Ce GIMBAL sa cumpar? FeiyuTech AK2000S vs Feiyutech a1000 vs Zhiyun Crane M
Last Updated: Oct 18 2020 22:31, Started by
IloveHp
, Oct 15 2020 20:28
·
0

Posted 15 October 2020 - 20:28

Va salut! De curand am cumparat o camera de la Canon M10 pentru video de care sunt foarte multumit. Camera vine cu o stabilizare optica decenta, dar clar nu poti sa o compari cu un gimbal. Vreau sa fac cinematic-uri, cinematic-uri din masina la alte masini si clar am nevoie de un gimbal.
Am gasit cateva oferte pentru gimbal-uri second hand destul de bune si sunt tare curios care ar fi mai ok, care se potriveste cu a mea camera. Prima oferta: Feiyutech a1000, foarte putin folosit, cutie + toate accesoriile pret 130 euro negociabil, presupun ca este compatibil cu Canon-ul meu 2. FeiyuTech AK2000S, la fel, foarte putin folosit, are o multime de functii, cutie + toate accesoriile doar ca nu stiu daca este compatabil cu Canon-ul meu, pret 200 euro negociabil. 3. Feiyutech G6 Plus, "...." pret 150 euro negociabil 4.Zhiyun Crane M "......" pret 120 euro fix. Bun, acuma intrebarea ar fi, care gimbal se potriveste in primul rand cu a mea camera, care este mai ok raportat la pret/ce ofera ?? Sincer eu as merge pe FeiyuTech AK2000S, chiar daca este putin mai scump, dar poate mai negociez 20-50 euro, vine cu o multime de functii doar ca nu am gasit nici unde o lista cu ce camere suporta... Edited by IloveHp, 15 October 2020 - 20:29. |
Posted 15 October 2020 - 21:18

arunca un ochi si pe hohem isteady x, eu l-am comandat acu cateva zile de pe ebay, trepied inclus si toate functiile necesare mie
bine, eu am tinut sa fie pliabil, mai usor de carat |
Posted 18 October 2020 - 22:31

Ce ti-ai cumparat tu este pentru telefon, eu am nevoie pentru o camera foto.
|
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users