Probleme mouse
Last Updated: Oct 14 2020 16:39, Started by
DGecko
, Oct 13 2020 17:18
·
0

Posted 13 October 2020 - 17:18

Va salut!
De ceva vreme am mici nelamuriri in legatura cu acest mouse https://www.emag.ro/.../pd/DFVF9YBBM/. Il am de mai bine de un an si nu am avut probleme cu el pana in prezent. Prima dintre nelamuriri ar fi ca acesta nu se mai opreste imediat dupa ce opresc laptopul, functionand in continuare in jur de 20-25 de minute. Inainte se oprea in acelasi timp, nu mai avea nici un led aprins, nimic. Am mai observat ca uneori sare cursorul singur in timp ce-l manevrez, aici am incercat sa-l folosesc si pe alte suprafete si parca nu mai face la fel, dar sa zic ca tot "agata" putin. Se mai poate face ceva in privinta lui sau are inceput de sfarsit? Multumesc. |
Posted 13 October 2020 - 17:55

Curata senzorul cu un betigas de urechi imbibat in spirt. La mine s-a remediat aceeasi problema la un alt model de mouse.
|
Posted 13 October 2020 - 18:13

Posted 13 October 2020 - 19:06

Cat vrei sa te tina? Asta-i soarta chinezariilor, altul la schimb ca nu-i o avere.
|
Posted 13 October 2020 - 19:32

Posted 14 October 2020 - 16:39

Cat vrei sa te tina? Asta-i soarta chinezariilor, altul la schimb ca nu-i o avere. Pana sa-l trimit in garantie, desi nu cred ca mai gasesc ambalajul original si nu stiu daca-l primeste fara acesta, voiam sa vad daca se mai poate face ceva in afara de garantie.
Curata senzorul cu un betigas de urechi imbibat in spirt. La mine s-a remediat aceeasi problema la un alt model de mouse. |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users