![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Trial Period in Visual Basic
Last Updated: May 24 2003 08:11, Started by
Spider
, Apr 10 2003 13:06
·
0

Posted 10 April 2003 - 13:06

ma intereseaza o sursa in Visual Basic care sa im faca programul trial (Stiti si voi...si sa bag serial.) Am cautat cu google si nu am gasit.
|
Posted 13 April 2003 - 20:00

Nici nu prea o sa gasesti.. Pentru ca toata protectia sta tocmai in ascunderea algoritmului de verificare a cheilor.. Ia gandeste-te ce ar insemna sa faci o astfel de sursa publica...
|
Posted 14 April 2003 - 12:52

tocmai am facut rost de una si cand am vazut cum functioneaza am zis ca asta nu e protectie. daca va intereseaza dati un mail la [email protected]
|
Posted 24 May 2003 - 08:11

Cel mai bine, consider eu, atunci cind vine vorba de securitate, este sa-ti creezi propriul tau algoritm de criptare pentru urmatoarele motive (daca il faci bine):
1) Cei care vor incerca sa sparga codul de criptare poseda cunostiintele necesare pentru acest lucru. Nu vor fi interesati pentru simplu fapt ca mai repede isi vor face ei propriul lor program. 2) Nu au cunostiinte necesare. Nu-l pot sparge atit de usor dat fiind faptul ca algoritmul de criptare este al tau personal si deci nu a fost facut public. Exemplu: $&![XQZYUVXR[VXYWVSYZVSYVVUX_VR?¹??^UPR]ZORTXOR[_OR]^P???P?UZ?R! Ce vezi mai sus este un anumit mesaj criptat dupa o tehnica proprie iar codul de criptare nu l-as face cunoscut pentru absolut nici un motiv. Citi crezi ca vor stii sa sparga acest cod? |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users