![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Imprimanta hp color cu cerneala
Last Updated: Mar 23 2006 13:55, Started by
ciuly
, Mar 23 2006 11:29
·
0

Posted 23 March 2006 - 11:29

Salutari,
Problema e mai veche dar amu mi-am adus aminte de ea (se intampla la un amic). M-a chemat la un moment dat ca nu i mai listeaza imprimanta color si nu era sigur daca s-a terminat cerneala sau nu. Nu ma prea pricep eu la imprimante cu jet de cerneala, dar i-am curatat capul de la cartus si a inceput sa listeze intr-un soi de mov deshis (acuma cand scriu realizez ca nu am curatat si "contactul" cartusului de la imprimanta ![]() oricum, ruland testele lui de mentenanta nu prea dadea rezultate relevante (cand lipsa de cerneala, cand n-avea nimic) deci, exista vreo metoda sigura de a afla cand e cazu sa schimbi cartusu? |
Posted 23 March 2006 - 11:47

Chestia cu tuburiile de cerneala este foarte aiurea. Pentru ca in momentul in care incepe sa faca figuri.... trebuie sa-ti iei altul. Am incercat si eu vreo 10 cartuse, cu care am fost la un firma specializata in asa ceva.... si mi-au spus ca numai poate sa le faca nimic, pt ca si daca le-ar face ar merge pt o scurta perioada. Asa ca mai bine iei alt cartus.
|
Posted 23 March 2006 - 11:58

Ai putea sa incerci sa-l cureti cu apa chioara! Nu dauneaza. Daca nu merge schimba-l cu incredere. Depinde si de cite ori a fost reincarcat. Eu am hp1510 si merge incarcat de 6 ori si apoi pa.
Asta este! |
Posted 23 March 2006 - 13:55

S-or fi infundat duzele. Pune-l pe servetele imbibate cu apa calda. Nu il sterge, lasa-l sa dea din el putina cerneala.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users