Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Intrerupator cu N - doza doar cu ...

Incalzire casa fara gaz/lemne

Incalzire in pardoseala etapizata

Suprataxa card energie?!
 Cum era nivelul de trai cam din a...

probleme cu ochelarii

Impozite pe proprietati de anul v...

teava rezistenta panou apa calda
 Acces in Curte din Drum National

Sub mobila de bucatarie si sub fr...

Rezultat RMN

Numar circuite IPAT si prindere t...
 Pareri brgimportchina.ro - teapa ...

Lucruri inaintea vremurilor lor

Discuții despre TVR Sport HD.

Cost abonament clinica privata
 

De ce nu poate sã fie djl precum restul?

  • Please log in to reply
351 replies to this topic

#55
petit_christian

petit_christian

    Homo mirabilis

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,783
  • Înscris: 15.08.2014
Nu e neaparat vb de lucru, pt ca... soc si groaza, exista si locuri de munca solitare sau unde intercactionezi f putin cu altii.
Asadar, nu te ai integra, teoretic vorbind, dar stii cum te motiveaza o noapte dormita in frig si cu stomacul gol ?
Se vede ca le iei prea in serios : cum vine aia sa urasti, smarrphonurile, sa urasti fumatul, sa urasti vagoanele necompartimentate ? Chestiile astea pot cel mult sa ti displaca

#56
djl

djl

    Smrt fa¹izmu, sloboda narodu!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 112,224
  • Înscris: 13.06.2004
Dacă pot să muncesc singur, fără să am colegi, atunci ce-are de-aface integrarea cu foamea.
Urăsc unele chestii pentru că mă afectează direct. Dacă ar fi mai puţini fumători, nu ar trebui să fac paşi când fumează cineva sau să mă tot feresc. Fac paşi şi uneori când socializez, pentru că nu-mi place deloc mirosul. Telefonul inteligent pentru că face oamenii zombie şi eu doresc să socalizez şi faţă în faţă. Vagoanele necompartimentate le urăsc pentru că nu prea mai sunt compartimentate pe trenurile cu necompartimentate; dacă ar fi de ambele, aş cere bilet la compartimentat şi gata, ura nu ar mai exista.
Nu urăsc tot ce nu-mi place. De exemplu nu ascult Metallica sau Populară, dar nu mă stresează, aşa că zic "nu-mi plac astea", nu zic "le urăsc".

#57
petit_christian

petit_christian

    Homo mirabilis

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,783
  • Înscris: 15.08.2014
Si citi cunosti care sa urasca atit ? Lumea este cum este cu bune si rele si trebuie luata ca atare,fara ura si patima. Poate ai fost rasfatat si il nbatat sa fie totul cum vrei tu, or realitatea este alta.
Viata maineste si despre ce trebue nu numai despre ce ne place.

#58
Puferiu_

Puferiu_

    Membru foarte activ

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 17,421
  • Înscris: 05.07.2018
Stefane, la 5 topice despre tine m-am oprit eu din numarat. 2 au fost deschise de tine. Pe tine te vad la 60* de ani inconjurat de ziare, carti si vechituri inutile pe care se catara cateva zeci de pisici, singurii tai prieteni. Ochelarii nu i-ai mai schimbat de 20 de ani, porti ultima pereche de sosete groase care sunt cat de cat intregi, iar halatul, scortos candva, acum a devenit foita de ceapa. Ai renuntat la internet deoarece ai redescoperit comunicarea in scris. Aaa, de curent nici nu mai poate fi vorba, ca ti-ai construit singur o roata d'aia de hamsteri cu ajutorul careia produci energie. Macar asa sa mai faci si tu miscare.

*60 e un numar aleatoriu. La fel de bine poate fi 40 sau ce varsta ai acum.

Edited by Puferiu_, 19 October 2020 - 09:06.


#59
Neaceasca85

Neaceasca85

    UE se va scinda pana in 2040

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 88,387
  • Înscris: 14.10.2008

View PostPuferiu_, on 17 octombrie 2020 - 18:51, said:

Tot virgin, tot virgin? Hehehe!
Nu e singurul, hehehe.

Cand ai pasiuni ciudate e greu sa se apropie fetele de tine, mai ales cele care iti plac. La mine e si comoditatea de vina dar si faptul ca fata pentru care am avut o obsesie foarte puternica era praf ca mentalitate.

Si fara masina nu prea te mai accepta niciuna in ziua de azi. Eu am masina.

Amandoi avem problema ca nu putem lucra in domeniile cu care pasiunile noastre ar avea tangente. La RDS este program infernal, ca electrician nu mi-ar place deloc sa instalez in ziua de azi LED-uri si fotovoltaice.

Si mai ales vreau sa fiu linistit acasa cand este furtuna sau viscol, nu sa fiu chemat sa remediez avarii la CEZ sau RDS.

Iluminat public, mi-ar fi placut in trecut sa lucrez, din 2013 incoace cu montare de LED-uri nu.

Lucrez in familie intr-un domeniu care nu-mi place deloc. Dupa 2014 cand a murit tata este foarte greu. Cu tata aveam mai mult timp pentru pasiunile mele.

Meteorologie, ce sa fac cu meteorologia in Slatina? Din cei pasionati de meteo, daca 1-2 au tangenta cu domeniul la serviciu, restul nu. Ar fi fain sa fiu la statia meteo unde doar sa notez valorile la ore fixe. Dar si statiile meteo se automatizeaza deja.

Daca ma nasteam in Bucuresti, poate ma faceam DJ la vreun post de radio. Ca DJ de party s-a ales praful cu Covidul. Decat sa muncesc, prefer sa ascult muzica.

Edited by Neaceasca85, 19 October 2020 - 09:25.


#60
Puferiu_

Puferiu_

    Membru foarte activ

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 17,421
  • Înscris: 05.07.2018
Te intreb pe tine, ca Stefan intra mai incolo. De unde ai bani pentru internet, haine, mancare etc?

#61
Neaceasca85

Neaceasca85

    UE se va scinda pana in 2040

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 88,387
  • Înscris: 14.10.2008
Muncim toti in familie. Suntem 2 familii, eu+mama si fratele+sotie si copii ce traiesc din aceleasi venituri.

Eu daca am utilitati, mancare, haine si masina, nu mai vreau altceva. Confortul e tot ce vreau in viata. Sa stau in puf si sa observ fenomenele meteo si muzica mainstream, care din 2017 incoace e cam horror manelistica.

As prefera sa nu muncesc deloc, viata e prea scurta ca sa faci ceva ce nu-ti place. Plus ca imi place prea mult sa dorm pana la pranz, as renunta la orice job pentru asta.

djl demonstreaza ca se poate trai si fara serviciu. Dar la bloc, in Bucuresti, la casa e scump traiul.

Edited by Neaceasca85, 19 October 2020 - 09:34.


#62
Kokoshmare

Kokoshmare

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 28,042
  • Înscris: 20.12.2007
Acum niste ani, draga Djl, parca ti-am dat numarul specialistei in problema ta

Dar pun inca odata niste simptome ale afectiunii tale

Simptomele nu manifestă identic la fel la toate persoanele, nici în termeni de conținut al simptomului și nici în termenii debutului bolii.
Simptome emoționale și de comportament
Comportamente repetitive. O persoană dezvoltă rutine persistente – de exemplu face același lucru, în același fel, în fiecare dimineață înainte de a merge la muncă. Cu toate că poate fi un semn de Asperger, existența unei rutine fixe nu înseamnă, în mod obligatoriu, că există și boală;
Incapacitatea de înțelegere a emoțiilor celorlalți. Presupune a avea dificultăți în a interpreta anumite emoții, precum durerea sau frustrarea;
Concentrare exclusivă pe propria perosoană. Adulții cu Asperger întâmpină dificultăți în a putea vedea lumea din perspectiva altor persoane și astfel apare o probabilitate ridicată să nu poată reacționa potrivit – cu empatie sau îngrijorare – la cuvintele și/sau comportamentele celorlalți;
Răspuns emoțional exagerat. Persoanele Asperger se luptă să facă față situațiilor emoționale, sentimentelor de frustrare sau schimbărilor ce apar și acest lucru duce la anumite explozii emoționale, care nu sunt intenționate sau premeditate;
Răspuns anormal la stimulii senzoriali. Răspunsul poate fi supradozat (hipersensibilitate/supra-sensibilitate) sau subdozat (hiposensibilitate/sub-sensibilitate) la anumiți stimuli. Exemplu – atingerea excesivă a unor oameni sau a obiectelor, adesea pe întuneric sau a mirosi în mod intenționat anumite obiecte;
Simptome legate de comunicare
Dificultăți sociale – se manifestă în interacțiunile sociale, unde nu pot duce la capăt nici chiar conversații simple;
Dificultăți de vorbire – se manifestă prin:
Discurs „rigid”, în cazul multor adulți Asperger;
Folosirea excesivă a repetițiilor;
Dificultăți în adaptarea tonului vocii în funcție de context (exemplu – nu își dau seama că trebuie să coboare tonul vocii într-o bibliotecă sau biserică);
Abilități verbale excepționale – anumite persoane Asperger pot avea abilități verbale foarte bune, mai ales în domeniile de interes personal;

Abilități nonverbale mediocre sau sub medie: înțelegerea limitată sau lipsa înțelegerii semnalelor nonverbale ale celorlalți (gesturile mâinii, expresiile faciale sau limbajul corpului);
Lipsa cvasi-totală a contactului vizual: persoanele Asperger nu mențin contactul vizual cu interlocutorii lor sau aruncă priviri rapide și revin la evitarea obișnuită.
Alte simptome
Lipsa îndemânării – persoanele Asperger au frecvent dificultăți de coordonare a mișcărilor, inclusiv la îndeplinirea unor sarcini banale, precum a sta jos sau mersul corect;
Prezența obsesiilor – este relativ obișnuit ca aceste persoane să dezvolte obsesii privitor la anumite domenii, pe care să le înțeleagă în profunzime și pentru care să construiască un vocabular variat. Ele pot insista să vorbească despre aceste subiecte de interes când sunt în prezența altor persoane.


Chestia nasoala este ca vei merge in mai rau, vei fi fortat odata cu inaintarea in varsta a mamei tale sa faci lucruri de care nu esti pregatit si oricum le-ai fi facut foarte greu.

#63
Flat

Flat

    Bugetar Esențial

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 32,875
  • Înscris: 23.06.2006
eu știu că djl era angajat
nu mai e?

poate e pe social

#64
Kokoshmare

Kokoshmare

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 28,042
  • Înscris: 20.12.2007

View PostNeaceasca85, on 19 octombrie 2020 - 09:33, said:

Muncim toti in familie. Suntem 2 familii, eu+mama si fratele+sotie si copii ce traiesc din aceleasi venituri.

Eu daca am utilitati, mancare, haine si masina, nu mai vreau altceva. Confortul e tot ce vreau in viata. Sa stau in puf si sa observ fenomenele meteo si muzica mainstream, care din 2017 incoace e cam horror manelistica.

As prefera sa nu muncesc deloc, viata e prea scurta ca sa faci ceva ce nu-ti place. Plus ca imi place prea mult sa dorm pana la pranz, as renunta la orice job pentru asta.

djl demonstreaza ca se poate trai si fara serviciu. Dar la bloc, in Bucuresti, la casa e scump traiul.
In alte posturi ti-am scris ca esti o mare putoare. dar pe urma mi-am dat seama ca gresesc atunci cand ai povestit cum te-ai suit in masina sa urmaresti furtuni. Asta inseamna energie, pasiune, investit resurse. Pare ca ceea ce-ti lipseste este o ocazie si un pic de curaj in a-ti urma visele.

Nu ii esti dator mamei sau altcuiva sa urmezi cararea batuta de tatal tau. Ia la rand institutiile sau firmele care au tangenta cu pasiune ta si fa pasul in necunoscut.

View Postdjl, on 18 octombrie 2020 - 22:57, said:

Dacă e vorba de lucru, m-aş integra. Ca să supravieţuiesc. Dar în rest, nu.
Eu sunt şi din ăla care iau uneori lucrurile prea în serios.
Pe forum postez mult şi pentru că eu din păcate sunt o persoană foarte vorbăreaţă. Motiv pentru care nu mi-au plăcut petrecerile... nu pot sta de vorbă.
Asa crezi ca esti o persoana vorbareata pentru ca aici exista o ordine a postarilor, nu folosim limbajul non-verbal si nu ti se taie macaroana. In viata reala ma indoiesc ca porti dialoguri.

Edited by Kokoshmare, 19 October 2020 - 09:48.


#65
Neaceasca85

Neaceasca85

    UE se va scinda pana in 2040

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 88,387
  • Înscris: 14.10.2008

View PostFlat, on 19 octombrie 2020 - 09:42, said:

eu știu că djl era angajat
nu mai e?

poate e pe social
A fost demult curier pe bicicleta, pana a fost lovit de o masina. Apoi anul trecut putin timp intr-o ceainarie.

Kokoshmare, nu toti oamenii sunt facuti pentru munca. Desi daca poti munci ce iti place, nu mai e munca.

#66
Puferiu_

Puferiu_

    Membru foarte activ

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 17,421
  • Înscris: 05.07.2018

View PostNeaceasca85, on 19 octombrie 2020 - 09:33, said:

As prefera sa nu muncesc deloc
Asta vrem cu totii. Pacat ca iti scriu aceste cuvinte de la serviciu.

#67
Neaceasca85

Neaceasca85

    UE se va scinda pana in 2040

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 88,387
  • Înscris: 14.10.2008
Lunea e pur si simplu groaznic. Viata-i greu cum zicea Barboso.

#68
Kokoshmare

Kokoshmare

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 28,042
  • Înscris: 20.12.2007

View PostNeaceasca85, on 19 octombrie 2020 - 09:44, said:

A fost demult curier pe bicicleta, pana a fost lovit de o masina. Apoi anul trecut putin timp intr-o ceainarie.

Kokoshmare, nu toti oamenii sunt facuti pentru munca. Desi daca poti munci ce iti place, nu mai e munca.
Cred ca nimeni nu e facut pentru munca, toti am prefera sa facem altceva. Dar deocamdata trebuie sa platim cumva facturile.

#69
Puferiu_

Puferiu_

    Membru foarte activ

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 17,421
  • Înscris: 05.07.2018
Te contrazic aici. O singura persoana mai lenesa stiu decat cei doi in cauza: eu. La polul opus, parintii mei sunt dependenti de munca fizica. Cred ca ar munci si gratis, numai sa aiba mainile ocupate. De placut, nu le place, dar sunt obisnuiti cu munca.

Si ca am timp sa iti zic lucrurile astea e cea mai buna dovada, eu la serviciu fiind. N-am treaba de facut? Am, dar imi place sa procrastinez.

Apuca-te de treaba, Pufule! Huo! Huo! Huo!

#70
Neaceasca85

Neaceasca85

    UE se va scinda pana in 2040

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 88,387
  • Înscris: 14.10.2008
Hehe, Puferiu, cred ca noi 2 suntem care scriem pe forum in loc sa muncim la serviciu. De mic amanam pana in ultimul moment ce nu-mi placea, de exemplu tema la matematica.

#71
Puferiu_

Puferiu_

    Membru foarte activ

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 17,421
  • Înscris: 05.07.2018
Bag picioarele-n ea de matematica! Huo! Huo! Huo!

#72
Neaceasca85

Neaceasca85

    UE se va scinda pana in 2040

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 88,387
  • Înscris: 14.10.2008
Kokoshmare, exista persoane Asperger care conduc fara probleme masina? Daca obsesiile sunt si pentru domeniul auto, cred ca da. La mine nu sunt. Si greu m-am acomodat cu volanul, la 10-11 ani dupa ce am luat permisul.

djl e nostalgic dupa anii '90, eu sunt nostalgic dupa anul 2006 si mai ales 2010-2013, intre ianuarie 2011 si decembrie 2013 am fost foarte fericit. Munca putina spre deloc, somn dimineata macar pana la 10, muzica mainstream exact pe gusturile mele, cablare RDS cu fibra, distractie in gasca seara la magazin, iubire platonica pentru o fata din acea gasca, ceva de vis, perioada mai frumoasa decat studentia.

Si muzica era in ton cu trairile mele. Like Chocolate-Maria Maria (2012), desi e cam manea, exprima cat de indragostit eram. Cantau 2 tipe simpatice, plus ca denumirea trupei e super pentru ca eu sunt obsedat de ciocolata.

As mai intreba daca exista persoane Asperger casatorite.

Colegele de birou discuta despre orice altceva in afara de munca acum. Evident ca asta ma face si pe mine sa lenevesc, as dormi acum cu capul pe birou.

Vreau sa am mai mult timp sa ascult melodii din 2011-2013. Doamne ce muzica era intre 2008 si 2013. Si ce vreme, temperaturi si fenomene interesante. Si vremea si muzica s-au prostit grav.

Nu prea il intelegeam pe djl, ce inseamna sa fii nostagic, din pacate decesul tatalui m-a facut sa-l inteleg.

Sau cand tehnologiile noi incep sa nu-mi mai placa.

Prea frumos a fost inainte de 2014, prea nasol este dupa, desi serviciul meu e mult mai usor decat al altora. 3 schimburi, horror este la altii.

*********
Repet, as vrea un job in care sa pun muzica sau sa instalez sisteme audio la party-uri. Cu Covidul, adios.

Cu muzica de azi, nu prea, dar din 2008-2013 mama ce as mai pune.

Deja lacrimez de nostalgie. Septembrie 2011, de obicei toamna eram trist, dar in 2011 pfuai, Dale my gente don dale when my people say...(Delia) iar in noiembrie piesa Coconut Tree de la Nicole Scherzinger cu Mohombi, canta la TV dupa ce petrecusem o seara acasa cu fata aia, mama mama. Sau cand a aparut in ianuarie 2012 Michel Telo-Ai se eu te pego. Dedicatie speciala pentru ea, dar a dat-o maica-mea afara din magazin.

Sau cand fata mi-a zis ca ii placea mult Rihanna-Man Down, hehe, rom-po-po-pom. Funny si comentariul lui Mircea Badea pe tema piesei, avea emisiuni faine inainte.

De astazi maxim 5 melodii as pune. Maxim. Unele tot cu Inna, care era mai dragutica pe vremuri.

Hai ca am derapat rau de tot. Vreau sa ma inveselesc ca lunea sunt deprimat. S-a inchis magazinul si nu prea mai am cu cine discuta.

Edited by Neaceasca85, 19 October 2020 - 10:32.


Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate