🎵 Paula Dancă a scos o melodie foarte bună.
Last Updated: Nov 05 2020 01:30, Started by
sandel1
, Oct 31 2020 21:31
·
0

Posted 01 November 2020 - 00:03

gata, mi-am adus aminte de genul ăsta de muzică cu gizăs.
o zic fără răutate sau ironie. vocea cântăreței e ok, dar e o voce absolut banală, lucrată, corectă, dar banală. [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/i9fVDJ8XFbM?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] Edited by afh, 01 November 2020 - 00:05. |
Posted 01 November 2020 - 02:08

Ca fapt divers, daca vrei sa impresionezi cu vocea, fara sa ai cu adevărat special ceva de spus:
https://m.youtube.co...h?v=N9iWEWH1Ifw Edited by afh, 01 November 2020 - 02:08. |
Posted 01 November 2020 - 06:57

o zic fără răutate sau ironie. vocea cântăreței e ok, dar e o voce absolut banală, lucrată, corectă, dar banală. Edited by sandel1, 01 November 2020 - 07:00. |
Posted 01 November 2020 - 16:15

Posted 01 November 2020 - 17:16

Plictisitoare, generica, nu transmite nimic, instrumentalul e zero barat, vocea nimic special, melodia nu e catchy, nimic nu e memorabil, nu are nimic nimic nimic. Nu provoaca scarba instant, ca majoritatea tiziganiilor care apar in recomandari, dar nu e de ajuns doar atat.
|
Posted 01 November 2020 - 18:40

Sunt destui cantareti tineri nebagati in seama. De exemplu cati ati auzit de Diana Damian?
Va las ca ascultati acest cover [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/0u52936G40g?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] Apropo exista vreun subiect general pe Sofpedia in care putem ajuta la promovarea cantaretilor care nu sunt promovati indeajuns de radiouri? |
Posted 01 November 2020 - 19:30

Muzica s-a impartit de ceva timp in 2, muzica de duzina (mainstream, de radio), si muzica buna, in underground. Nu mai e ca inainte, cand muzica era una si ce era bun aparea si in mainstream. Ce se vede in mainstream e o sintetizare de proasta calitate a muzicii, sunt pastrate niste formule, totul e simplificat, nu e o evolutie naturala a muzicii, aia s-a dus pe alta ramura de consum. Din muzica mainstream cred ca doar 1 melodie pe an pot zice ca imi place.
Edited by Notsure, 01 November 2020 - 19:34. |
Posted 01 November 2020 - 22:24

Adică după spusele tale, dacă muzica-i din underground atunci trebuie să fie neapărat bună. Acolo-s valorile, numai că stau ascunse, nu le place la lumină
![]() Uite eu nu-s de acord cu ce ai spus. De ce niște folkiști nespălați sau rockeri obosiți reprezintă muzica bună? Poate altfel, dar și ăia sunt plafonați de ani buni pe nișa lor. Edited by sandel1, 01 November 2020 - 22:27. |
Posted 01 November 2020 - 23:10

Tu singur ai spus ca ce e in topuri e totul gunoi acum.
Tragedia melodiei asteia este ca nu e nici o cocalareala care sa atraga manelistii, nu e nici vreo chestie pentru pasionati, ca sa aiba vreun cult following, e o chestie fada. Totusi, ar fi o nisa pentru asa ceva, de vreo decada a aparut o piata pentru muzica de-asta monotona, cu vocal feminin si zdranganeala standard in spate, sunt audiofili care asculta vocea in sine si felul cum o reda sistemul, nu melodia propriu-zisa. E genul muzicii pe care o canta cantaretele prin baruri si restaurante in filme, ceva sa zdrangane linistitor in fundal cand esti beat sau mananci. Genul asta poate scoate uneori si capodopere ca Blue Velvet, dar 99% o consider muzica de umplutura. E un fel de echivalent al muzicii moderne care se pune in fundal la review-uri, unboxinguri, prezentari de la show-uri auto. |
Posted 01 November 2020 - 23:57

Așa am spus, dar asta nu înseamnă undergroundul este plin de artiști originali care reinventează muzica doar că nu-i bagă lumea în seamă. No way dude.
Iar referitor la piesa asta, ai bălăcărit-o în ultimul hal, fără să ai dreptate. Se prea poate să fie genul de muzicã de ambient cum zici, dar din punct de vedere vocal este o piesă greu de interpretat și nici nu se poate spune că nu transmite nimic din moment ce merge bine la un local. Transmite o stare de bine ca să-ți alunece bine mâncarea pe gâtlej ![]() Edited by sandel1, 02 November 2020 - 00:00. |
|
Posted 05 November 2020 - 01:30

Cand zici de cantarete prin baruri, mie îmi vine-n cap ceva de genul:
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/g_HN50TLuaI?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] Bine, nu ca Haley Reinhart n-ar fi o bijuterie, din toate punctele de vedere. |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users