Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Achizitie miniPC.

In ce an este bine sa cumperi tel...

Cablu electric pentru exterior

La multi ani indragostilor! D...
 Germania a legalizat consumul de ...

Frigidere de bauturi pentru magaz...

Exista magazin fizic XIOAMI in Ro...

google.ro virusat?
 Ati castigat vreodata la "con...

HIT FM Zarnesti - Metropolitan Br...

Google Consent Mode V2

La multi ani @rz!
 Placa retea integrata la un ASUS ...

Targ de viniluri - Bucuresti

Achizitionare furca RockRider

End to end encrypted messenger
 

Samsung Galaxy A21s - discutii generale

* * * - - 2 votes
  • Please log in to reply
15 replies to this topic

#1
vRusu

vRusu

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 821
  • Înscris: 25.06.2008
https://www.gsmarena..._a21s-10239.php

Intrebare pentru posesori: are call recording implicit in Dialer sau functioneaza aplicatii de gen?

#2
YOUR_GOD

YOUR_GOD

    Not assigned

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 30,855
  • Înscris: 01.01.2010
Functia aceasta nu tine de telefon. daca vei achizitiona un telefon pe cai oficiale, acesta va avea blocata funcția de inregistrare apel, de catre Google.

#3
cspot

cspot

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,855
  • Înscris: 22.07.2004
Se găsesc destule aplicații de înregistrare apel(gratuite).
    Trebuie doar să cauți puțin.

#4
YOUR_GOD

YOUR_GOD

    Not assigned

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 30,855
  • Înscris: 01.01.2010
Da-mi un exemplu, te rog! Nu de alta, dar cred ca exact pe 21s, am incercat zeci.

#5
vRusu

vRusu

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 821
  • Înscris: 25.06.2008

 YOUR_GOD, on 04 noiembrie 2020 - 11:34, said:

Da-mi un exemplu, te rog! Nu de alta, dar cred ca exact pe 21s, am incercat zeci.
De asta vorbesc in cunostinta de cauza, dar raspund din astia care nu au incercat sau au avut un singur telefon la viata lor.
Ca si cel de mai sus.
Sunt telefoane pe care merg bine astfel de aplicatii, asa cum sunt si telefoane pe care nu prea merg decat rootate.
De aceea si intreb si cer sa raspunda cei care au telefonul nu fiecare habarnist cu acces la internet.
(stiu ca la chinezarii e mai usor cu astfel de aplicatii, la Samsung-uri era candva Total Recall-ul care mergea, nu stiu pe telefoanele mai noi)
Si cu aplicatiile astea, daca nu prind linia directa si inregistreaza de la microfon de fapt nu sunt bune de nimic (majoritatea fac asta si se lauda degeaba).

Edited by vRusu, 04 November 2020 - 11:53.


#6
Kaffir2018

Kaffir2018

    Active Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 1,332
  • Înscris: 15.06.2018
ACR

#7
daniel_vodafone

daniel_vodafone

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,282
  • Înscris: 25.02.2019
ce mi plac mie ''baietii astia'' care dau tot felul de solutii Posted Image ; domilor, acr-ul  din google magazin, nu mai merge de ani de zile
puteti incerca acr unchained care se gaseste pe surse alternative, dar nici acesta nu va merge daca incercati inregistrarea din telefon (nu merge decat cu convorbirea pe speaker)
cine vrea acr unchained sa mi dea detalii pe privat

#8
YOUR_GOD

YOUR_GOD

    Not assigned

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 30,855
  • Înscris: 01.01.2010

 vRusu, on 04 noiembrie 2020 - 11:52, said:

Nu m-am prins ce-ai vrut sa spui. Daca am deranjat, ma retrag. Totusi, repet, pe telefonul acela, am incercat o duzina de aplicatii de inregistrare a apelului, dar nu mi-a mers niciuna.

#9
vRusu

vRusu

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 821
  • Înscris: 25.06.2008

 YOUR_GOD, on 04 noiembrie 2020 - 18:48, said:

Nu m-am prins ce-ai vrut sa spui. Daca am deranjat, ma retrag. Totusi, repet, pe telefonul acela, am incercat o duzina de aplicatii de inregistrare a apelului, dar nu mi-a mers niciuna.
Nu la tine ma refeream, ci la celalalt.
Ai incercat si Total Recall?

#10
YOUR_GOD

YOUR_GOD

    Not assigned

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 30,855
  • Înscris: 01.01.2010

 vRusu, on 05 noiembrie 2020 - 09:14, said:

Sigur. L-am folosit acum cativa ani si am sarit pe el, cred ca prima data. Cauta la un amic si incearca. Nu este vorba de telefon, ci de Android.

#11
AdrianHH

AdrianHH

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,304
  • Înscris: 23.04.2007
Salutare !
Am lovesc de o problema. Sunt la al IV-lea Samsung. Eh, A21s -ul l-am luat dintr-un magazin fizic acum vreo 1 luna. Pornit si eu ca omul acasa, display-ul se aprindea complet, am dat cateva next-uri pt configurarile initiale, functionau. L-am reimpachetat si mers la un centru de accesorii(e o firma maricica,nu chiar bodega...) unde am montat folie sticla si husa siliconica transparenta.
Buuun, ajung acasa, configurez, instalez, nu am dat seama unei probleme :

-Daca sta pe suprafata plana-mai ales in partea de sus nu merge touch-ul ,sau printr-o minune , la a N-a incercare.
Nu pot "trage" bara de sus de optiuni, nu pot apasa butoane, nu merge scroll(sus-jos),mort. Initial , am zis ca nu m-am obisnuit eu sau o fi folia proasta,etc.
Am observat ca in aceeasi pozitie, daca il pun in palma, orizontal, vertical, in unghi, merge. WTF??????
Azi am cautat pe net , vad ca sunt si altii care s-au lovit de probleme identice.
https://r2.community...es/td-p/4898833
Hi, I bought this phone two days ago. And I had this problem. This is a hardware problem. To understand this problem, you must perform the following command. First, place the phone on an insulated surface (such as wood ) Then test the touch function at different points on the screen. This disorder usually occurs at the bottom of the punch hole. In the second step ,Put your hand on the back of the phone or part of the back of the phone. By connecting the hand to the electricity, the problemmalfunction of the touch is eliminated
Sa vedeti faza comica cand e in suportul de parbriz si am gps-ul pornit sau suna cineva...ca nu merge, te apuca toate alea :)
There is a weird issue I am facing with this product. The touch is not smooth as it supposes to be but this is not the main problem. The phone touch works as it supposes to work when I am using the phone while holding it in hands but when I am trying to use it while putting it on a flat surface the touch is not responsive at all. It may be a hardware problem of any sensor may be grip sensor

https://r2.community.../5081795/page/2

Nu am gasit vreo solutie pe acele forumuri, v-ati lovit de problema asta? Daca da, ati rezolvat-o?

#12
Claudelu21

Claudelu21

    New Member

  • Grup: Candidate Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 11.03.2021
Salut. Am achizitionat recent un A21s , iar senzorul de proximitate nu merge. In apeluri , cand il pun la ureche sau daca pun mana la display , acesta nu se stinge. In setarile lui nu am gasit nimic despre senzor. Sa fie din cauza foliei de protectie ?

#13
Alinaalina92

Alinaalina92

    New Member

  • Grup: Candidate Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 21.02.2021

 Claudelu21, on 11 martie 2021 - 01:02, said:

Salut. Am achizitionat recent un A21s , iar senzorul de proximitate nu merge. In apeluri , cand il pun la ureche sau daca pun mana la display , acesta nu se stinge. In setarile lui nu am gasit nimic despre senzor. Sa fie din cauza foliei de protectie ?

Buna mergi la un centru unde au accesorii telefoane sa iti reaseze folia. Asa am patit si eu la un a20e era montata gresit si nu mergea senzorul.
Am dat de un baiat de treaba care a desfacut o si montat o la loc si apoi a inceput a merge senzorul.
Probabil nu a stiut sa iti aseze folia persoana de la centrul unde ai montat-o!!

#14
stephano

stephano

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,892
  • Înscris: 27.01.2008
Salut. Am nevoie de firmware ptr a21 s de România. Momentan am firmware de Telekom și am aplicații inplicite Telekom.

Salut. Am nevoie de firmware ptr a21 s de România. Momentan am firmware de Telekom și am aplicații inplicite Telekom.

#15
gigiones

gigiones

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 319
  • Înscris: 13.03.2006

 stephano, on 17 aprilie 2021 - 20:21, said:

Salut. Am nevoie de firmware ptr a21 s de România. Momentan am firmware de Telekom și am aplicații inplicite Telekom.

Salut. Am nevoie de firmware ptr a21 s de România. Momentan am firmware de Telekom și am aplicații inplicite Telekom.

A primt azi update de soft Android 12 One UI 4.1

#16
AdrianHH

AdrianHH

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,304
  • Înscris: 23.04.2007
Din pacate de cateva zile telefonul a inceput sa aibe un flicker din senin, era ca si cand as apasa butonul lateral de mai multe ori foarte repede, se aprindea si inchidea ecranul, fara posibilitatea sa apas vreun buton.Singura varianta(dupa cateva tutoriale pe youtube) care a functionat a fost sa tin apasat butonul de power si cel de vol - si apoi se restarta, de obicei isi revenea. Acum nu mai vrea si mai rau- a inceput sa apese butoane random pe tastatura inclusiv ok, dupa restart isi tasta singur pin-uri si dadea ok- am reusit sa il opresc, am scos sim-ul, deblocat(ajunsese la puk). Dupa inca cateva porniri, a pornit dar e clar ca va face la fel.
Idei?
Display-ul ?

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate