Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Samsung Galaxy A35

Sfat pentru aprinderea automata a...

Masina de copt paine - pareri

Cum reactivez Google Maps?
 Conectare tableta X220la Tv

Femeile tinere nu mai vor sa munc...

La mulți ani @un_dac!

La multi ani de Sfantul Gheorghe&...
 Job - Facultate sau certificare

Deadpool & Wolverine (2023)

sistem hibrid eoliana + panouri +...

Outlook e muta pe Android
 Constructie Mun. Iasi. Casa P+1.

Cum mai rezolvati cu chiriasii ra...

Tastatura si mouse cu baterie int...

AC Gree duce la palpait de becuri
 

Ochii care nu se văd se uită?

* * - - - 3 votes
  • Please log in to reply
55 replies to this topic

#19
fqx

fqx

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,212
  • Înscris: 23.08.2014

 lucianburjuiul, on 02 noiembrie 2020 - 08:57, said:

Vorbesc din experienta nu din auzite. Nu merge si gata. Daca vrei sa te minti singur poti s-o tragi langa la nesfarsit... Cand job-urile sunt de nisa si nu poti sa prestezi decat geografic nu poti sa rezolvi. Probabil sunt si exceptii dar regula o face majoritatea. Si majoritatea ajunge la divort.
Pai nu vorbim de un cuplu casatorit, intrun cuplu casatorit, daca mai sint si copii se poate decide sa se faca un sacrificiu pentru o vreme, pentru copii.Apoi, daca s-au casatorit, inseamna ca au stat o vreme impreuna apoi a survenit distanta, si e vb de varsta aici, la 30 nu stai departat ca ai si tu nevoi, la 50 e suficient si de 2 ori pe luna.
Daca e vb de job, acolo ai de ales, jobul sau partenerul, e cat de clar se poate.Dar vorbim degeaba oricum, fiecare cuplu si fiecare situatie are particularitatile sale.

#20
stevetlangat

stevetlangat

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,737
  • Înscris: 24.10.2019

 tomaso, on 02 noiembrie 2020 - 03:53, said:

Așa zice o vorbă din bătrâni.   Cum că ochii care nu se văd se uită.
Cum o fi?   Cât timp?

Daca El o considera pe Ea de 9.50 si pe sine de 6. Rezista din partea lui, mult si bine.
Daca Ea il considera pe El de 9.50 si pe sine de 6. Rezista mult si din partea ei.


Cu o conditie, ofera-le parteneri de maxim 7.

Daca gasesc potentiali parteneri de 9 si 9,50 poate chiar 10.
Kaput!

Edited by stevetlangat, 02 November 2020 - 09:23.


#21
lucianburjuiul

lucianburjuiul

    Unserious member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,605
  • Înscris: 12.06.2010
Si cuplul necasatorit nu vrea sa finalizeze? Evident ca orice exemplu e diferit de celalalt. Regula e simpla: dai libertate partenerului. Daca se intoarce bine, daca nu se intoarce iar bine. Restul e can can.

#22
Pololica

Pololica

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,806
  • Înscris: 04.01.2015
Depinde. Vorba din batrani avea rost cand nu exista comunicarea de acum. Dar, tot o vorba din batrani, spune ca dragostea trece prin stomac.

Totusi, o relatie, care sa decurga natural, are nevoie si de partea fizica (intalniri, sex, concedii, stat fizic impreuna, etc). Degeaba te indragostesti de o persoana fara te vezi, daca nu faci casa cu persoana respectiva (a face casa inseamna sa va completati unul cu celalalt). E posibil ca dupa 2-3 ani de "online" cand aveti posibilitatea de a va muta impreuna sa realizati, de fapt, ca sunteti doar o iluzie, o plasmuire a ceea ce sperati sa fie celalalt.

#23
YOUR_GOD

YOUR_GOD

    Not assigned

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 30,906
  • Înscris: 01.01.2010

 silesax, on 02 noiembrie 2020 - 05:06, said:

Se uită repede. Dar nu există bre iubire la distanță, pentru că dacă iubești atunci nu ajungi la distanță. Nu există,, vai te iubesc de mor da eu plec in Germania sa că am treabă pe acolo vreo 4 ani de zile... asta e vrăjeală, cand iubesti stai împreună cu persoana iubită, indiferent dacă din punct de vedere material poate nu o s o duci mai bine. Atunci cand alegi banii în detrimentul persoanei dragi, înseamnă că nu iubești bre.
Ce-ai zice de "te iubesc, dar plec din țară să nu crăpăm de foame cu fluturi in stomac".

Eu am iubit o fată prin liceu. Eram copii, clasa a X-a. Era tot ce voiam. Mă iubea la rândul ei, vis. Am fost împreună vreo jumătate de an, dar era că și cum ne știam de o viață. Repet, eram copii, dar pentru vârsta noastră, eram tot ce trebuia unul pentru celălalt. Incep cun sfârșitul. Vorbim și acum. La sfârșitul anului școlar, mi-a zis că ai ei se muta din oraș. Eram așa de tâmp, încât am crezut că ea rămâne. Bineînțeles că nu. M-au chemat ai ei la masă într-o sâmbătă, mă iubeau ai ei, mi-au zis care e treaba și apoi au plecat la țară. Eu am rămas cu ea... Poveste siropoasă. Ideala este că a văzut cerul pe noi.  Bun, a plecat. Am stabilit să mergem la aceași facultate, știri voi, povestea continua. Ne suna cu cartele, de pe fix. Nu aveam telefon in 1998. Stabileam o oră, erau cu 30 minute înainte, să răspund, ea la fel. Și așa, în câteva luni am întârziat, apoi ea, apoi unul nu a sunat deloc, apoi...a mai sunat câte unul pe telefonul de acasă, nu eram acasă, nu era ea, mesaje...și pauză. Au apărut email-urile. Comunicam așa. Am stabilit că trebuie să ne continuăm viețile. Nu mă întrebați dacă avea pe cineva. Mi-a zis că nu. Ei știu că nu aveam. Nici nu vedeam pe altcineva. Până când am gasit o colega. Și ea cu ale ei, hai să fim împreună să nu fim singuri, mergem la patry-uri împreună, peste tot unde are nevoie de pereche. Mai, nu vreau sa vă plictisesc. Actuala mea amica știa de fosta. Ele vorbeau. Fosta i-a zis să aibă grijă de mine. Apoi, pe la Crăciun, îmi spune că e cu cineva. Am luat lucrurile așa cum erau, dar îmi amintesc că deși era rău,  totul devenise mai rău. Un vecin octogenar care era amicul meu mi-a zis că dacă aștept să vină, să aștept, dar dacă aștepte să treacă timpul, poate ar fi bine sa mă mai gândesc. Si am avut o relație cu a doua fata. Și a fost frumos. Dar a lipsit ceva. Golul acela s-a umplut încet-încet, după ce  cunoscut-o pe actuala soție. Dar nu de la început.
Oricum, vorbim și acum. Și mai am ceva pentru ea și acum. Viața nu a fost bună pentru ea. Este divorțată, are un copil. Sunt în Japonia acum. Ideea este că oameni buni și care se iubesc, uneori sunt despărțiți.
Și dacă dragostea este matură, ochii care nu se vad, nu se uita. E greu și tensiunea sexuală care este pentru unii centrul pământului, și disipează. Există însă te motive importante pentru care oamenii rămân împreună. Un cuplu este o echipa, nu doar doi parteneri sexuali. O, da, sexul este bun, dar dacă trăiești pentru asta, nu te mai faci mare.
Gata, scuze de lungimea mesajului!

Pentru cine nu vrea să citească, rezumatul: doar surogatele de relații sunt rupte de distanță.

#24
silesax

silesax

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 47,162
  • Înscris: 15.10.2009

 bumpocbum, on 02 noiembrie 2020 - 09:06, said:



Cunosc multe cazuri in care sotul lucreaza la mii de km distanta si sotia a ramas aici. E greu dar nu s-au despartit. Ce nu face omu pentru bani....



Vezi sa nu.  Nevoia te invata. Cand nu ai ce sa pui pe masa, copii plang de foame sa vezi ce iti iei viteza la munca sa faci un ban. Nu este alegerea ta, esti obligat !
ia vezi despre ce se vorbește.. nu despre neveste ce nu au ce pune pe masă

your god, si care e mesajul ce il dai bre? ca esti fara ea? :))))

#25
ambr0zie

ambr0zie

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,540
  • Înscris: 04.01.2006
In principiu sunt de parere ca se uita, exceptiile doar confirma regula.
La 20 de ani am avut o alta parere si m-am ambitionat sa nu uit si sa trag de o relatie cand nu aveam motiv.
Eu am plecat la facultate, ea mai avea un an de liceu, asa ca din acest motiv (si nu numai) faceam naveta saptamanal.
Apoi, cand a terminat liceul, visam ca vine si ea la facultate in orasul unde eram, ne luam o garsoniera cu chirie, etc.
Asa bine mi-a iesit planul incat ea a dat in alt oras.
Nu mi-a ajuns si am continuat sa trag de relatie, 8 ore pe tren de noapte dus si 8 intors, alternativ, ca sa fim impreuna o zi jumate. in sinea mea eram convins ca luptam pentru iubire de nu mai putem.
Tarziu am realizat ca ce era intre noi era o prioritate pentru ea si nu prea, mereu se gasea ceva mai important si in plus, o mamica ce ma iubea ca sarea in ochi.
Asta e o situatie in care ochii care nu se vad trebuie uitati.

Eu nu spun ca nu se poate la distanta, in anumite cazuri, dar trebuie ca amandoi sa vrea cu adevarat. Si sa se si poata fizic, plus intr-o zi relatia sa nu mai fie la distanta, ca daca o tii doar pe whatsapp aia nu e relatie. De prea multe ori, doar unul vrea, dar de multe ori din teama/obisnuinta.

#26
error2006

error2006

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 248
  • Înscris: 24.11.2006
Normal ca rezista o relatie la distanta, atat timp ca nu apare o alta vuvuzela, sau o alta maciuca. E simplu. Bang Bang tine flacara aprinsa. Iubire la distanta, cele la inceput, sunt doar pentru oamenii fara experienta.

#27
stevetlangat

stevetlangat

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,737
  • Înscris: 24.10.2019

 silesax, on 02 noiembrie 2020 - 10:56, said:

your god, si care e mesajul ce il dai bre? ca esti fara ea? Posted Image)))

Si eu am ramas mirat. Povestea nu pusca cu concluzia.

Dupa care mi-am dat seama ca el considera ca e divortata pentru ca probabil inca se gandeste la el.


Oh well..

#28
YOUR_GOD

YOUR_GOD

    Not assigned

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 30,906
  • Înscris: 01.01.2010

 silesax, on 02 noiembrie 2020 - 10:56, said:

your god, si care e mesajul ce il dai bre? ca esti fara ea? Posted Image)))
A, nu...sunt prea mare acum. Vreau sa spun ca depinde de ce ai. Mesajul este finalul raspunsului meu: nu poti sa pierzi ce nu ai avut niciodata.

Daca tot m-ai intrebat asta, m-am gandit cum ar fi sa o intlanesc o data. Pe acelasi motiv pentru care nu m-am mai dus la tara de cand am vandut casa, nu as vrea nici sa o intalnesc, pentru ca eu am inima ocupata, am familie, ce a fost, a fost o data si vreau sa ramana exact asa.

#29
solitaryman

solitaryman

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 955
  • Înscris: 05.02.2009
Povestioara din US:
El e de langa Seattle, Ea e de undeva de la 5 ore de zbor cu avionul.
S-au vazut de 3 ori cate 2-3 saptamani la el acasa din decembrie de cand au decis ca pot avea o relatie..
Ea avea un copil si era insarcinata cu al 2lea, l-a nascut si l-a lasat acasa la fostul ca sa stea cateva zile cu iubitul nou..
Au vreo 12 luni de cand sunt "impreuna" la distanta si nonstop prin orice metoda de comunicare online..
Acum ea are grija de copii, si-a gasit un job ca nu poate singura.. iar El o ia razna ca nu mai poate sta sa o auda si sa o vada nonstop.
Acesti ochi care s-au vazut (mai mult online), se uita.. pentru ca ea va gasi pe cineva mai aproape sa o sprijine.

#30
YOUR_GOD

YOUR_GOD

    Not assigned

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 30,906
  • Înscris: 01.01.2010

 stevetlangat, on 02 noiembrie 2020 - 11:25, said:

Dupa care mi-am dat seama ca el considera ca e divortata pentru ca probabil inca se gandeste la el.
A, nu, chiar deloc. Am repetatat, cred, ca eram copii. Locul ei ramane acolo, inima eului meu de 17 ani. La 40 ani, vorbesc despre el ca despre altul.

#31
lupini

lupini

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 23,235
  • Înscris: 29.12.2006

 tomaso, on 02 noiembrie 2020 - 03:53, said:

Așa zice o vorbă din bătrâni.   Cum că ochii care nu se văd se uită.
Cum o fi?   Cât timp?

Depinde de intensitatea prieteniei, a dragostei şi a iubirii dintre oameni.

Eu am experimentat de câteva ori prietenia cu femei în viaţa asta, şi e foarte "dulce", dar a fost un "caz", de fapt "o cază", pe care am întâlnit-o în Liceu între 1991 şi 1993, când l-am terminat, ce avea nişte ochi negri dom'le ! (şi eu când dau de ochi negri feminini, "mă curentez"). A fost o prietenie fascinantă în care ea era cel mai bun prieten al meu şi eu al ei. Ne spuneam totul, absolut totul, chiar şi lucruri intime, ca între doi prieteni.

Am terminat Liceul în 1993, şi mi-au trebuit 6 ani să mai găsesc pe cineva asemănător. Însă...pe cea din Liceu, nu o voi uita niciodată, nici în viaţa asta şi nici...în alta. Adevărul că în anii 1990 şi puţin după, ne-am mai întâlnit de câteva ori întâmplător, dar şi dacă nu ne întâlneam nu aş fi uitat-o.

Pentru mine a fost o relaţie de tipul Enigma Otiliei al lui George Călinescu. A fost o enigmă.

În final spun că: dacă relaţia e una fantastic de intensă, ochii aceia nu se uită niciodată !

#32
DjMx

DjMx

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,051
  • Înscris: 04.07.2009
Mah, nu-mi permit sa declar adevaruri absolute dar toate absolut toate tipele care la facultate erau combinate la distanta s-au despartit sau si-au inselat prietenii. Din ce stiu eu ma rog, sunt sigur ca exista si exceptii dar n-am dat este peste ele.

#33
ammaus

ammaus

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,213
  • Înscris: 05.04.2008
eu as zice mai degraba nioasca si salamul ce nu se vad se uita, dar exista un remediu. Nioasca/salamul din vecini.

#34
Cr1spy

Cr1spy

    Pixie

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 28,252
  • Înscris: 22.11.2009

 silesax, on 02 noiembrie 2020 - 05:06, said:

Se uită repede. Dar nu există bre iubire la distanță, pentru că dacă iubești atunci nu ajungi la distanță. Nu există,, vai te iubesc de mor da eu plec in Germania sa că am treabă pe acolo vreo 4 ani de zile... asta e vrăjeală, cand iubesti stai împreună cu persoana iubită, indiferent dacă din punct de vedere material poate nu o s o duci mai bine. Atunci cand alegi banii în detrimentul persoanei dragi, înseamnă că nu iubești bre.
Asa e cand ai traiul asigurat sau ai facut in asa fel incat sa-l ai, indiferent pe cine calci pe cap.
Pierzi simtul realitatii.

 tomaso, on 02 noiembrie 2020 - 03:53, said:

Așa zice o vorbă din bătrâni.   Cum că ochii care nu se văd se uită.
Cum o fi?   Cât timp?

Să presupunem că nu există Ă®ntre parteneri o relație oficializată prin căsătorie.  
Sunt (doar) iubiți.  Nu-i leagă absolut nimic Ă®n afară de ceea ce au ei Ă®n suflet.  Nici averi, nici Ă®ndatoriri,  nici nimic.  Doar iubirea.
Se iubesc unul pe altul,  ar vrea să petreacă timp Ă®mpreună dar viața Ă®i ține despărțiți.   Suferă dar nu au alternative.

Cam cât timp poate o femeie să stea departe de cel la care ține fără să-l uite?   Un an?   Un an și jumătate?   Doi ani?  
Aceeași Ă®ntrebare pentru domni.   Dacă iubiți o femeie la distanță,  cam cât timp puteți răbda să nu o vedeți?    

Iubirile la distanță se hrănesc doar cu comunicare.   Chiar dacă sunt repetitive,  vocea iubitei,  iubitului,  Ă®ți dă impresia că ești aproape.   Poate să Ă®ți transmită căldura și dorul,  menținând flacăra iubirii.     Dar dacă nici comunicarea nu prea este posibilă, să zicem cu lunile,  oare o fi cum zic bătrânii?  

Ar mai fi și dorul de celălalt.   Dacă iubești sincer,  dorul de celălalt te chinuie,  te seacă.   Frustrarea de a fi la distanță Ă®ți alimentează gânduri negre,  te gândești că poate nu te mai vrea, sau poate că și-a găsit pe altcineva.   Iar mintea pune restul, astfel Ă®ncât,  Ă®n afară de dor mai este și nesiguranța față de sentimentele partenerului.    Cam cât timp o fi până când toate astea se acumulează atât de mult Ă®ncât se petrec despărțirile sau abandonul unuia dintre cei Ă®ndepărtați?
Iti dai seama ca pot fi 2 luni sau 20 ani ?

#35
Cr1spy

Cr1spy

    Pixie

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 28,252
  • Înscris: 22.11.2009

 foreverbanned, on 02 noiembrie 2020 - 08:11, said:

Poate rezista mulți ani.
Dacă există atașament, devotament, Ă®ncredere, responsabilitate, abstinență iar partenerii se Ă®ntâlnesc fizic regulat se pot iubi așa destul de mult timp.
Principala problemă aici este gura lumii: " ce să faci, fată, cu ăla care e la sute de kilometri distanță"; "las-o, c***e că nu e de tine". Astea sunt răutățile care periclitează relația la distanță.
Dacă cei doi iubiți se plac și chiar se iubesc, nu există distanță fizică care să le țină inimile depărtate.
Subscriu. Principala problema nu este distanta, ci gura lumii proaste. La care nu ai cum sa rezisti, decat daca ai ceva in plus, fata de omul normal.

Edited by Cr1spy, 02 November 2020 - 12:33.


#36
silesax

silesax

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 47,162
  • Înscris: 15.10.2009
Da da, ai dreptate ca întotdeauna 🤭

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate