020 - 00:23
De unde știi ca ar trebui sa facă niște pastile de zaț ?
|
#5
Posted 12 November 2020 - 00:25
#7
Posted 12 November 2020 - 01:14
de fapt, chiar trebuie sa fie gen pastila. fie apa nu are temperatura sau presiunea normala, fie pistonul nu coboară toata cursa, fie ai selectat o măcinare prea fina.
dar da, ar fi normal sa fie un fel de pastila. |
#8
Posted 12 November 2020 - 02:21
#9
Posted 12 November 2020 - 09:11
Eu as merge pe principiul lui waterman: daca cafeaua e buna, restul nu conteaza cum iese zatul...
|
#10
Posted 12 November 2020 - 09:32
asteapta sa treaca 1 saptamana sau 2, pana se calibreaza aparatul 100%. cafeaua sa fie buna, restul nu conteaza. daca o cureti asa cum scrie in manual te va servi multi ani !
primele 5-10 cafele nu se beau, se arunca, banuiesc ca stiai asta. |
|
#11
Posted 12 November 2020 - 09:51
De ce toti, excludeti posibilitatea ca acel espresor sa fie defect?...Philips nu mai e ce-a fost candva (de fapt nici alte brand-uri). Pastilele de zat trebuie sa iese uscate, sfaramicioase, nu...ude! Probabil ca nu le preseaza suficient ca sa stoarca toata apa din ele.
Initiator, eu te sfatuiesc sa incerci la garantie. urbanreality, on 12 noiembrie 2020 - 09:32, said:
cafeaua sa fie buna, restul nu conteaza. |
#12
Posted 12 November 2020 - 09:51
Cred ca trebuie sa reglezi cantitatea de boabe ce trebuie macinata.Vezi aici la min. 07:50
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/O6U2qBrulFs?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] |
#13
Posted 12 November 2020 - 10:18
dany67, on 12 noiembrie 2020 - 09:51, said:
Cred ca trebuie sa reglezi cantitatea de boabe ce trebuie macinata.Vezi aici la min. 07:50 [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/O6U2qBrulFs?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] |
#14
Posted 12 November 2020 - 12:17
pana la urma ti-am zis tot ce poți verifica. apoi cand găsești problema ori din reglaje ori e defect. dupa părerea mea pierzi presiune pe undeva.
a doua bănuială e temperatura apei. ai întrebat ce poți face. pai depinde de tine, dar daca nu te pricepi, garanție sau service. daca ajungi acolo nu e suficient sa spui ca pastilele sunt ude pentru ca te vei întâlni și acolo de aceasi teorie. "las-o ca mere si-asa" danpet, on 12 noiembrie 2020 - 09:51, said:
De ce toti, excludeti posibilitatea ca acel espresor sa fie defect?... care toți prietene? Edited by mellbo, 12 November 2020 - 12:16. |
#16
Posted 14 January 2022 - 13:33
Problema e fie din cantitatea de cafea pe care o selectezi sa fie macinata sa nu mergi cu ea la minim, pune pe mediu, si 2 eu din proprie experienta daca pun sa fie cafeau macinata prea mare zatul iese apos, eu am reglat pe temperatura maxima boilerul si respectiv respectiv treapta a 4 de la ceea mai fina macinare, cel mai fin e punctul cu dimensiunea ceea mai mica de pre rotita de la rasnita. De preferat cand setezi nivelul de granulatie a rasnitei sa o faci chiar in timp ce acesta macina in timpul preparari cafelei, apesi si rotesti cate o treapta pana ajungi la dimensiunea dorita.
P.S: la mine sunt tari dopurile de zat. si folosesc sub nivelul mediu nivelul de cafea. |
#17
Posted 16 May 2023 - 12:25
Va salut.La acest expresossor consuma f.multa apa.La aprox 2 zile trebuie sa golesc tavitza.Precizez zilnic eu fac o cafea iar sotia un capuccino si lapte spuma.De ce se consuma atat de multa apa?In rest e totul ok nu am ce sa zic.Mentionez...acel bazin de apa nu are pierderi!Garniturile par ok.Apa se consuma numai in timpul prepararii.Stima
|
#18
Posted 17 May 2023 - 13:38
Nu cumva scoate apa periodic prin duze pentru a evita infundarea acestora? Puneti o cana goala in dreptul duzelor si verificati-o seara.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users