Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Radu Stefan Banica ft. Juno - Sam...

Întrebare

Grupul de firme Paysera Bulgaria ...

Upgrade Ryzen 9 5900X -> Ryze...
 Priza aplicata cu intrerupator cu...

Tor cu IP de UK

Sugestii road trip Moldova + Mara...

Recomandare apartament 3 camere
 Casa in constructie la tara, ce s...

Procesor cu pini indoiti, vandut ...

Examene competența lingvisti...

Probleme vw golf 7
 laptop acer nu merge tastatura

De ce ca Freelancer caștigi ...

La mulți ani @hvz!

La mulți ani @cotzi!
 

Router HG8247W5

- - - - -
  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1
morogan

morogan

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,479
  • Înscris: 14.04.2002
Aveti idee daca il foloseste si Telekom? Ca am vazut la Orange si tare suna bine ce stie sa faca

https://www.orange.m...atasheet_01.pdf

#2
KyKyKyKy

KyKyKyKy

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 23,201
  • Înscris: 18.04.2008
Orange Republica Moldova?
Nu există dacă l-a folosit pe teekom, ci dacă Telekom îl pune și el la rândul ei

#3
Whyse1

Whyse1

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,312
  • Înscris: 26.06.2013
Este folosit si de Orange Romania, dar datasheet-ul il gasesti doar (?) pe site-ul din Moldova. (nu si pe cel din RO)

Edited by Alexutzulro, 20 October 2020 - 18:04.


#4
Gif2D

Gif2D

    💯 Coffee addicted!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,882
  • Înscris: 21.02.2005
Când se va finaliza achiziția Telekom de către orange poate…

#5
alexandru_erwyn

alexandru_erwyn

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 48
  • Înscris: 16.04.2008
Am internet de la Orange si am probleme cu configurarea echipamentului (hg8247w5) in modul bridge.
Spun ca la ei apare setat in bridge insa el genereaza in continuare ip intern in portul 1 al echipamentului lor, daca te conectezi la wifi poti face trafic, ai acces la setarile din router-ul lor...
Am mai bine de doua saptamani de cand tot sun si baba aceeasi placa,...., ca la ei apare ca fiind setat si ca ei nu ofera suport in configurarea echipamentului chiar daca este al lor, lucru iesit din comun si nestipulat nicaieri in contract :(!
A mai intampinat cineva aceasta problema si daca da cum a solutionat-o.

#6
StefanRO

StefanRO

    Hai noroc straine

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,760
  • Înscris: 06.03.2018
ai incercat sa-l resetezi din fabrica poate isi revine ?

#7
alexandru_erwyn

alexandru_erwyn

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 48
  • Înscris: 16.04.2008

 StefanRO, on 24 iulie 2022 - 10:06, said:

ai incercat sa-l resetezi din fabrica poate isi revine ?
da si degeaba.

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate