Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Aliniament de tuia

Alcool fara tigari

Cum procedezi noaptea cand urla c...

Ajutor pentru un tanar cu prostat...
 Cum dau tepe anumiti sellerii pe ...

Ce e in capul celor care depasesc...

Nokia2660

problema robinet general blocat p...
 Încurcaturi hartii parchet

Foam roller pentru postura

Mananc ceapa cu paine - Paul Fant...

Problema cu repartitoarele - cine...
 Problema hota

Intrebare clasa de expunere beton...

Ansambluri rezidentiale noi centr...

Sugestie blog comercial

Imprimanta hp color cu cerneala

- - - - -
  • Please log in to reply
3 replies to this topic

ciuly

ciuly

dus cu pluta pe apa sambetei

• Grup: Senior Members
Salutari,

Problema e mai veche dar amu mi-am adus aminte de ea (se intampla la un amic).
M-a chemat la un moment dat ca nu i mai listeaza imprimanta color si nu era sigur daca s-a terminat cerneala sau nu. Nu ma prea pricep eu la imprimante cu jet de cerneala, dar i-am curatat capul de la cartus si a inceput sa listeze intr-un soi de mov deshis (acuma cand scriu realizez ca nu am curatat si "contactul" cartusului de la imprimanta :confuzzled: )

oricum, ruland testele lui de mentenanta nu prea dadea rezultate relevante (cand lipsa de cerneala, cand n-avea nimic)

deci, exista vreo metoda sigura de a afla cand e cazu sa schimbi cartusu?

warmaster

warmaster

Member

• Grup: Members
Chestia cu tuburiile de cerneala este foarte aiurea. Pentru ca in momentul in care incepe sa faca figuri.... trebuie sa-ti iei altul. Am incercat si eu vreo 10 cartuse, cu care am fost la un firma specializata in asa ceva.... si mi-au spus ca numai poate sa le faca nimic, pt ca si daca le-ar face ar merge pt o scurta perioada. Asa ca mai bine iei alt cartus.

radu72

radu72

Member

Ai putea sa incerci sa-l cureti cu apa chioara! Nu dauneaza.  Daca nu merge schimba-l cu incredere. Depinde si de cite ori a fost reincarcat. Eu am hp1510 si merge incarcat de 6 ori si apoi pa.
Asta este!

Dj Shock

Dj Shock

Active Member

S-or fi infundat duzele. Pune-l pe servetele imbibate cu apa calda. Nu il sterge, lasa-l sa dea din el putina cerneala.

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate