Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Suprataxa card energie?!

Cum era nivelul de trai cam din a...

probleme cu ochelarii

Impozite pe proprietati de anul v...
 teava rezistenta panou apa calda

Acces in Curte din Drum National

Sub mobila de bucatarie si sub fr...

Rezultat RMN
 Numar circuite IPAT si prindere t...

Pareri brgimportchina.ro - teapa ...

Lucruri inaintea vremurilor lor

Discuții despre TVR Sport HD.
 Cost abonament clinica privata

Tremura toata, dar nu de la ro...

Renault Android

Recomandare bicicleta e-bike 20&#...
 

Telekom Romania a lansat în premieră un configurator online pentru achiziția serviciilor de comunicații pe care le oferă

* - - - - 1 votes
  • Please log in to reply
17 replies to this topic

#1
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,720
  • Înscris: 06.11.2018

Telekom Romania a lansat în premieră un configurator online pentru achiziția serviciilor de comunicații pe care le oferă


[attachment=2449703:18636.R.jpg]

Telekom Romania a lansat un configurator online ce oferă clienților posibilitatea de a găsi simplu și rapid serviciile și opțiunile din portofoliul operatorului care se potrivesc cel mai bine nevoilor lor, disponibil pe site-ul companiei și incluzând toate serviciile fixele și serviciile mobile cu abonament.

Pentru ca utilizatorul să poată avea o imagine cât mai clară și completă a opțiunilor disponibile, acest produs digital utilizează o interfață intuitivă, foarte ușor de accesat atât de pe desktop, cât și de pe mobil. De exemplu, atunci când un client are nevoie de un număr mai mic de canale TV, dar este pasionat de filme sau dorește un abonament mobil care să conțină mai multe minute internaționale și mai multe opțiuni de roaming, configuratorul îl ghidează instant, oferindu-i un pachet personalizat.

„Implementarea acestui proiect este o evoluție naturală care susține în continuare eforturile noastre de simplificare și digitalizare. De data aceasta propunem o abordare diferită, aceea de a întreba întâi clientul care îi sunt nevoile și de a configura ulterior un pachet de servicii. Este mult mai rapid să selecteze aceste beneficii în cadrul configuratorului, iar noi să îi recomandăm pachetul care i se potrivește. În felul acesta clientul economisește timp pentru că nu este nevoit să caute informația pe site sau să compare beneficiile tuturor abonamentelor fixe și mobile sau ale opțiunilor dorite pentru a selecta oferta potrivită”, explică Gabriel Trăistaru, Directorul Diviziei de Digitalizare,Telekom Romania.

Tot din dorința de a răspunde cât mai rapid nevoilor clienților și pentru simplificarea procesului de achiziție, după validarea opțiunilor, solicitarea este înregistrată și un reprezentant Telekom va contacta respectivul client pentru finalizarea procedurii de contractare.

Configuratorul lansat de Telekom Romania devine astfel un instrument foarte util care oferă rapid toate informațiile necesare personalizării unui pachet de servicii, consultanță în timp real și mai multă flexibilitate în alegerea opțiunilor.

Configuratorul Telekom poate fi accesat la următorul link: https://www.telekom....ator-servicii/.

Compania Telekom Romania este prezentă pe piața românească din 2014, după rebranding-ul comun al Romtelecom și COSMOTE România. Brandul Telekom aparține Deutsche Telekom, una dintre companiile lider global de telecomunicații integrate.

Sursa: https://mediaexpres....e.aspx?id=18636

#2
ogo

ogo

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,524
  • Înscris: 07.03.2006
Pentru a atinge viteza maximă de 940 Mbps este necesar un PC cu configurația:
minimum procesor Intel i5, cel puțin generația 6 sau echivalent; <<<--- FALS
placă de rețea Gigabit Ethernet sincronizată cu routerul la 940 Mbps (conectată pe cablu UTP cat.5 sau 6);  <<<--- NU EXISTA ASA CEVA!
dezactivarea tuturor antivirușilor și firewall-urilor pe perioada testelor; <<<--- fara cuvinte...
browser pornit în modul Safe Mode (după ce porniți Firefox, mergeți în meniul Help și selectați "Restart with Add-ons Disabled"). <<<--- ????

Numai prostii pe site-ul ... magenta...

sa nu mai zic:

Trebuie să plătesc o suma de bani înainte de instalarea serviciilor?
În anumite situații, se poate percepe, înainte de instalarea serviciilor, plata unei sume, sub formă de avans sau depozit.
[...]
Garanția este returnată clientului după un interval de minim 6 luni, în baza unei solicitări scrise și doar dacă clientul a achitat în termen ultimele 5 facturi emise, în anumite situații se poate percepe înainte de instalare fie o plata în avans a facturilor, fie plata unui depozit.


si ei nu au acoperire in buricu' targului....

Edited by ogo, 22 October 2020 - 00:55.


#3
ronuquet

ronuquet

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,158
  • Înscris: 22.02.2017
Selectezi ca vrei mai multe canale de televiziune si ca vrei canale de documentare.

Iti recomanda Televiziune L si separat pachetul Viasat de 0,4 EUR. Dar Televiziune L include acel pachet! STUPID!!!

Edited by AlexEn, 22 October 2020 - 06:24.
eliminare flame


#4
Pololica

Pololica

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,806
  • Înscris: 04.01.2015
Destul de slabut. Cand ajungem asa? Cam asa ceva as vrea de la ai nostri operatori.

#5
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 398,226
  • Înscris: 08.10.2015
Daca te referi la $10 pe 1.5G, eu sper ca niciodată...

#6
Pololica

Pololica

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,806
  • Înscris: 04.01.2015
Nu te-ai prins, nu? Iti poti personaliza continutul cum vrei. Tarifele sunt altele in SUA (cam toti ofera nelimitat in preturi intre 25$ si 80$, plus (sau incluse) taxe) si cam asata e pretul 10$ per gigalau. Momentan doar Yoxo (de la Orange) iti ofera ceva similar (iti ofera banii inapoi pentru netul neconsumat). Parca tot Orange mai are ramura Young, dar impune niste preturi sau resurse minime.

Eu as vrea sa poata si ai nostri sa faca ceva de genul asta, o personalizare individuala la indemana clientilor. Adica vreau doar canale sport, la sport ma uit, vreau internet de viteza mare, mi se ofera, nu vreu nelimitat (e doar o casa de vacanta), am o cantitate. Cred ca pe partea digitala suntem spre 80-90% din abonamente. De ce sa nu profitam?

LE: in preturile mai mari includ si beneficii in roaming (in general, companiile mobile SUA ofera roaming in Canada si Mexic cam cum se ofera roaming in SEE, iar de la anumite abonamente in sus sau pentru cativa dolari (5-10) roaming cu nelimitat tot (minute, sms si net la viteza 2G), deci superior ce avem noi).

#7
slai

slai

    User Incredibil

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 30,771
  • Înscris: 25.01.2007
si scumpirea, scumpirea aia cu 2 lei, cand vine?
dupa o luna sau dupa trei, dupa ce ai semnat?

#8
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 398,226
  • Înscris: 08.10.2015

 Pololica, on 22 octombrie 2020 - 08:52, said:

Nu te-ai prins, nu?

Era o gluma totusi... Practic la preturile derizorii pe care le au pachetele la noi, nu prea au sens astfel de configuratoare. In curand o sa fie can totul nelimitat*, iar probabil la traficul de net in loc de o cantitate maxima o sa se treaca la o viteza maxima (gen 10Mbps).

#9
Pololica

Pololica

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,806
  • Înscris: 04.01.2015
Important ar fi modelul de adus la noi. Este evident ca avem preturile mult mai mici, dar o configurare similara ar fi de ajutor. Ma uit la abonamentul meu si am 50GB (cu cantitatea aferenta de roaming SEE) si abia in concediu am depasit 10. As prefera sa scad din net si minute si sms pentru a le transforma in roaming in afara SEE (adica banii dati intr-o parte sa-i folosesc in alta parte). Nu m-ar deranja sa am acelasi tarif sau un pic mai mare, dar sa-mi personalizez in functie de nevoile mele Ofertele (la Vodafone si Orange, cel putin) sunt cu abonamente de aproximativ 20E. La Digi nu are sens discutia, intrucat tarifeaza din prima, iar la telekom stau slab la partea de stabilitate a preturilor (la tarifele de abonament).

#10
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 398,226
  • Înscris: 08.10.2015
Traficul in SEE depinde in primul rand de valoarea abonamentului, iar valoarea abonamentului este conditionata de un anumit ARPU. Acum operatorii iti iau ochii cu niste cantitati mari de resurse stiind ca tu nu le poti folosi. Daca ai configura tu ceea ce crezi ca o sa folosesti, atunci probabil o sa iesi la acelasi pret cu mult mai putine resurse.

#11
Pololica

Pololica

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,806
  • Înscris: 04.01.2015
De acord ca traficul SEE este limitat la valoare, dar si la cantitate (daca am aboanment de 10E fara TVA si 5GB, este evident ca nu pot depasi cei 5GB inclusi). Si da, sunt de acord si cu afirmatia ca raportul intre resursele la gramada si resursele personalizate sa fie in favoarea celor la gramada, dar stii cuvantul balast? La mine se aplica (netul arhisuficient, iar minutele internaționale pe mobil sunt egale cu 0 de vreo 6 ani), asa cum si la tine sau la altii balastul inseamna altceva. Oricum, telekom a bagat fiola. Sa vedem cum vor reactiona clientii.

LE: il mai urmaresc pe tipul asta. De acolo putem avea ceva pareri (sau informatii) despre ce am putea cere. Mai sunt si altii, dar comparatiile lui mi se par cel mai usor de urmarit (comparatiile, nu clipurile).

#12
slai

slai

    User Incredibil

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 30,771
  • Înscris: 25.01.2007
ce vrea sa iti spuna colegul, e ca furnizorul stie foarte bine profilul mediu al userului.
din statisticile lor, media de consum e, sa zicem 10 giga de net si 500 minute.
el, daca lanseaza un abonament cu net nelimitat si 10000 de minute, la x euro, e constient ca acele abonamente vor avea consumul estimat, nu toti clientii de acum vor trage torrente nonstop si vor vorbi la telefon juma de zi.

tu cind vii si configurezi un abonament cu 20 de giga, si 1000 de minute, se gandeste ca le vei folosi aproape complet, altfel nu ai fi ales respectivele valori, si te va taxa 2*x, ca ai consum dublu decat consumul mediu.

deci unul are nelimitat cu x euro, tu ai avea limitat cu pret dublu.

#13
Pololica

Pololica

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,806
  • Înscris: 04.01.2015
Un abonament conform STAS (standard) vs un abonament la comanda/personalizat. Da, la comanda e mai scump, dar ma refer la beneficiile care ma intereseaza pe mine.

De exemplu (abonament 6E fara roaming, abonamentul standard)
  • nelimitat internet
  • nelimitat minute
  • nemilitat sms
  • 100 minute internatinale
Abonament personalizat (sa zicem 10E pentru cetanteanul X)
  • 1000 unitati vorbire (minute sau SMS) nationale
  • 100MB internet national
  • 500 unitati de roaming oriunde in lume (minute, sms, MB)
Da, e mai scump, dar corespunde cu cerintele cetateanului X care merge si in Bulgaria, dar si in Turcia si nu plateste suplimentar costurile astronomice.

La abonamente din astea ma refer. Personalizate de client dupa necesitatile lui (motiv pentru care am dat exemplu si US Mobile ca exemplu, fiind un model de personalizare).

PS: americanii mai au si varianta Google de telefonie (prin hangouts) si poti vorbi gratuit cam oriunde ai net. Sau sunt persoane care internetul pe mobil este 0, dar are nevoie de minute. Daca ar ajunge si servicii similare in Romania, probabil s-ar modifica piata serios.

#14
stlk

stlk

    Spartan Officer

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,434
  • Înscris: 15.07.2008
E varza!

 ogo, on 22 octombrie 2020 - 00:54, said:

Pentru a atinge viteza maximă de 940 Mbps este necesar un PC cu configurația:
minimum procesor Intel i5, cel puțin generația 6 sau echivalent; <<<--- FALS
,,,
Intel Pentium G3260 , cand am facut migrarea de pe ADSL pe FTTH am avut peste 940 Mbps download (timp de peste 3 luni) -testul este facut cu antivirusul si firewall-ul activat pe PC si pe GPON   Tataia mai face teste in browser Firefox etc. din moment ce exista  SPEEDTEST aplicatie si pentru Windows 7 Cat despre configurator e varza! apropo de ce nu au scris si "Vreau mai multe desene animate"?

[ https://www.speedtest.net/result/d/ebe20ece-3f5e-470b-adaa-b4672016fda8.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Edited by stlk, 22 October 2020 - 18:09.


#15
stlk

stlk

    Spartan Officer

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,434
  • Înscris: 15.07.2008
Fac configuratoare insa  nu sunt in stare sa puna nici macar o oferta  la rubrica LOIALITATE in MyAccount (de 6 luni mi-a expirat contractul iar acolo scrie tot de atat timp ca
"MOMENTAN NU AI DISPONIBILE OFERTE DE REINNOIRE ABONAMENT"

Edited by stlk, 22 October 2020 - 18:14.


#16
mirabcd

mirabcd

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 375
  • Înscris: 27.01.2019
Si cica vinde la Orange.... dar ce sa facem traim in Romania si mai mananca si presa o paine.

#17
wantsome

wantsome

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,846
  • Înscris: 15.05.2017
Nu se vinde ca are profit :))))
Rămâne și lansează 5g și 4k.

#18
gooroo

gooroo

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 590
  • Înscris: 21.09.2020
Nu prea inteleg configuratoarele astea.

Cat despre vandut, sa ne fereasca naiba de asa ceva, asta mai lipsea, sa ajunga Telekom pe mana Orange si sa strice treburile.

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate