Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Scoatere antifurt airtag de pe ha...

Magnet in loc de clește pent...

Cumparat/Locuit in apartament si ...

Pot folosi sistemul PC pe post de...
 Sokol cu distorsiuni de cross-over

Filtru apa potabila cu osmoza inv...

Kanal D va difuza serialul “...

Upgrade xiaomi mi11
 securitate - acum se dau drept - ...

Farmacia Dr Max - Pareri / Sugest...

De unde cumparati suspensii / gar...

[UNDE] Reconditionare obiecte lemn
 Infiltratii casa noua

sugestie usa interior

ANAF si plata la selfpay

Imprimanta ciss rezista perioade ...
 

Guvernul canadian vrea sa accepte circa 1,2 milioane de imigranți în următorii 3 ani

* * * - - 2 votes
  • Please log in to reply
42 replies to this topic

#19
GlCA_Contras

GlCA_Contras

    Master Mind

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 20,662
  • Înscris: 21.03.2020

View Postmax_01, on 01 noiembrie 2020 - 11:20, said:

Nici vorba sa se întâmple ce zici.
Clar va ieși Trump
din viata publica... pe usa din dos! ;)

Edited by GlCA_Contras, 01 November 2020 - 15:13.


#20
TheShen

TheShen

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,084
  • Înscris: 25.02.2008

View Postfqx, on 01 noiembrie 2020 - 09:58, said:

Vor accepta si europeni cu sau fara voia lor, natalitatea era praf inainte de covid, acu se va duce la dracu.Pana si la noi s-a ajuns sa fie nevoie de importul fortei de munca.

Germania e plina de imigranti, inclusiv peste 1 milion de sirieni sositi recent, insa ghici ce, nu aveau oameni sa le culeaga sparanghelul si au apelat la cateva mii de romani.

In UK, Franta, la fel, tot est europenii muncesc.

Ganditi cu creierul vostru, nu ii lasati pe altii sa va manipuleze pentru ca apoi sa debitati prostii.

Spune-mi si mie in ce domenii muncesc negrii din UK si Franta, in ce domenii muncesc sirienii din Germania?

E plin internetul de idioti cu teorii care se bat cap in cap: Idiotul nr. 1: avem nevoie de forta de munca, trebuie sa importam milioane de imigranti din Africa si Asia => in realitate, tot est europenii fac toata treaba si muncesc.
Idiotul nr 2: Vai, o sa vina automatizarea si nu vom avea suficiente locuri de munca, ce ne facem? => In realitate, e nevoie de oameni cum a fost pana acum, iar pentru fiecare job in domenii repetitive pierdut, se va crea un job in domenii mai avansate, se numeste evolutie si e prezenta accentuat de la revolutia industriala.


Cat despre CANADA, din parte mea, sa ajunga ca tarile din America centrala, Latina, de sud ori tarile arabe, de unde isi aduc imigranti. i don't give a fuck.

Edited by TheShen, 01 November 2020 - 15:20.


#21
foxtian

foxtian

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 606
  • Înscris: 03.10.2019
theShen  -  germania are nevoie si de forta de munca temporara  , nu permanenta  . sunt romani care vor sa lucreze  doar perioade de munca scurte si sa vina acasa  cu banul  , nu sa stea in germania . Cat despre sirieni   chiar lucreaza  , doctori  soferi de autobuz   muncitori   in fabrici  . Sirienii  sunt un popor  ok  ,  nu confunda cu alte natii de putori  .  Cat despre tema Canada    .  nu recomand nimanui  sa emigreze in canada   , o tara  care desi e vecina cu  usa   are un nivel de trai mai scazut  decat se arata  si  o infrastructura  extraordinar  de proasta .  multi vin  si pleaca din canada  dezamagiti de viata   naspa .  canada  e plina de indieni si chinezi   , ... si inca mai vin   , mai ales indieni  .  stati  departe de canada  . o minciuna  ambalata  frumos  .

#22
ericmario

ericmario

    Fenomembru

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 39,921
  • Înscris: 14.12.2007

View Postmax_01, on 01 noiembrie 2020 - 13:15, said:

Îmi place sa spun lucrurilor pe nume.
Unde are România deficit de personal, salariile sunt mici. Mizerabile chiar, în comparație cu occidentul. Creste salariile. Apropie salariile de media occidentala. Sa vezi cum încetează emigrația romanilor si cum revin in tara aproape toți cei care au emigrant din motive economice.
Ai acum exod de forță de muncă calificata în IT sau medicina care emigreaza? Nu.
Cand gândești superficial, percepi eronat o stare de fapt asa ca o percepi ca prostie.

View Postcristi712, on 01 noiembrie 2020 - 13:17, said:

https://www.capital....magazinele.html
"Toate cele 9 persoane din microbuz (...) erau din aceeaşi localitate, Munteni-Buzău. Toţi mergeau la serviciu, în Bucureşti."

Ericmario, poti sa imi spui si mie de ce magazinului ii convenea sa cheltuie zilnic bani pe microbuze pentru o naveta de peste 200km dus-intors pentru vreo 2 ture de angajati? Nu gaseau forta de munca in Bucuresti, sau nu doreau sa plateasca la nivelul salariilor din Bucuresti? Ce face MegaImage se incadreaza in afirmatia lui Max.
Deschideți voi o afacere și plătiți-vă angajații cu mii de euro.

Ce? De ce nu puteți?
Aaa, din tastatură e ușor!

#23
Fane

Fane

    cipat

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 28,240
  • Înscris: 05.06.2002
Le-ai stricat feng shui-ul...

#24
max_01

max_01

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,403
  • Înscris: 07.02.2017

View Postbenis, on 01 noiembrie 2020 - 12:39, said:

Sau poți face politici pentru creșterea natalității dar asta merge doar cu o populație omogenă. În Polonia aceste politici au avut un succes parțial. Nu mă refer la interzicerea avortului, care e bullshit.
https://www.thefirst...-in-the-eu-5206
Corect.Subscriu.

View Postgammadark81, on 01 noiembrie 2020 - 14:58, said:

Tarile socialiste cu natalitate scazuta au nevoie de imigranti care sa plateasca contributiile sociale pentru a mentine socialismul cat mai mult la putere. Chestia asta nu merge la infinit cand oamenii mor la 75-90 de ani, iar falimentul va fi catastrofal cand ai avea atatia oameni infuriati invatati sa fie ajutati de stat toata viata.
Majoritatea imigrantilor extraeuropeni care ajung in tarile occidentale, socialiste, stau pe social.Cheltuie banii de la buget in loc sa contribuie cu taxele si impoztele pe care le platesc la bugetul statului.

View PostGlCA_Contras, on 01 noiembrie 2020 - 15:12, said:

din viata publica... pe usa din dos! Posted Image
Vedem pe 4 noiembrie.

View PostTheShen, on 01 noiembrie 2020 - 15:18, said:

Cat despre CANADA, din parte mea, sa ajunga ca tarile din America centrala, Latina, de sud ori tarile arabe, de unde isi aduc imigranti. i don't give a fuck.
Cu oameni ca si Trudeau, este doar o chestiune de timp pana ce Canada va fi ca tarile mentionate de tine.In acel moment, Trudeau fie nu va mai exista, fizic, fie nu ii va pasa.

View Postfoxtian, on 01 noiembrie 2020 - 15:40, said:

theShen  -  germania are nevoie si de forta de munca temporara  , nu permanenta  . sunt romani care vor sa lucreze  doar perioade de munca scurte si sa vina acasa  cu banul  , nu sa stea in germania . Cat despre sirieni   chiar lucreaza  , doctori  soferi de autobuz   muncitori   in fabrici  . Sirienii  sunt un popor  ok  ,  nu confunda cu alte natii de putori  .  Cat despre tema Canada .  nu recomand nimanui  sa emigreze in canada   , o tara  care desi e vecina cu  usa   are un nivel de trai mai scazut  decat se arata  si  o infrastructura  extraordinar  de proasta .  multi vin  si pleaca din canada  dezamagiti de viata   naspa .  canada  e plina de indieni si chinezi   , ... si inca mai vin   , mai ales indieni  .  stati  departe de canada  . o minciuna  ambalata  frumos  .
Sunt foarte putini arabi, inclusiv din Siria, in situatia mentionata de tine, dar sunt.
Cred ca in Canada sunt mai multi pakistanezi decat indieni.

View Postericmario, on 01 noiembrie 2020 - 15:48, said:

Deschideți voi o afacere și plătiți-vă angajații cu mii de euro.

Ce? De ce nu puteți?
Aaa, din tastatură e ușor!
In Romania sunt destui angajatori care ar putea oferi salarii mult mai mari decat o fac acum.

#25
Rosebud09

Rosebud09

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,625
  • Înscris: 02.10.2009
Hei copii, eu sunt de ceva vreme in Canada si observ aceleasi lucruri ca in prima postare.
Imi pare rau sa vad tara adoptiva cum decade economic din cauza unui idiot tradator, dar nu sunt multe de facut impotriva, doar de luat aminte de catre cei mai tineri, europeni sau aiurea, de ce se poate intampla daca jigodiile internationaliste, marxiste sau simplu, idioti corupti sunt lasati la conducere. Nu aveti la indemana, usor, decat dreptul de vot. Mintea, dupa cum v-ati educat-o, cum ati reusit sa evitati educatia fortata de guvern.

Nu exista nici o ratiune economica pentru atatia imigranti, mai ales in covarsitoare majoritate incapabili sa se sustina singuri vreme indelungata dupa sosire, in multe cazuri niciodata. Somajul este la valori foarte mari, economia la minus 25% fara posibilitatea de refacere rapida pentru ca idiotul a reusit in buna parte sa distruga principala industrie care aducea venituri mari statului si desigur populatiei. Urmarind o himera si interesul Chinei.

Intr-adevar, motivul aducerii atator amarati este perpetuarea regimului marxist socialist ecologist corupt, similar cu ce se intampla in US si cum incepe sa se intample de cativa ani si in Uniunea Europeana.
Traiul bun, vreau sa zic standardul de viata ridicat de-a lungul a catorva zeci de ani a dus la atrofierea instinctului de supravietuire, la delasare, automultumire din partea cetatenilor vechi, cu consecinta directa indiferenta fata de realitatea tarii si activitatea liderilor.

Tara ramane inca atractiva pentru cei care vin din locuri foarte sarace, e paradis pentru ei la inceput. Odata ajunsi, pusi in fata realitatii ca totusi ajutoarele, desi generoase pentru ei, nu dureaza vesnic observa ca nu sunt in stare sa se mentina decat greu la suprafata. Ingroasa randurile asistatilor, a consumatorilor de ierburi fiind o povara enorma pentru cetatenii platitori de taxe.

Oricum, tinand cont de nivelul de la care s-a plecat, cu toata caderea economica din ultimii ani, standardul de viata e net mai mare decat in Ro si destul de mult peste cel al multor tari europene, dar cum am spus, aluneca la vale.

Nu e timpul bun acum de emigrat acolo pentru europeni, romani, doar daca sa zicem ca respectivii doritori sunt foarte tari pe o meserie si au vointa mare de a razbi, peste (sorry) turma adusa la gramada de socialisti. Asta de fapt se aplica oriunde.

L.E. Indienii sunt Ok, paki asa si asa. Chinezii tot asa si asa, destui indieni si chinezi sunt foarte scoliti si ajung sus uneori, domina sectoare de top. Filipinezii, foarte multi sunt iarasi Ok, harnici. Latino, putini, cam increzuti dar se poate trai cu ei.

Problemele sunt mai ales cu arabii si cei veniti din Africa.

Edited by Rosebud09, 01 November 2020 - 18:40.


#26
ioana1973

ioana1973

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,571
  • Înscris: 16.03.2014
Ceva nou sub soare? Au observat ca odata sositi aia isi doresc casa, masina...... intra in melting pot si devin sursa cresterii economice de peste 50 de ani.
Iar Toronto cu imprejurimile: Mississauga, Kitchener..... tot GTA, ii intrat bine in multiculturalism, sa vb de europenismul Toronto-ului....am rezerve mari la faza asta.
Arunca o privire pe evolutia PIB-ului Canadei, asta se datoreaza in mare masura emigratiei:
https://www.statista...828/gdp-canada/

View Postmax_01, on 01 noiembrie 2020 - 09:50, said:

Prin aceasta imigrație extraeuropeana susținută, Canada își pierde identitatea culturala și rasiala de sorginte europeana datorita căreia Canada a ajuns o tara moderna și prospera iar problemele economice și sociale ale Canadei se vor croniciza.
Insirand cuvinte goale ce din coada au sa sune.....
Li se rupe canadienilor de sorgintea europeana: datorita căreia Canada a ajuns o tara moderna și prospera.
Mai mediteaza putin.

#27
max_01

max_01

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,403
  • Înscris: 07.02.2017

View Postioana1973, on 01 noiembrie 2020 - 19:15, said:

Insirand cuvinte goale ce din coada au sa sune.....
Li se rupe canadienilor de sorgintea europeana: datorita căreia Canada a ajuns o tara moderna și prospera.
Mai mediteaza putin.
Cuvinte goale pentru ignoranti si afoni in istorie.Pentru cei care ignora sau nu cunosc trecutul Canadei.
Mai ales extraeuropenilor, neomarxistilor si oamenilor cu o cultura mediocra li se rupe de trecutul cultural anglo saxon si francez al Canadei.

Edited by max_01, 01 November 2020 - 19:26.


#28
ioana1973

ioana1973

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,571
  • Înscris: 16.03.2014

View Postmax_01, on 01 noiembrie 2020 - 19:26, said:

Cuvinte goale pentru ignoranti si afoni in istorie.Pentru cei care ignora sau nu cunosc trecutul Canadei.
Mai ales extraeuropenilor, neomarxistilor si oamenilor cu o cultura mediocra li se rupe de trecutul cultural anglo saxon si francez al Canadei.

De vreo 50 de ani cauta oameni cu diverse abilitati, nr ani, familie...... un set de reguli fff clare: reguli care se aplica oricarui om, ca-i din Burundi, Afganistan, Germania.......Printre regulile alea nimik de ignoranti, afoni in istorie, bagaj cultural.......
Cumnata mea lucreaza in mortgage in Toronto, ca ofiter de credite le vede ce au prin conturi; surprinzator cei mai rupti in coor si plini de ifose is cei din vestul Europei, cei mai normali cei din Hong Kong, Taiwan.... care culmea is si plini de bani.

#29
Rosebud09

Rosebud09

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,625
  • Înscris: 02.10.2009
ioana1973 e in eroare, considera aparentele ca lucruri reale si obisnuite.
Odata ca poate ca nu stie ca sistemul de imigrare pe puncte se aplica doar unei clase de imigranti (skilled) care reprezinta o parte din total (sub 50%). Restul nu sunt supusi criteriilor de limba, educatie, experienta. Acolo e problema noastra, un numar mare de persoane care nu contribuie destul sau deloc economiei o perioada mare de timp. Nu e nimeni serios impotriva imigratiei dar numarul e prea mare in raport cu posibilitatile economiei; chiar si asa, slujbele disponibile pentru ei sunt de foarte modest nivel, temporare, schimbatoare.
Pregatirea universitara a multora este foarte modesta, in raport cu standardele si mai ales cerintele de la locul de munca.din pacate destui tineri canadieni get-beget sunt slab pregatiti.

Partea cu banca si conturile: posibil ca destui din cei veniti din vestul Europe sa aiba caracter prost, sa nu stie multe lucruri despre finante, economisire, etc, dovada ca au fost cumva nevoiti sa plece. La capitolul asta cred ca majoritatea vesticilorvsi canadienilor sunt foarte slabi, dar societatea i-a facut asa.

Nu ajunge orice chinez in Canada, e foarte complicat si indelungat proces. Mai usor insa ajung cei foarte avuti, cei cu situatie foarte buna in China dar fugariti de regim, mii de beizadele care sunt pusi la adapost de catre parintii ramasi in tara si bineinteles acum, refugiati cu bani din Hk. Astia au distrus piata imobiliara in Toronto si Vancouver, au ridicat preturile locuintelor la valori enorme, foarte greu de atins chiar de catre canadienii middle upper-class. Nu din munca ci din bani adusi din China. Sunt si arabi cu multi bani, dar bani facuti in afara. Cumpara tot, imediat, la orice pret.
Nu vreau sa sa spun ca nu exista chinezi sau indieni, filipinezi, romani desigur care au stare materiala excelenta, din munca. E plin, dar e din ce in ce mai greu de razbit. Tinerii nu au mari sanse de a se apropia macar de nivelul la care au ajuns cei acum in varsta cand erau tineri.

#30
cristi712

cristi712

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 927
  • Înscris: 08.03.2007

View Postericmario, on 01 noiembrie 2020 - 15:48, said:

Deschideți voi o afacere și plătiți-vă angajații cu mii de euro.

Ce? De ce nu puteți?
Aaa, din tastatură e ușor!

Ericmario, esti analfabet functional? Am pus o intrebare, ai citat-o, dar nu ai fost in stare sa raspunzi la ea.
Daca ai o ghereta la colt de bloc care produce 2 lei, atunci, da, nu ai de unde sa iti platesti angajatii cu mii de euro, dar Max cred ca se refera la companii mari cu profituri imense care platesc angajatii cu salariul minim pe economie. Carrefour-ul plateste minimul pe economie la 90% din angajati si are profit in Romania mai mare decat a avut vreodata in Franta! Sunt banci straine prezente in Romania care fac grosul profitului aici, nu in tarile lor de origine, iar fatucile alea de la ghiseu nu au peste 2.000 lei salariul.

View PostFane, on 01 noiembrie 2020 - 16:16, said:

Le-ai stricat feng shui-ul...
Te-ai bagat si tu ca ob-ul!

Edited by cristi712, 01 November 2020 - 22:09.


#31
benis

benis

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 29,121
  • Înscris: 04.02.2011

View Postericmario, on 01 noiembrie 2020 - 12:56, said:

Pe canadieni îi arde astăzi, nu peste 20-25 de ani.

Totuși nu poți trăi doar din politici făcute de azi pe mâine. Din păcate cam asta e politica occidentală. Și se vede, crize peste crize.

View PostRosebud09, on 01 noiembrie 2020 - 18:34, said:

Somajul este la valori foarte mari, economia la minus 25% fara posibilitatea de refacere rapida pentru ca idiotul a reusit in buna parte sa distruga principala industrie care aducea venituri mari statului si desigur populatiei. Urmarind o himera si interesul Chinei american


Este stupid cum canadienii se pun împotriva chinei în acest război geopolitic prin arestarea fiicei CEO-ului Huawei. Asta a distrus o relație bună cu China și le-a nenorocit accesul la o mare piață.

View PostRosebud09, on 01 noiembrie 2020 - 20:46, said:



Nu ajunge orice chinez in Canada, e foarte complicat si indelungat proces. Mai usor insa ajung cei foarte avuti, cei cu situatie foarte buna in China dar fugariti de regim, mii de beizadele care sunt pusi la adapost de catre parintii ramasi in tara si bineinteles acum, refugiati cu bani din Hk. Astia au distrus piata imobiliara in Toronto si Vancouver, au ridicat preturile locuintelor la valori enorme, foarte greu de atins chiar de catre canadienii middle upper-class. Nu din munca ci din bani adusi din China. Sunt si arabi cu multi bani, dar bani facuti in afara. Cumpara tot, imediat, la orice pret.
Nu vreau sa sa spun ca nu exista chinezi sau indieni, filipinezi, romani desigur care au stare materiala excelenta, din munca. E plin, dar e din ce in ce mai greu de razbit. Tinerii nu au mari sanse de a se apropia macar de nivelul la care au ajuns cei acum in varsta cand erau tineri.
Am văzut un documentar în acest sens, este o adevărată mafie a agențiilor care acceptă orice străin cu bani din surse dubioase care oricum nu se mută în Canada, doar cumpără proprietăți acolo și ridică prețurile. Se învârt atâția bani încât agențiile fac permanent lobby ca lucrurile să rămână așa.

#32
max_01

max_01

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,403
  • Înscris: 07.02.2017

View Postcristi712, on 01 noiembrie 2020 - 22:06, said:



Ericmario, esti analfabet functional? Am pus o intrebare, ai citat-o, dar nu ai fost in stare sa raspunzi la ea.
Daca ai o ghereta la colt de bloc care produce 2 lei, atunci, da, nu ai de unde sa iti platesti angajatii cu mii de euro, dar Max cred ca se refera la companii mari cu profituri imense care platesc angajatii cu salariul minim pe economie. Carrefour-ul plateste minimul pe economie la 90% din angajati si are profit in Romania mai mare decat a avut vreodata in Franta! Sunt banci straine prezente in Romania care fac grosul profitului aici, nu in tarile lor de origine, iar fatucile alea de la ghiseu nu au peste 2.000 lei salariul.


Te-ai bagat si tu ca ob-ul!
Așa este. La companii mari m-am referit.


#33
Rosebud09

Rosebud09

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,625
  • Înscris: 02.10.2009
Hey benis, chestia e complicata politic, si inca destul de mult. In general nu difera mult de politica externa a Romaniei pana nu demult si e in rand cu cele care se aplica in tarile puternic dependente de alte tari.
De ex Ro depinde economic in masura covarsitoare de UE, nu poate face multe fite, desi ar putea avea niste avantaje consistente daca ar intari relatiile comerciale cu China, Rusia si tari din afara uniunii. Incerca ceva din cand in cand dar o ia peste degete.

Ticalosul ala canadian nu avea mult spatiu de manevra cu fata sefului Huawei, si asa Trump taia in dreapta si in stanga, e vorba de dependenta in proportie de 80% a Canadei de comertul cu US: 2 miliarde dolari pe zi, asta la o tara nici de 2 ori ca Ro la populatie. Comparativ cu “dauna” adusa Chinei ( care tine ostateci 2 canadieni nevinovati, ca represalii) de retinerea pentru judecata a tipei aleia, serviciul adus Chinei si globalistilor este colosal, de sute de miliarde anual, bani de care e lipsita Canada. Cum am spus, nici un conducator vestic, in istorie nu a facut mai mult rau, intentionat, tarii sale.

Edited by Rosebud09, 02 November 2020 - 01:03.


#34
ioana1973

ioana1973

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,571
  • Înscris: 16.03.2014

View PostRosebud09, on 01 noiembrie 2020 - 20:46, said:

ioana1973 e in eroare, considera aparentele ca lucruri reale si obisnuite.
Odata ca poate ca nu stie ca sistemul de imigrare pe puncte se aplica doar unei clase de imigranti (skilled) care reprezinta o parte din total (sub 50%). Restul nu sunt supusi criteriilor de limba, educatie, experienta. Acolo e problema noastra, un numar mare de persoane care nu contribuie destul sau deloc economiei o perioada mare de timp. Nu e nimeni serios impotriva imigratiei dar numarul e prea mare in raport cu posibilitatile economiei; chiar si asa, slujbele disponibile pentru ei sunt de foarte modest nivel, temporare, schimbatoare.
Nu o realizezi dar esti pe topicul lui white supremacy iar subiectul ii despre cat de superior este omul alb celorlalti.

View Postmax_01, on 01 noiembrie 2020 - 21:20, said:

ioana 1973 trebuie sa invete istoria Canadei.ioana 1973, daca nu se uita pe wikipedia, habar nu are de Samuel de Champlain sau de alte personalitati care au contribuit in mod direct la nasterea si prosperitatea Canadei.
Daca tu crezi ca cresterea din ultimii 50 de ani a PIB-ului Canadei se datoreaza lui Samuel.....traitor la 1600 ii dreptul tau, iar dreptul meu este sa cred opusul. Se cheama dreptul la opinie. Inainte sa mai plangi de mila Canadei, vezi ca state europene de top renunta la :" își pierde identitatea culturala și rasiala de sorginte europeana" adoptand migranti musulmani......la 4 maini.

#35
Rosebud09

Rosebud09

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,625
  • Înscris: 02.10.2009
Nu e vorba de nici o white supremacy aici, doar ca se aduc prea multi imigranti cu sanse mici de a ajunge contributori net pentru economie.
E vorba ca in timpul in care unii ajung la un nivel minim acceptabil de civilitate, comportament sau educatie, calitatea sau nivelul general de trai in tara scade. Daca ar fi mai putini din acestia, ar fi mai usor absorbiti de societate sau de economie.

Chiar daca nu se intampla aproape nicaieri ca in Europa, cu enclave sau concentrari masive pe baza de origine, totusi efectul asupra societatii este evident: mai multa murdarie ca acum 20 ani, mai slaba calitate a serviciior curente, mai greu de gasit oameni foarte capabili.
Mai ales in perioada de criza economica, cand exista excedent masiv de forta de munca, si deci este raiul angajatorilor fata de iadul angajatilor, un influx suplimentar de oameni gata sa accepte salarii si conditii de munca mai proaste e exact ceea ce lipseste pentru declansarea sau adancirea crizei sociale si aparitia diferendelor bazate pe origine, rasa, gen.

Iti spun eu ca linistea si buna convietuire dintre nationalitatile conlocuitoare :D in Canada atat de laudata de-a lungul timpului s-a datorat nu atat criteriilor de imigrare mai bine aplicate in trecut, cat faptului ca noii veniti au gasit mai usor de lucru, au fost ajutati mai bine, iar odata ce si-au satisfacut macar cerinele de baza au lasat-o mai moale cu ura de rasa sau cea fata de exploatatori sau alte idei si nazbatii care apar in mintea celor fara slujbe si fara sperante. Au vazut ca se descurca, au vazut ca lumea nu are treaba cu ei, ca e cu advarat nevoie de ei.
Acum situatia e alta, proasta si va deveni si mai proasta doar din cauza unui grup de tradatori bezmetici care vor sa ramana la putere forever.

#36
rigmarole

rigmarole

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,886
  • Înscris: 29.01.2019

Cu cit baga mai multa imigratie, cu atit isi aduc viitori votanti si schimba echilibrul de putere dintre stinga si dreapta (daca mai exista asa ceva in Canada).

Si chiar daca se ajunge din nou la un echilibru in 10 ani sa zicem, el va fi mutat mai la stinga. Stinga isi va permite sa fie mai radicala iar dreapta isi va dilua principiile si mai mult.


Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate