Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Amenintat cu moartea de un numar ...

La multi ani @AndReW99!

Alegere masina £15000 uk

TVR vrea sa lanseze o platforma d...
 Strategie investie pe termen lung...

Modulator FM ptr auto alimentat p...

orange cablu f.o. - internet fara...

Robinet care comuta traseul
 A fost lansata Fedora 40

Samsung S24 plus

Imi iau un Dell? (Vostro vs others)

Abonati Qobuz?
 transport -tren

Platforma electronica de eviden&#...

Cot cu talpa montat stramb in per...

Sfat achizitie sistem audio pentr...
 

încetarea aparițiilor OZN / oprirea prezentărilor de telekinezie...

* * - - - 7 votes
  • Please log in to reply
47 replies to this topic

#37
andronic312

andronic312

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 902
  • Înscris: 16.01.2009

View PostL0RELYAN, on 20 octombrie 2020 - 11:27, said:

Astfel de inregistrari vor fi sterse oricum.
Nu ma crezi, asa-i ?
Un print screen cu "Video unavailable" convinge ?

Test: cauta inregistrari cu asistentele care dansau ritmic in aprilie 2020

Pai da, nu te cred, sunt multe site-uri dubioase pe lumea astea pline cu clipuri video si nesterse de nimeni.

Dar cand e vorba de postat pe site-urile altora...te cred. Pentru ca pe aceste site-uri ei fac ce vor cu inregistrarile tale.

Repet, tu si multi altii apucati-va de facut un site, sa investiti timp si bani in asa ceva.

#38
gushpi

gushpi

    cârcotaș

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,089
  • Înscris: 17.01.2012

View PostL0RELYAN, on 20 octombrie 2020 - 10:27, said:


Motiv pentru care, foarte probabil, oricare filmare obtinuta cu un aparat de inregistrare video de buzunar, poate fi stearsa daca este postata in spatiul online !

ți s-a spus: pe site-ul tău faci ce vrei, atât timp cât nu-i porno sau altă tâmpenie ilegală

DAR: un film - dovadă irefutabilă - cu „enșpe” dihănii verzi care coboară/urcă într-o farfurie zburătoare, și care este pus SIMULTAN pe fb/youtube/etc...etc..., trimis pe messenger/whatsup/etc...etc... va fi extrem de greu de îndepărtat, deoarece vor fi mii și mii de copii făcute de împătimiți și nu numai...

DOAR că acest „film irefutabil” NU a apărut nicăieri...

(ps. realizezi că tematica filmului poate fi și altă bazaconie: prezentări de capabilități telekinezice etc...)

#39
lupini

lupini

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 23,236
  • Înscris: 29.12.2006

View Postgushpi, on 19 octombrie 2020 - 14:30, said:

observ că, de când tot omul are-n buzunar un aparat de înregistrare video, nu mai apare nicio „dovadă” clară de interacțiune cu OZN-uri!

Într-adevăr, tot ce ţine de "senzaţional" şi de credulitate doar pe bază de vorbe, dispare atunci când e nevoie de dovezi vizibile şi palpabile.

În anii 1950, 1960, 1970, revistele erau pline de senzaţionalul "întâlnirilor de gradul 3". Nu era greu să se relateze în cuvinte anumite întâlniri şi răpiri făcute de extratereştri ! Apoi, după jumătatea anilor 1990 când s-au ieftinit camerele de filmat şi aparatele de fotografiat digitale, şi mai cu seamă după anii 2000, odată cu apariţia telefoanelor mobile care puteau face poze...dar mai ales după "Revoluţia iPhone" din 2007, parcă pe extratereştri i-a-nghiţit...Pământu' !

Înseamnă că extratereştrilor le e frică de ceva. De aparatele de filmat şi fotografiat. E cea mai tare armă împotriva lor ! Posted Image

Pe aceleaşi concepte se bazează şi religia care, a văzut minuni doar atunci când nu erau aparate de înregistrat, ci numai..."Cuvântul".

#40
vladutgm

vladutgm

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,165
  • Înscris: 19.01.2008

View Postdan1980_25, on 19 octombrie 2020 - 16:15, said:

El e Vasile.
Nu si-a luat bacul, dar poate vorbi ore in sir despre marea oculta, 5G, bill gheitz, ozn, tehnologia din spatele cia, muntii bucegi si energiile extraterestre.

Daca ai urmarit macar unul dintre documentare si ai ajuns la concluzia de mai sus - e bine. Daca nu ai urmarit si doar iti dai cu parerea - te anunt ca faci o mare confuzie.

#41
serban57

serban57

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,124
  • Înscris: 28.02.2017

View Postiladi, on 20 octombrie 2020 - 12:06, said:

pana la moartea cui?
A căprioarei.

#42
Cousteau

Cousteau

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,544
  • Înscris: 25.04.2007
In ultima vreme a inceput sa se admita oficial ca suntem vizitati/supravegheati de entitati ce detin o tehnologie avansata. S-au si declasificat dosare U.F.O.
Adevarul este ca existand mii de miliarde de stele, multe din acestea avand sistemele lor planetare, este extrem de greu sa mai credem ca noi suntem unici si buricul Universului. E cam la fel de crezut ca Pamantul este plat.
Sigur, se pot produce usor filme falsificate cu o.z.n.-uri, chiar si miscarile rapide si cu schimbari bruste de directie se pot obtine cu filmarea unui obiect zburator obisnuit, prin defocalizare usoara si miscarea brusca a camerei, dar atentie! doar daca lipseste un alt obiect de referinta. Ori au fost multe filmari in care exista si un obiect de referinta.

Si acum va voi spune si motivul pentru care eu nu pot crede ca suntem singuri in Univers. Cand eram mic, cred ca prin anii 1972-1974 (aveam in jur de 10 - 12ani), intr-o seara au sunat la usa noastra vecinii de pe palier si ne-au spus sa urcam pe terasa blocului sa vedem ceva interesant. Tata tinea cheia de la usa terasei (noi locuiam la ultimul etaj) si avea doua binocluri, un Zeiss mare si unul frantuzesc de 8 x 30 militar. Am urcat eu, tata, un capitan pilot militar pe Miguri (cpt. Mocanu) si un tip ce credeam ca lucreaza in ministerul de externe ca prea pleca prin strainatati des, Plugaru, impreuna cu fiul acestuia, un student. Deci cinci persoane.
Ajunsi pe terasa, in scurt timp vecinii au gasit pe cer un obiect de forma relativ sferica cu ceva lumini dedesubt ce statea fix undeva deasupa centrului, sau cel putin in directia aceea, a hotelului Intercontinental. Plugaru era cel care observase din balcon obiectul, apoi l-a alarmat pe pilot si au venit la noi.
Pe cand ne tot pasam binoclurile, obiectul era luminat slab de luminile orasului care in perioada aceea inca nu intrase in economia instituita de gangav mai tarziu, deci ii puteam deslusi cat de cat forma si deodata a inceput sa se miste cu accelereri si opriri foarte bruste dar si cu schimbari de altitudine si de directie tot bruste. Intrebat pilotul militar ce ar putea fi, vreun elicopter cumva, el ne-a raspuns ca nu cunoaste o0biecte zburatoare care sa aiba o astfel de miscare. Cat am mai vorbit noi ceva timp deodata obiectul a pornit pe o traiectorie inclinata spre cer si a disparut brusc.
Ce am vazut artunci nu voi uita cat voi trai asa ca nu voi crede niciodata ca nu pot exista obiecte zburatoare neidentificate.

Edited by Cousteau, 20 October 2020 - 23:18.


#43
gushpi

gushpi

    cârcotaș

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,089
  • Înscris: 17.01.2012

View PostCousteau, on 20 octombrie 2020 - 23:14, said:

Adevarul este ca existand mii de miliarde de stele, multe din acestea avand sistemele lor planetare, este extrem de greu sa mai credem ca noi suntem unici si buricul Universului.


știi ce e deosebit de improbabil?
ca și celelalte viețuitoare inteligente să aibă aceeași conformație/structură organică precum a noastră

pt că doar așa ar putea cineva să ne descopere și chiar să fie interesați de noi

scrierile SF au imaginat tot felul de alte entități, așa că aș lua una dintre ele: crezi că niște organisme care arată precum niște bolovani de siliciu, și care comunică prin unde gravitaționale (zic și io...) vor putea interacționa cu noi? păi acelea nu ar putea să-nțeleagă undele sonore niciodată...

că dacă tu cauți ceva undeva (acul în carul cu fân), poți extrem de ușor să treci pe lângă altceva ce ar putea fi interesant :)

#44
lupini

lupini

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 23,236
  • Înscris: 29.12.2006

View Postgushpi, on 21 octombrie 2020 - 07:44, said:

scrierile SF au imaginat tot felul de alte entități, așa că aș lua una dintre ele: crezi că niște organisme care arată precum niște bolovani de siliciu, și care comunică prin unde gravitaționale (zic și io...) vor putea interacționa cu noi? păi acelea nu ar putea să-nțeleagă undele sonore niciodată...

că dacă tu cauți ceva undeva (acul în carul cu fân), poți extrem de ușor să treci pe lângă altceva ce ar putea fi interesant

În 2018, doi cercetători de la Universitatea din Cádiz, Spania, Gabriel de la Torre şi Manuel García, au propus o clasificare a civilizaţiilor în funcţie de cinci factori: biologie, longevitate, aspecte psihosociale, progres tehnologic şi distribuţia în spaţiu.


Tipul 1:   Cum e civilizaţia pământeană care poate fi efemeră dacă nu îşi administrează eficient resursele, tehnologia sau dacă nu supravieţuieşte unui cataclism. Însă, o astfel de civilizaţie poate evolua în tipul 2.


Tipul 2:   Această civilizaţie se caracterizează prin longevitatea mare a membrilor săi, care controlează energia cuantică şi gravitaţională, administrează spaţio-timpul, şi e capabilă să exploreze galaxiile.


Tipul 3:   Aceasta e cea mai avansată posibil, şi e constituită din fiinţe exotice pentru noi, cu existenţă eternă, capabile să se desfăşoare în mai multe dimensiuni, şi în mai multe universuri, şi care are capacitatea să stăpânească materia şi energia întunecată.




Când ne gândim la fiinţe inteligente, tindem să ni le imaginăm din perspectiva noastră umană, foarte limitată. Însă, alte fiinţe cosmice ar putea avea dimensiuni pe care fiinţele din dimensiunile noastre 3D să nu le poată percepe; sau fiinţe constituite din alte forme de materie sau energie.

Apoi, însăşi psihologia şi conştiinţa umană pot fi o piedică în a percepe fiinţe diferite. În acest sens se aduce în discuţie experimentul mental realizat de Christopher Chabris şi Daniel Simons numit "gorila invizibilă", în care se arată că oamenii care privesc cu mare atenţie ceva, pot cu uşurinţă să piardă din vedere altceva.


Civilizaţia umană caută ceva care să ne semene, cum sunt planetele având condiţiile de pe Terra, dar e posibil să piardă din vedere altceva.

Edited by lupini, 21 October 2020 - 14:16.


#45
clorel_utnapishtim

clorel_utnapishtim

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,870
  • Înscris: 05.09.2020

View Postlupini, on 21 octombrie 2020 - 14:10, said:

În 2018, doi cercetători de la Universitatea din Cádiz, Spania, Gabriel de la Torre şi Manuel García, au propus o clasificare a civilizaţiilor în funcţie de cinci factori: biologie, longevitate, aspecte psihosociale, progres tehnologic şi distribuţia în spaţiu.


Ce nu ai spus ca e respectivii sunt psihologi, nu astronomi, nu fizicieni. Citezi literatura SF si zici de "cercetatori"? E cum ai spune "un doctor" sustine ca mierea pe stomacul gol vindeca gonoreea. Doar ca e doctor in muzicologie, nu medicina Posted Image

#46
gushpi

gushpi

    cârcotaș

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,089
  • Înscris: 17.01.2012
PUIȘOR-CANAR, ia te uită că multe MARI descoperiri au fost făcute de specialiști în cu totul alte domenii...
asta din cauză că, datorită specializării în domeniul respectiv, capeți „ochelari de cal” și ți se pare imposibil ceea ce îți arată un „profan”

un exemplu frumos în sensul acesta este că ultima planetă a sistemului solar a fost „indicată” de matematicieni, care au calculat că, în sistemul solar era o inegalitate a forțelor de reacție (atracție/respingere)
fizicienii au zis că-i imposibil; așișderea astronomii
dar matematicienii au insistat, ba chiar le-au indicat în ce zonă a a spațiului să se uite...

în nici juma de an s-a adeverit!!!

:)

#47
rihan

rihan

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 242
  • Înscris: 26.09.2020
Cum adica nu mai apar OZN-uri?
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/SyquJxDwt80?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

#48
clorel_utnapishtim

clorel_utnapishtim

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,870
  • Înscris: 05.09.2020

View Postgushpi, on 23 octombrie 2020 - 11:57, said:

un exemplu frumos în sensul acesta este că ultima planetă a sistemului solar a fost „indicată” de matematicieni, care au calculat că, în sistemul solar era o inegalitate a forțelor de reacție (atracție/respingere)


Aha.. matematicieni ... calculat. Nu psihologi, doar zis. Probabil ca vorbesti de Neptun. Doar ca: 1.asta se intampla pe la mijlocul secolului 19; 2.Urbain Le Verrier era astronom.

View Postgushpi, on 23 octombrie 2020 - 11:57, said:

PUIȘOR-CANAR
Vorbesti cu mine? Eu cum ar trebui sa  te numesc atunci? "Putzulica-ignorant"?Posted Image

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate