Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Photoshop, setari - Cum maresc pa...

Polistiren extrudat si parchet in...

Android 1000-2000 lei

Vanzare apartament zona Dristor
 La 22 de ani in Spania, Castellón

Catalin Tolontan dat afara si de ...

WEBASTO pt duster pe motorina

Upgrade memorie ram DDR4 la laptop?
 Timberland sau Columbia

Trenuri Cluj Napoca - Oradea

AMD, evolutie procesoare laptop

Shazam pentru Parfumuri?
 Transportul in comun in Bucuresti...

Recomandare - disjunctoare difere...

Puteti sa imi recomandati si mie ...

Camerele de supraveghere dau uneo...
 

Alegere sursa

- - - - -
  • Please log in to reply
10 replies to this topic

#1
bogdan4ice

bogdan4ice

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,407
  • Înscris: 15.04.2004
Am si eu o nedumerire vreau sa cmpar un sistem si nu stiu de care sursa e mai bine sa aleg: una de 300W PFC sau unu de 450W dar nu reali, sper ca intelegeti ce vreau.
Sistemul pentru care e sursa e cam asa
CPU: AMD Athlon 64 3500+
MB: MSI K8N DIAMOND
Video:Leadtek WinFast PX6800 GS TDH
HDD: s-ata 250 gb
DVD-RW

Astept sfaturile voastre

#2
Dj Shock

Dj Shock

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,098
  • Înscris: 21.10.2005
Ia de 450 :)

#3
Dj Shock

Dj Shock

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,098
  • Înscris: 21.10.2005
Chiar daca nu sunt reali, sursa suporta o putere de varf ce ar putea fi consumata de masinaria de calcul ;)

#4
burebista

burebista

    Manic Miner

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,174
  • Înscris: 23.05.2003
De câţi bani dispui? PFC-ul nu are nici o importanţă pentru home user.

#5
Dj Shock

Dj Shock

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,098
  • Înscris: 21.10.2005
Este indicata utilizarea PFC (Power factor correction) si parca standardele europene obliga la folosirea sa! Ceea ce face este ca sursa se comporta la bornele de intrare ca un consumator clasic (resou de ex.) fara a mai introduce socuri de tensiune. Aceste pfc pot fi active sau pasive.

#6
radu72

radu72

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 524
  • Înscris: 04.12.2005
Mai bine de 500W :D

#7
bogdan4ice

bogdan4ice

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,407
  • Înscris: 15.04.2004
Multum,esc de sfaturi cred ca iau de 450W

#8
aliniusb

aliniusb

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 417
  • Înscris: 21.01.2006
sursa1 si sursa2

sper ca tiai dat seama ca a 2a nu e silent nu? dupa pret  ;)

#9
mazachi

mazachi

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 21
  • Înscris: 22.03.2006
recomand la orice sistem (nou) de peste 15 milioane o sursa brand.
De unde credeti ca provine diferenta de greutate intre una no name si una brand? din componentele cu rol de corectie/stabilizare a tensiunii si amperajului...
evident, cea mai buna alegere ar fi o combinatie sursa brand/UPS.
Traiasca regia de distributie de electricitate si instalatiile electrice "ne-updatate" din apartamente...

#10
bennynned

bennynned

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 217
  • Înscris: 12.03.2003

View Postmazachi, on Mar 24 2006, 20:17, said:

recomand la orice sistem (nou) de peste 15 milioane o sursa brand.
De unde credeti ca provine diferenta de greutate intre una no name si una brand? din componentele cu rol de corectie/stabilizare a tensiunii si amperajului...
scuza-ma, da cred ca ai insirat toate componentele unei surse ca fiind responsabile cu greutatea. vrei sa spui ceva tehnic sau doar vorbesti aiurea? e adevarat ca o sursa mai grea de obicei e mai buna decat una usoara, dar tu nu ai lovit punctul sensibil ci ai insirat tot ce stiai tu ca face o sursa. in principal greutatea vine din dimensiunea bobinelor si existenta factorului de corectie a puterii. stabilizarea nu are treaba cu greutatea, in principal e facuta de condensatori care sunt foarte usori.
iti sugerez sa citesti articolul de surse din CHIP martie 2006.

#11
Dexter Dude

Dexter Dude

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 993
  • Înscris: 22.05.2005
Daca gasesi ia sursa din asta :RPC  DR-B400ATX    .Are 3.3v 28A   +5V 40A     12V   17A  .Max power pe +5V si 3.3V=220W.
Sursa costa cam 56-64 RON si functioneaza cu tensiuni farte stabile. De exemplu eu am un sempron la 2200 oc. la 2600 , un TI4200 521RAM 2HDD si un CDROM tuner si doua placi de retea .Cu o sursa de 350w (cica de calitate , nu dau numele ;asta are 5V 32A 3.3V 22A 12V 16A) aveam asa:
Pe 5V ->4.8 chiar    4.64 in sarcina mare
Pe 3.3V-> 3.02        2.95V
    Trebuie sa spun ca aveam artefacte in unele jocuri , mai rar in 2D , iar unul din HDD-uri mai scotea cate un "click" cand tensiunea scadea brusc .

Sursa asta RPC este a unui "pretin" iar la mine  zice asa:
Pe 5V ->4.99           4.97 in sarcina mare
Pe 3.3V-> 3.20        3.19V

Concluzia : "The bigger the better"

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate