Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Recomandare TV Oled-Led

Rabla pentru electrocasnice si pr...

The SKA Project(Square Kilometre ...
 Sfat achiziție bicicleta

Samsung Galaxy Tab S6 - Chrome nu...

Intrebare despre pizza, marime si...

Recomandare televizor
 Internet fix orange sau Vodafone.

Puls mare doar noaptea?

La multi ani @karax!

La multi ani @Yoda!
 La multi ani @OvidiuNS!

Cuvinte care contin cel putin ...

Tastatura silentioasa profi

Castrarea cocosului (clapon)
 

Nu am sunet la monitor

* - - - - 2 votes
  • Please log in to reply
18 replies to this topic

#1
nandy007

nandy007

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,043
  • Înscris: 05.04.2009
Am un monitor Fujitsu Siemens pe care incerc sa activez sunetul.Am testat cu mai multe distributii de Linux si recunoaste automat placa de sunet si in lipsa altui sistem de sunet,acesta este redat automat pe speakerele monitorului doar pe Windows nu am sunet.Cum pot activa sunetul?Multumesc anticipat Posted Image

#2
dani.user

dani.user

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 29,262
  • Înscris: 24.02.2007
Cablu folosit?

#3
nandy007

nandy007

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,043
  • Înscris: 05.04.2009

View Postdani.user, on 10 noiembrie 2020 - 19:12, said:

Cablu folosit?
D-SUB.Cu acelasi cablu in monitor am sunet pe Linux

#4
GlCA_Contras

GlCA_Contras

    Master Mind

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,888
  • Înscris: 21.03.2020
da la boxe ai sunet?

#5
nandy007

nandy007

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,043
  • Înscris: 05.04.2009

View PostGlCA_Contras, on 10 noiembrie 2020 - 19:36, said:

da la boxe ai sunet?

La boxe am avut sunet.Acum nu le mai am ca le-am aruncat si deocamdata as fi preferat sa  raman pe sunetul monitorului dar pe Windows nu mergePosted Image

#6
BloodRa

BloodRa

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,842
  • Înscris: 22.04.2019
D-sub să transmită sunetul în windows?

#7
_Smiley_

_Smiley_

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 19,354
  • Înscris: 24.02.2006

View Postnandy007, on 10 noiembrie 2020 - 19:21, said:

D-SUB.Cu acelasi cablu in monitor am sunet pe Linux
din ce stiu eu, cablul VGA este doar pentru imagine, nu si pentru sunet. esti sigur ca ai folosit acelasi cablu pe Linux?

Edited by _Smiley_, 10 November 2020 - 20:12.


#8
BloodRa

BloodRa

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,842
  • Înscris: 22.04.2019
Interesant cum de ai sunet în linux când nu ai conexiune de sunet
https://en.m.wikiped...i/VGA_connector

#9
nandy007

nandy007

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,043
  • Înscris: 05.04.2009
Da.Imediat dupa instalare am avut sunt pe Linux

#10
arg

arg

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 36,450
  • Înscris: 19.09.2005
vezi ca pe win poti seta pe unde sa scoata sunetul.

la mine calculatorul are difuzor, tv-ul pe hdmi, dar eu ascult pe casti.

Edited by arg, 10 November 2020 - 20:15.


#11
GlCA_Contras

GlCA_Contras

    Master Mind

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,888
  • Înscris: 21.03.2020
ca sa poti alege iesirea trebuie sa ai conexiunile respective activate prin cablurile periferice ale fiecarui device

el are doar un cablu de monitor

#12
dicdobre

dicdobre

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,197
  • Înscris: 12.09.2005

View Postnandy007, on 10 noiembrie 2020 - 19:06, said:

Am un monitor Fujitsu Siemens pe care incerc sa activez sunetul.Am testat cu mai multe distributii de Linux si recunoaste automat placa de sunet si in lipsa altui sistem de sunet,acesta este redat automat pe speakerele monitorului doar pe Windows nu am sunet.Cum pot activa sunetul?Multumesc anticipat Posted Image

Fujitsu Siemens si mai cum? Da exact modelul monitorului.

#13
CovertTwo

CovertTwo

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,057
  • Înscris: 16.09.2019
Mai bine să facă o poză la cablu, că dacă are VGA nu mai are relevanță nici monitor nici SO, nimic :)

#14
BloodRa

BloodRa

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,842
  • Înscris: 22.04.2019
Poa' are dvi si a făcut o confuzie.

#15
Hider141

Hider141

    trolling here since 2008

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 19,257
  • Înscris: 06.01.2008
'geaba, nici DVI nu poate transmite sunet.

View Postnandy007, on 10 noiembrie 2020 - 19:21, said:

D-SUB.Cu acelasi cablu in monitor am sunet pe Linux
Daca e D-SUB (sau VGA), sigur ai si alt cablu conectat la monitor. Sau sunetul provine din alta parte, de ex. din unitatea centrala daca e un sistem preconfigurat de la HP/Asus/etc.

Edited by Hider141, 11 November 2020 - 08:57.


#16
_Smiley_

_Smiley_

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 19,354
  • Înscris: 24.02.2006
pare-se ca pe DVI s-ar putea trimite si sunet: https://www.bluecine...vi-carry-sound/

#17
Hider141

Hider141

    trolling here since 2008

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 19,257
  • Înscris: 06.01.2008
Interesant, nu stiam asta...

#18
nandy007

nandy007

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,043
  • Înscris: 05.04.2009

View PostHider141, on 11 noiembrie 2020 - 08:50, said:

'geaba, nici DVI nu poate transmite sunet.


Daca e D-SUB (sau VGA), sigur ai si alt cablu conectat la monitor. Sau sunetul provine din alta parte, de ex. din unitatea centrala daca e un sistem preconfigurat de la HP/Asus/etc.

DC-IN

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate