![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Recomandare multifunctionala
Last Updated: Dec 28 2021 13:25, Started by
Kersim
, Oct 21 2020 09:31
·
0

Posted 21 October 2020 - 09:31

As avea nevoie de o multifunctionala, cat mai ieftina (maxim 400 lei). Functia de scanare este importanta. Ce mai este de-asemenea important sunt cartusele: sa fie ieftine. Am avut un Epson XP-225 pentru care puteam cumpara seturi de cartuse non-brand de pe ebay... functionau fara resoftare, fara nimic. As vrea sa fie ceva similar... sau macar cu cartuse/reincarcare ieftina.
Nu printez mult, pana in 50 de pagini pe luna. Stiu ca in cazul asta ar fi mai bine ceva cu laser, dar combinatia scanner + laser pare prea scumpa. |
Posted 21 October 2020 - 09:41

Ai cautat măcat pe forum, aproape zilnic e un topic cu același lucru ?
https://forum.softpe...ultifuncionala/ https://www.emag.ro/...rch-Action=view E un pic mai scumpă. Dar e și wireless, poți printa de pe telefon, etc. Plus că e laser, nu riști să se usuce / înfunde cartușele. La 400 de lei și să coste puțin și refill-ul găsești numai refurbished, dar cu garanție, undeva la maxim 1000 de pagini listate. Uite sună la firma asta, spui ce vrei, și te ajută. Denumirea companiei: GROUPAMD Adresa Sediului Social: B-Dul Carol 1 nr 105A, Craiova, Dolj Telefon: 0726727603 Email: [email protected] Edited by waterman, 21 October 2020 - 09:45. |
Posted 21 October 2020 - 09:47

Cand imprimanta e ieftina consumabilele sunt scumpe si invers.
Daca mai vrei sa aiba si scanner in banii astia... Un scanner nou singur e 300 de lei. Plus ca din vara au inceput sa creasca preturile - isi iau oamenii acasa ptr scoala online. Deci... Ori iei ce gasesti si te multumesti cu asta, ori mai strangi macar inca pe-atat sa-ti iei ceva serios - cel mai convenabil e acum cu sistem CISS - nu mai foloseste cartuse ci tus la bidon. Umplii cu el rezervoarele de culoare si te tine mai mult si costa si ma iputin chiar originalele. |
Posted 21 October 2020 - 09:50

Corect colegule cu CISS, e bun, super ok la preț / pagină, problema e că dacă nu listezi des se înfundă capetele și costă 70 % din imprimantă.
Și nu cred că e vreun CISS decent la 400 de lei. |
Posted 21 October 2020 - 10:00

Exemplu cam la nimereala :
1. Cea mai ieftina imprimanta : https://www.emag.ro/...b/pd/DDZW9MMBM/ 2. Cartuse compatibile : https://www.cartuser...320&ssa_submit= PS Varianta de mai sus nu are/nu am gasit cartuse reincarcabile( se reseteaza+ pot fi umplute acasa cu seringa+...= cost mic utilizare) Faza lui waterman e valabila, uscare cerneala= avut imprimanta+ cartuse reincarcabile -> a murit imprimanta dar cartusele reincarcabile sunt bine mersi, da' tot ma sculam noaptea sa printez o pagina ca sa nu se usuce cerneala) Edited by danb1961, 21 October 2020 - 10:05. |
Posted 21 October 2020 - 10:02

HP - alea ieftine cel putin modelele de acum 5 ani functiona scanner-ul fara ca sa aibe cartuse, la Canon nu / sau trebuia o gramada de workaround sa faci un Canon sa mearga pe partea de scanare cu cartuse defecte.
Deci sfatul meu - te uiti daca poti sa ramai maca cu functia de scanare in cazul in care nu ai cartusele bune, si de aici incepi investigatia. |
Posted 21 October 2020 - 10:19

Faza lui waterman e valabila, uscare cerneala= avut imprimanta+ cartuse reincarcabile -> a murit imprimanta dar cartusele reincarcabile sunt bine mersi, da' tot ma sculam noaptea sa printez o pagina ca sa nu se usuce cerneala) Vecine, dacă listezi zilnic e bine ce ai pus tu. Dacă ai schimbat trei seturi de cartușe ai dat banii de laser. Dacă nu ai nevoie de color, cea mai bună idee e laser. Investiția inițială oleacă mai mare, dar la 35 de lei toneru de nu știu câte pagini e mokangeală. |
Posted 21 October 2020 - 10:29

Strict referitor la faza cu uscare cerneala: lasi "trotineta" tot timpul in priza( nu consuma mult- intra in sleep)+ daca folosesti un"computer" zilnic ii dai astuia un task sa scoata o pagina de test 1-2 zile.
|
Posted 21 October 2020 - 10:30

Eu am un HP luat la promotie in starea de urgenta - ma saturasem sa scriu delcaratiile de mana https://altex.ro/mul.../cpd/MLTW2G54A/ , dar eu am prins o promotie la 448 ron - peste bugetul tau. Pana acum a mers OK, are cartusul original dar s-a aprins becul pt a-l schimba, asa ca al luat acest cartus cu 54 ron - acum vad ca e redus la 39 ron .. https://www.emag.ro/...a/pd/DRKPLSBBM/
NU vad nimic sub 400 cu laser, iar HP-ul meu de cel mai basic, se conecteaza prin cablu, scaneaza /copiaza cate o pagina, nu are fata/verso etc. Dar isi face treaba, e usor de folosit ( mai putin partea de scanare care trebuie facuta din calculator), nu a prins hartia pana cum, si calitatea imprimarii e buna, desi becul pt schimbat toner e aprins. Edited by unknown_35, 21 October 2020 - 10:33. |
Posted 21 October 2020 - 10:42

Citat Și nu cred că e vreun CISS decent la 400 de lei. Citat problema e că dacă nu listezi des se înfundă capetele și costă 70 % din imprimantă. Am Canon acum, am avut Canon si inainte - daca printam o pagina la 2 luni n-aveam probleme. Eventual ii dadeam din soft o curatare capate. La un moment dat am tinut-o vreo 8 luni fara sa printez si avea capul uscat. Rezolvat in 30 de minute cu apa distilata. A mai functiona t2 ani pana s-a busit ceva si nu mai printa decat culorile de baza si a trebuit sa iau alta. Asta o am deja de 4 ani si n-are nimic. Dar tot printez 4-5 pagini pe luna. Citat Dacă nu ai nevoie de color, cea mai bună idee e laser. |
Posted 21 October 2020 - 13:25

Deci... Ori iei ce gasesti si te multumesti cu asta, ori mai strangi macar inca pe-atat sa-ti iei ceva serios - cel mai convenabil e acum cu sistem CISS - nu mai foloseste cartuse ci tus la bidon. Umplii cu el rezervoarele de culoare si te tine mai mult si costa si ma iputin chiar originalele. |
Posted 21 October 2020 - 13:42

Eu nu folosesc CISS ci din cele normale cu cartus de cerneala - capul insa separat - sistemul de la Canon modelele vechi.
Insa cand o sa se strice asta o sa-mi iau CISS - e mai rentabil. Stiu persoana care are de 2 ani asa ceva si e super multumita. |
Posted 22 October 2020 - 12:51

Se da un colectiv format din 3 lebede studente la medicina.
Parintii dezbat problema unei imprimante/multifunctionale. Unul dintre parinti imi trimite mesaj cu un site ce are laser monocolor refurbished si ar agrea aceasta alegere pentru ca ar putea fi reumplute cartusele. Recomandati si voi o multifunctionala care sa poata fi reumpluta, inkjet sau laser. Oare o fi ok fara sa fie color? Astea din Altex (doar ca exemplu), ar fi ok? https://altex.ro/imp.../price/200-500/ Laser monocrom sau sa fie si color (inkjet)? Sau nimic si sa se duca 100 de metri la un copy shop din apropierea U-urilor? PS: ceva care sa permita reumplerea si resetarea cartuselor. Edited by danghetau, 22 October 2020 - 12:52. |
Posted 28 December 2021 - 13:25

Intreb si nu stiu daca aici trebuie:Cu ce soft merge scan la un hp deskjet 2320?,Trebuieste sa am net sa fiu online ?Rugaminte nu ma trimiteti pe hp suport nu am gasit raspunsuri cu stima!
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users