Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Modem WiFi Huawei

Recomandare scaun de birou

E mai bine sa te dai de alta nati...
 Cosmin Seleși, la Pro TV, di...

The Men Who Sold the World Cup (2...

La multi ani @WestPoint!

Problema joc de pe Steam
 Inteligența artificiala la l...

La multi ani Finlanda !

Servicii de streaming cu accent p...

R.I.P. Kirstie Alley
 Ce lupa de cap cu lumina si lenti...

Card cumparaturi venituri alte su...

Cot PPR in loc de cot PT tub rigid?

Centrala Ariston nu incalzeș...
 

Un monitor - doua PC-uri

- - - - -
  • Please log in to reply
15 replies to this topic

#1
donPedros

donPedros

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 878
  • Înscris: 25.03.2008
Stimati colegi,

Vremurile ne obliga pe unii dintre noi sa lucram de-acasa.
Mi-am adus PC-ul de la servici si l-am legat la monitorul de acasa.
PC-ul de la servici e pe VGA iar al meu este pe DVI.
E o problema daca raman ambele cabluri legate la monitor, iar PC-urile le folosesc pe rand, nu amandoua o data ?
Sau trebuie sa decuplez cablul de la monitor al unui PC, cand il folosesc pe celalalt ?

Multumesc.

#2
arg

arg

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 36,456
  • Înscris: 19.09.2005
de la inceputul pandemiei lucrez cu doua calculatoare, ambele legate la cele trei monitoare.

#3
pasilla

pasilla

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 45,588
  • Înscris: 31.03.2012
Nu e nici o problema.
Comutezi din monitor.

Edited by pasilla, 19 October 2020 - 20:39.


#4
arg

arg

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 36,456
  • Înscris: 19.09.2005
p.s. sfatul meu: ia si monitorul de la servici, e mai funy pe mai multe.

#5
Ion_de_la_Raion

Ion_de_la_Raion

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 20,434
  • Înscris: 28.08.2005
Eu zic sa iei si secretara, e si mai funny.

#6
mannyx92

mannyx92

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,886
  • Înscris: 15.04.2017
N-as mai putea lucra pe un monitor. Never :)) Orice as face

#7
eiffel

eiffel

    BusyWorm

  • Grup: Moderators
  • Posts: 64,044
  • Înscris: 15.06.2004
Initiator, poti lucra fara probleme. Tocmai ca atunci cand sunt pornite nu e recomandat sa umblii la cabluri.

Asa am eu acasa - am un PC pe care nu prea il folosesc dar e conectat permanent la monitor. Monitorul detecteaza automat care e pornit si comuta pe intrarea respectiva. Daca sunt pornite amandoua comut eu manual.

#8
ChemTeacher

ChemTeacher

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,852
  • Înscris: 26.05.2007

View Posteiffel, on 19 octombrie 2020 - 20:56, said:

Daca sunt pornite amandoua comut eu manual.
Din OSD monitorului......completare !

#9
nei-k

nei-k

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,127
  • Înscris: 21.12.2006
Are fiimiu, in clasa primara, conectate la un singur monitor: Desktop, Laptop si XBOX. Si se descurca cu ele foarte bine.

#10
_Smiley_

_Smiley_

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 19,357
  • Înscris: 24.02.2006
cu perifericele cum faci? ai doua seturi de tastatura+mouse?

#11
BloodRa

BloodRa

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,860
  • Înscris: 22.04.2019
Nu e nici o problemă, spor la treaba.

#12
donPedros

donPedros

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 878
  • Înscris: 25.03.2008
Multumesc pentru informatii.

View Post_Smiley_, on 19 octombrie 2020 - 23:27, said:

cu perifericele cum faci? ai doua seturi de tastatura+mouse?

Da, tasatatura o mut de la un PC la altul(e pe fir, iluminata), iar mouse-uri am doua, pentru fiecare PC.

#13
arg

arg

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 36,456
  • Înscris: 19.09.2005
la inceput am facut si eu sportul de a muta firele, nu merita ca sigur se buleste ceva.

Edited by arg, 20 October 2020 - 12:08.


#14
eiffel

eiffel

    BusyWorm

  • Grup: Moderators
  • Posts: 64,044
  • Înscris: 15.06.2004
Daca tastatura e USB merge. Daca nu se vor arde porturile de la placa de baza.
Noroc ca nu prea se mai folosesc pe PS/2.

#15
arg

arg

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 36,456
  • Înscris: 19.09.2005
o tastatura buna e 50lei... si tine o vesnicie
un maus bun e 100lei si nu cedeaza usor.
un cablu pt monitor e cateva zeci de lei
un switch gbit e 50-60lei

le aduni cate un pic si scapi de belele.

inainte trebuia sa inchid un calculator ca sa-l pornesc pe celalat.

acu sunt in conferinta pe unul si lucrez pe celalat.
(ambele calculatoare sunt de servici, dar nu de la aceasi firma)


#16
craciuncostel

craciuncostel

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 997
  • Înscris: 03.04.2005
Poți să cauți un KVM pentru VGA dvi și ai scăpat de a tot scoate cablurile din pc-uri.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate