![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Router HG8247W5
Last Updated: Jul 31 2022 20:36, Started by
morogan
, Oct 20 2020 17:36
·
0

Posted 20 October 2020 - 17:36

Aveti idee daca il foloseste si Telekom? Ca am vazut la Orange si tare suna bine ce stie sa faca
https://www.orange.m...atasheet_01.pdf |
Posted 20 October 2020 - 18:00

Orange Republica Moldova?
Nu există dacă l-a folosit pe teekom, ci dacă Telekom îl pune și el la rândul ei |
Posted 20 October 2020 - 18:04

Este folosit si de Orange Romania, dar datasheet-ul il gasesti doar (?) pe site-ul din Moldova. (nu si pe cel din RO)
Edited by Alexutzulro, 20 October 2020 - 18:04. |
Posted 21 October 2020 - 07:24

Când se va finaliza achiziția Telekom de către orange poate…
|
Posted 23 July 2022 - 14:43

Am internet de la Orange si am probleme cu configurarea echipamentului (hg8247w5) in modul bridge.
Spun ca la ei apare setat in bridge insa el genereaza in continuare ip intern in portul 1 al echipamentului lor, daca te conectezi la wifi poti face trafic, ai acces la setarile din router-ul lor... Am mai bine de doua saptamani de cand tot sun si baba aceeasi placa,...., ca la ei apare ca fiind setat si ca ei nu ofera suport in configurarea echipamentului chiar daca este al lor, lucru iesit din comun si nestipulat nicaieri in contract ![]() A mai intampinat cineva aceasta problema si daca da cum a solutionat-o. |
Posted 31 July 2022 - 20:36

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users