![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Orientare pe teren in natura
Last Updated: Nov 25 2022 13:33, Started by
Remicade
, Oct 12 2020 11:49
·
0

Posted 12 October 2020 - 16:36

Harta, marcaj trasee si informatii de la alte persoane. Atat.
|
Posted 12 October 2020 - 17:31

Harta, marcaj trasee si informatii de la alte persoane. Atat. ![]() Edited by stlk, 12 October 2020 - 17:32. |
Posted 12 October 2020 - 18:03

Sau intrebi ursul...si chiar daca raspunde decat "morrr...mrrrrr"! gasesti sigur un drum pe unde sa o iei, nu -ti mai trebuie harta, busola etc...nici rucsacul din spate care contine ceva mancare nu-ti mai trebuie! ![]() Pai, daca dai nas in nas cu ursul, nici cel mai tare soft nu te ajuta. Crezi ca este ca la Waze cu militienii? Cred ca o buna informare asupra zonei te ajuta sa stii daca sunt sau nu ursi. Totusi, daca faci si galagie multa mai gonesti din ursi. Nu ii va goni pe tomberonezii care sunt obișnuiți cu prezenta oamenilor. |
Posted 12 October 2020 - 18:45

Posted 12 October 2020 - 18:48

Merge, duminică am dat de niste turiști la Vlădeasa care spuneau că folosesc o aplicație ceheasca, mă gândesc că asta e.
|
Posted 12 October 2020 - 18:50

El cred ca dorea ceva care sa mearga doar offline, dat fiind faptul ca in paduri semnalul e inexistent de obicei. Chiar si la padurile aflate langa un drum pe care se prinde semnal, daca intri in padure 100 m ramai fara semnal.
|
Posted 25 November 2022 - 13:33

Am placerea sa va salut. Ce dispozitiv imi recomandati pentru pozitionarea destul de precisa ( eventual in afara ariei de acoperire GSM ) a unui obiect in padure.. etc. Cand eram la serviciu detineam o statie de emisie receptie Motorola care avea si aceasta functie. Am incercat diferite soft-uri pe android, dar dupa cateva pozitionari au refuzat sa mai functioneze, din lipsa semnalului GSM sau cel mai probabil pentru a ma convinge sa cumpar aplicatia. Imi amintesc ca am observat in mana cuiva un dispozitiv asemanator cu un cronometru dar nu am retinut firma producatoare sau alte date ale dispozitivului. O precizie de 5...6 metri mi-ar fi suficient. Nu vrea sa ma gandesc la un dispozitiv scump si greu asemanator topografilor.. in caz ca ii vine cuiva in minte sa-mi sugereze. Multumesc anticipat
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users