Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Platforma electronica de eviden&#...

Cot cu talpa montat stramb in per...

Sfat achizitie sistem audio pentr...

tavan fals rigips
 Ce preferați: produse mai scumpe ...

Demagnetizare (minimala) ori ba?

Cum pot sa vad pe un proiector pr...

Joc Drone
 Dropshipping

Sfat achizitie AC Gree Fairy vs P...

MONITOR LG fara sonor !

Batalia pentru Bucuresti - ND, Fi...
 Identificare font

problema ping in jocuri online

Problema calculator

Samsung Galaxy A35
 

Secolul 21- secolul confruntării cu.. moartea

- - - - -
  • This topic is locked This topic is locked
81 replies to this topic

#19
heart_of_ice

heart_of_ice

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,551
  • Înscris: 12.11.2011

View Postbenis, on 06 octombrie 2020 - 16:47, said:

1. Problema e că va trebui să se decidă care-i zeul șef.

2. În mod clar vom ajunge acolo. Pe de altă parte, oare o persoană mai este aceeași persoană fără trupul original? Trăirile și seinzațiile sunt ceva absolut sau sunt legate de acest trup?
Apoi, care vor fi consecințele posibilității dublării conștiinței cu una digitală? Va exista dreptul de a transfera conștiința doar dacă incetează a exissta Ăźn corpul fizic? Sau vor conviețui ca niște gemeni care Ăźn sute de ani vor avea soartă divergentă precum 2 străini complet diferiți?

1. Iahve e Creatorul!

2  Va fi o înviere a persoanelor, nu a trupurilor!

#20
lupini

lupini

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 23,235
  • Înscris: 29.12.2006

View Postbenis, on 06 octombrie 2020 - 16:47, said:

Problema e că va trebui să se decidă care-i zeul șef.

Nu are nicio treabă ştiinţa fundamentată pe observare, investigare şi experimentare, cu noţiunea de zeu. Acest concept aparţine epocii istorice în care etiologia, adică studierea cauzelor unor fenomene, dădea ca sursă a cauzei...un zeu sau altul. Asta se întâmpla din cauza necunoaşterii absolut deloc a legilor naturale.

În secolul 19, Auguste Comte a fost teoreticianul care a împărţit istoria civilizaţiei în trei perioade:


1) Perioada teologică. Aceasta a fost cea mai lungă şi una necesară. În această perioadă, omul avea convingerea că e supus în întregime voinţei unor zeităţi, de la fenomenele psihice până la cele naturale pământene şi cosmice.


2) Perioada umanistă. A apărut mai cu seamă în secolul 17, când omul a început să cerceteze natura prin forţe proprii, folosind instrumente, descoperind legile naturii. În urma acestora investigaţii, oamenii luau decizii, care însă în lipsa cunoştinţelor numeroase, făceau să mai existe unele influenţe teologice.


3) Perioada ştiinţifică. E aceasta pe care o parcurgem în prezent, în care oamenii iau decizii exclusiv pe baza informaţiilor obţinute din investigarea realităţii. Teologicul nu mai are nicio influenţă.




Prin urmare, etiologia actuală dă ca sursă a fenomenelor realităţii, câmpul cuantic nu...vreun zeu antic, pentru a face şi o rimă. Posted Image



.  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .



View Postbenis, on 06 octombrie 2020 - 16:47, said:

oare o persoană mai este aceeași persoană fără trupul original?

Trupul biologic al unui om la 3 ani, nu e acelaşi cu trupul aceluiaşi om de la 20 de ani, nici cu trupul aceluiaşi om de la 50, şi nici de la 80 de ani. Între vârsta de 3 şi 80 de ani, trupurile nu mai sunt deloc aceleaşi, deşi, identitatea omului rămâne.

E ca în celebrul experiment mental numit "Corabia lui Tezeu". Acesta pune următoarea întrebare: dacă toate componentele corăbiei sale din lemn care putrezeşte cu timpul, sunt înlocuite în ani consecutivi, la final, corabia înnoită a lui Tezeu e aceeaşi cu corabia care a fost construită iniţial ? Posted Image

Materialul corabiei ne arată că nu, dar memoria lui Tezeu spune că da. Prin urmare, identitatea are o pondere mai mare în ce priveşte mentalul, decât suportul fizic.

Deci, şi viitoarele corpuri non-biologice vor asigura suportul pentru identităţile care îl vor ocupa.

Edited by lupini, 06 October 2020 - 23:54.


#21
heart_of_ice

heart_of_ice

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,551
  • Înscris: 12.11.2011

View Postlupini, on 06 octombrie 2020 - 23:44, said:

Prin urmare, etiologia actuală dă ca sursă a fenomenelor realității, cĂąmpul cuantic nu...vreun zeu antic, pentru a face și o rimă. Posted Image

Ciudat, că și evreii antici aveau aceași concepție despre noțiunea de Dumnezeu, "o forță invizibilă și necunoscută din spatele tuturor lucrurilor"! :)

Edited by heart_of_ice, 07 October 2020 - 13:02.


#22
lupini

lupini

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 23,235
  • Înscris: 29.12.2006

View Postheart_of_ice, on 07 octombrie 2020 - 13:02, said:

Ciudat, că și evreii antici aveau aceași concepție despre noțiunea de Dumnezeu,

Antichitatea face parte din copilăria civilizaţiei umane. Ori, în copilărie, etiologia fenomenelor naturale şi psihice, dădeau acestora atribute umane, adică le antropomorfiza. De exemplu, toţi ştim de antropomorfizarea răului care în copilărie era "Bau-Bau" sau "Muma Pădurii"; apoi, antropomorfizarea somnului era "Moş Ene", sau al răsplătirii bunei purtări era..."Moş Crăciun". Toate aceste antrompomorfizări ale fenomenelor naturale sau psihologice din copilărie, dispar pe măsură ce omul se maturizează şi acumulează cunoştinţe despre realitate.

Nu doar evreii din "copilăria civilizaţiei", ci toate popoarele mari din vechime au arhetipuri asemănătoare de antrompomorfizare, ce decurg, cum am spus, din etiologia fenomenelor naturale. De exemplu, retragerea glaciaţiunii şi ridicarea nivelului Oceanului Planetar, e pomenită ca "Potop" trimis de vreun zeu, de la religiile Orientului Mijlociu până în cele ale aztecilor, incaşilor, scandinavilor, chinezilor sau indienilor. De exemplu, în mitologia sumeriană a creaţiei Lumii, din care se inspiră şi Biblia, zeul Enlil a trimis potopul pe Pământ din cauză că...oamenii erau prea mulţi, făceau gălăgie şi...nu-l lăsau pe Enlil să doarmă. Posted Image

La fel, Punctul Strămoşului Comun (PSC) sau Identical Ancestors Point (IAP), ce se situează cam în perioada 9 000 - 5 000 î.d.Hr., e pomenit în mitologie ca..."Primii Oameni". În genealogia genetică asta şi înseamnă: punctul în care orice om din trecut poate fi strămoşul tuturor oamenilor din prezent.

Edited by lupini, 07 October 2020 - 13:46.


#23
heart_of_ice

heart_of_ice

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,551
  • Înscris: 12.11.2011

View Postlupini, on 07 octombrie 2020 - 13:35, said:

1. Antichitatea face parte din copilăria civilizației umane. Ori, Ăźn copilărie, etiologia fenomenelor naturale și psihice, dădeau acestora atribute umane, adică le antropomorfiza. De exemplu, toți știm de antropomorfizarea răului care Ăźn copilărie era "Bau-Bau" sau "Muma Pădurii"; apoi, antropomorfizarea somnului era "Moș Ene", sau al răsplătirii bunei purtări era..."Moș Crăciun". Toate aceste antrompomorfizări ale fenomenelor naturale sau psihologice din copilărie, dispar pe măsură ce omul se maturizează și acumulează cunoștințe despre realitate.

2. Nu doar evreii din "copilăria civilizației", ci toate popoarele mari din vechime au arhetipuri asemănătoare de antrompomorfizare, ce decurg, cum am spus, din etiologia fenomenelor naturale. De exemplu, retragerea glaciațiunii și ridicarea nivelului Oceanului Planetar, e pomenită ca "Potop" trimis de vreun zeu, de la religiile Orientului Mijlociu pĂąnă Ăźn cele ale aztecilor, incașilor, scandinavilor, chinezilor sau indienilor. De exemplu, Ăźn mitologia sumeriană a creației Lumii, din care se inspiră și Biblia, zeul Enlil a trimis potopul pe PămĂąnt din cauză că...oamenii erau prea mulți, făceau gălăgie și...nu-l lăsau pe Enlil să doarmă. Posted Image

3. La fel, Punctul Strămoșului Comun (PSC) sau Identical Ancestors Point (IAP), ce se situează cam Ăźn perioada 9 000 - 5 000 Ăź.d.Hr., e pomenit Ăźn mitologie ca..."Primii Oameni". În genealogia genetică asta și Ăźnseamnă: punctul Ăźn care orice om din trecut poate fi strămoșul tuturor oamenilor din prezent.

1. Păi tocmai, că evreii antici nu-L antropomorfizau pe Dumnezeu, ci ei credeau că El este o Forță invizibilă... știi ce e aia antropomorfizare?!

2. Nu evreii s-au inspirat din mituri, ci miturile sunt construite pe realitatea istorică numită Marele Potop Global!

3. Genetica, din câte știu eu, sprijină varianta creaționistă a Genezei...

#24
Infinitty

Infinitty

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,401
  • Înscris: 14.12.2008

View Postbenis, on 06 octombrie 2020 - 09:07, said:

Nu știu ce subiect am mai deschis, acesta este primul. Sau, Ăźn fine, a fost o eroare, eu știam că am uitat să dau save.

Totuși, tot mai mulți oameni din mediul academic propun ca măsura banilor (de regulă legată de GDP) să nu mai fie standardizată, ci să fie introdus și indexul fericirii.

Pe de altă parte, o posibilă extensie a viații ar avea profunde consecințe economice. AvĂąnd Ăźn vedere o rată obișnuită a mortalității, dacă viața s-ar putea extinde la infinit din punct de vedere tehnic, oamenii ar trăi circa 500 de ani. Desigur, ar pune probleme imense legate de sistemul de pensii, de accesul la această tehnologie, de organizarea unei vieți de secole Ăźn general.

Este bine, puteam fi mult mai departe, dar oricum este bine.

Mai astrptam cateva decenii apoi vedem daca devenim spectre virtuale in universul digital virtual 2.0 cum se discuta deja fie va dura multe decenii pana atunci.

View Postheart_of_ice, on 07 octombrie 2020 - 18:46, said:

1. Păi tocmai, că evreii antici nu-L antropomorfizau pe Dumnezeu, ci ei credeau că El este o Forță invizibilă... știi ce e aia antropomorfizare?!

2. Nu evreii s-au inspirat din mituri, ci miturile sunt construite pe realitatea istorică numită Marele Potop Global!

3. Genetica, din câte știu eu, sprijină varianta creaționistă a Genezei...

Genetica confirma foarte multe extinctii.

Cat priveste Potopul Global, au existat mai multe potopuri locale prin ruperea unor baraje in Gibraltar, in Bosfor, Golful Persic, Marea Rosie, Himalaya, samd.
Este vorba despre zeci de lacuri ori mari formate deasupra calotei glaciare in zone depresionare.

Alte evenimente provin in urma impactului oceanului cu asteroizii urmate de valuri tzunami.

Din acest motiv planeta se pustieste periodic.
Apoi supervulcanii...pandemiile ...

View Postlupini, on 07 octombrie 2020 - 13:35, said:

Antichitatea face parte din copilăria civilizației umane. Ori, Ăźn copilărie, etiologia fenomenelor naturale și psihice, dădeau acestora atribute umane, adică le antropomorfiza. De exemplu, toți știm de antropomorfizarea răului care Ăźn copilărie era "Bau-Bau" sau "Muma Pădurii"; apoi, antropomorfizarea somnului era "Moș Ene", sau al răsplătirii bunei purtări era..."Moș Crăciun". Toate aceste antrompomorfizări ale fenomenelor naturale sau psihologice din copilărie, dispar pe măsură ce omul se maturizează și acumulează cunoștințe despre realitate.

Nu doar evreii din "copilăria civilizației", ci toate popoarele mari din vechime au arhetipuri asemănătoare de antrompomorfizare, ce decurg, cum am spus, din etiologia fenomenelor naturale. De exemplu, retragerea glaciațiunii și ridicarea nivelului Oceanului Planetar, e pomenită ca "Potop" trimis de vreun zeu, de la religiile Orientului Mijlociu pĂąnă Ăźn cele ale aztecilor, incașilor, scandinavilor, chinezilor sau indienilor. De exemplu, Ăźn mitologia sumeriană a creației Lumii, din care se inspiră și Biblia, zeul Enlil a trimis potopul pe PămĂąnt din cauză că...oamenii erau prea mulți, făceau gălăgie și...nu-l lăsau pe Enlil să doarmă. Posted Image

La fel, Punctul Strămoșului Comun (PSC) sau Identical Ancestors Point (IAP), ce se situează cam Ăźn perioada 9 000 - 5 000 Ăź.d.Hr., e pomenit Ăźn mitologie ca..."Primii Oameni". În genealogia genetică asta și Ăźnseamnă: punctul Ăźn care orice om din trecut poate fi strămoșul tuturor oamenilor din prezent.

Nu trebuie sa fi savant ca sa intelegi de ce rasele umane sunt pure si se gasesc pe colturile lumii?!

Situatia probeaza o catastrofa, o conjunctura recenta rezultatul unui prag al extinctiei speciei umane din care au scapat foarte putini care au devenit si mai putini, probabil chiar frati, din care au rezultat bolnavi genetic, deoarece aspectul raselor releva faptul ca la un moment dat in cazul stramosilor asiaticilor mongoloismul si nanismul s-a atenuat stabilizandu-se in trasaturi fizionomice.

In cazul albilor acromegalia si leucoza albinismul...

Africanii cu nanism, gigantism, boala Anders, bronzaza, prognatism, samd.

#25
Dude_2nd

Dude_2nd

    Tehnocrat nihilist cronofag feral mogofan irecuperabil mem

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 37,715
  • Înscris: 04.01.2011

View PostXlander, on 07 octombrie 2020 - 12:01, said:

Da, la pastele cailor. Ia-te de manuta cu Infinitty si purcedeti la terraformarea spatiului cuantic din cosmos deocamdata. E mult de lucru si stiinta are nevoie de voi.
asa-i. Posted Image
si pana una alta, cand vor deveni spectre digitale in universu digital Posted Image , sa nu uite sa poarte botnitza. Va fi muuuuulta vreme d-aci incolo accesoriu lor digital  Posted Image

Adevaru e ca omenirea se teme azi de moarte mai mult ca oricand. Pentru ca odata ajunsi la un confort inimaginabil generatziilor trecute, cu perspective palpabile de a largi acest confort in toate domeniile, omu se gandeste cu groaza ca trebe sa paraseasca tot ce a facut, tot ce a acumulat.
De asta, omu va deveni tot mai obedient fatza de entitatzile statale care vor deveni tot mai tiranice, tot mai intruzive in viatza individului supt pretextu asigurarii sigurantzei, a protectziei. Insa rezultatu va fi contrariu.

Fraerii asteapta viatza vesnica din partea omului de stiintza. Asteapta sa mearga pe Marte cu Naveta lu Musk, ignorand ca acelashi Musk care le promite hainele invizibile, a umplut spatiu orbital a pamantukui cu puzderie de satelitzi de supraveghere, ceea ce demonstreaza inca o data ca in ciuda promisiunilor de a coloniza Martele, planurile Conducatorilor omenirii sunt legate de acest pamant pe multa vreme d-aci inainte.
(my bet: inainte ca omu sa colonizeze Martele, tre sa demonstreze practic ca aci, pe Terra, unde are la dispozitiune toate cele: energie infinita,resursa humana, apa, hrana, aer,... e in stare sa transforme Sahara in Palm Bici).

Moartea,  Moartea este cel mai frumos/perfect lucru pe care Dumnezeu l-a putut stabili ca lege de baza omenirii in forma ei  actuala atat de departe de perfectiune. Pt cei drepti, moartea este doar un somn in asteptarea vietzii ce va sa vie in Imparatzia instaurata de Entitatzile extraterestre dumnezeieshti pe acest pamant. Pentru cei nedrepti, este cea mai pur honesta forma de giudecata divina, de frangere a unor caractere murdare surse a celor mai mari nenorociri in care a fost tarata omenirea de catre conducatorii ei humani.

pa. Posted Image

Edited by Dude_2nd, 08 October 2020 - 05:34.


#26
TOPCATBV

TOPCATBV

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 26,265
  • Înscris: 03.01.2005

View Postheart_of_ice, on 07 octombrie 2020 - 18:46, said:

1. Păi tocmai, că evreii antici nu-L antropomorfizau pe Dumnezeu, ci ei credeau că El este o Forță invizibilă... știi ce e aia antropomorfizare?!
Forta invizibila e si gravitatia. ;)

#27
lupini

lupini

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 23,235
  • Înscris: 29.12.2006

View PostTOPCATBV, on 08 octombrie 2020 - 07:02, said:

Forta invizibila e si gravitatia.

În urmă cu mulţi ani, când făceam drumeţii pe munţi, cu cortul, şi ne opream seara la un foc de tabără, odată am tras lângă o stână de ciobani. Când Soarele apunea, unul dintre ciobani spune: "ia uite, trage Dracu' Soarele-n jos !"

Pentru acel cioban, rotaţia Pământului era o "persoană". Şi când ne gândim că în trecut, marea majoritate a oamenilor erau...ciobani, ne dăm seama de ce fenomenele naturii erau...fiinţe. :)

Aşa au apărut religiile.

#28
criztu

criztu

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,298
  • Înscris: 03.09.2002

View Postlupini, on 08 octombrie 2020 - 13:20, said:

În urmă cu mulţi ani, când făceam drumeţii pe munţi, cu cortul, şi ne opream seara la un foc de tabără, odată am tras lângă o stână de ciobani. Când Soarele apunea, unul dintre ciobani spune: "ia uite, trage Dracu' Soarele-n jos !"

Pentru acel cioban, rotaţia Pământului era o "persoană". Şi când ne gândim că în trecut, marea majoritate a oamenilor erau...ciobani, ne dăm seama de ce fenomenele naturii erau...fiinţe.

Aşa au apărut religiile.

Daca ai incepe sa intelegi ce ignorant esti... in ce explicatii puerile esti prizonier.. tot asa o sa zici si de expresia "a da piatra".. era projti ciobanii si pt ei gheatza era.. piatra.
Dar nu e vina ta ca esti ignorant. Cunoasterea e greu, iar la scoala ne invata anu mortii ma'sii lu Stefan cel mare si cum sa calculam suprafata sferii, formele de relief.
De unde sa stii tu, ce inseamna "varcolacii mananca luna"? Cum sa-ti pice fisa ca ce vezi tu azi pe cer, nu e ce vedeau cei de acum sute si mii de ani?
Cum sa intelegi tu ca e pastrata informatie extraordinara in cuvinte, expresii, metafore, povestiri? Pt tine, ce nu intelegi tu, e prostie. E prosti, ca nu ii inteleg.

Edited by criztu, 08 October 2020 - 14:50.


#29
heart_of_ice

heart_of_ice

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,551
  • Înscris: 12.11.2011

View Postlupini, on 08 octombrie 2020 - 13:20, said:

În urmă cu mulți ani, cĂąnd făceam drumeții pe munți, cu cortul, și ne opream seara la un foc de tabără, odată am tras lĂąngă o stĂąnă de ciobani. CĂąnd Soarele apunea, unul dintre ciobani spune: "ia uite, trage Dracu' Soarele-n jos !"

Pentru acel cioban, rotația PămĂąntului era o "persoană". Și cĂąnd ne gĂąndim că Ăźn trecut, marea majoritate a oamenilor erau...ciobani, ne dăm seama de ce fenomenele naturii erau...ființe. :)

Așa au apărut religiile.

Informațiile le care le-a primit Moise, erau cu mult peste nivelul de cunoaștere al acelor timpuri... abia în prezent s-a reușit înțelegerea câtorva noțiuni din VT...

#30
mario_bril

mario_bril

    Hermetic member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 52,421
  • Înscris: 13.05.2010

View Postheart_of_ice, on 07 octombrie 2020 - 18:46, said:

Nu evreii s-au inspirat din mituri, ci miturile sunt construite pe realitatea istorică numită Marele Potop Global!
Este imposibil din punct de vedere fizic să aduni o cantitate de apă de trei ori mai mare decât cea a Oceanului planetar, ca să fi putut exista un astfel de potop.

#31
lupini

lupini

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 23,235
  • Înscris: 29.12.2006

View Postheart_of_ice, on 08 octombrie 2020 - 19:01, said:

Informațiile le care le-a primit Moise, erau cu mult peste nivelul de cunoaștere al acelor timpuri...

Când vine o inundaţie, informaţiile sunt la fel pentru oricine: adică te ia apa ! :)

#32
heart_of_ice

heart_of_ice

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,551
  • Înscris: 12.11.2011

View Postmario_bril, on 08 octombrie 2020 - 21:14, said:

Este imposibil din punct de vedere fizic să aduni o cantitate de apă de trei ori mai mare decĂąt cea a Oceanului planetar, ca să fi putut exista un astfel de potop.

Planeta avea o altă configurație înainte de marele potop global, fundul oceanului planetar era ridicat, munții nu existau, abisurile oceanice și munții din prezent sunt rezultatul acelui cataclism universal extraordinar... deci nu era nevoie de atâta apă...

potopul local = o mică inundație mesopotomiană, care după părerea mea, este un mare non-sens...

Edited by heart_of_ice, 08 October 2020 - 22:12.


#33
mario_bril

mario_bril

    Hermetic member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 52,421
  • Înscris: 13.05.2010
Dumneata ai vreo idee, așa, cât de mică, despre modificările geologice ale planetei, în cât timp se fac și ce implicații au acestea asupra vieții?

#34
heart_of_ice

heart_of_ice

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,551
  • Înscris: 12.11.2011

View Postmario_bril, on 08 octombrie 2020 - 22:11, said:

Dumneata ai vreo idee, așa, cĂąt de mică, despre modificările geologice ale planetei, Ăźn cĂąt timp se fac și ce implicații au acestea asupra vieții?

Dar extincțiile, ce implicație au asupra vieții?

Într-o altă ordine de idei, se pare că mata' nu iei în calcul factorul decisiv, adică voința și puterea divină...

Ce sens mai avea ca Dumnezeu să-l pună pe Noe să construiască o Arcă, când putea foarte bine să-l mute din zonă, iar animalele deasemenea, să le mute în alte zone... și apropo, toate miturile antice culese de la toate popoarele lumii, vorbesc despre un potop global... lasă mata' calculele ateuților... ele niciodată n-or să corespundă cu Sfânta Bibliotecă Sacră...

Edited by heart_of_ice, 08 October 2020 - 22:23.


#35
mario_bril

mario_bril

    Hermetic member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 52,421
  • Înscris: 13.05.2010
Inimioară, argumentația asta, potrivit căreia la Dumnezeu este posibil orice, nu ține cu mine, să știi. Pentru că dacă Dumnezeu nu este unul complet irațional, ilogic și neștiutor, atunci Dumnezeu a creat niște legi, numite legile naturii, pe care nimeni, nici măcar El, nu le încalcă.

Ți-am mai spus să încerci să îți folosești logica, dar se pare că gândirea deziderativă la dumneata este mai puternică, în defavoarea logicii.

Edited by mario_bril, 08 October 2020 - 22:22.


#36
heart_of_ice

heart_of_ice

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,551
  • Înscris: 12.11.2011
Păi dacă asta reiese din text, de ce mă iei matale cu logica?! :habarnam:

...și apropo, când Dumnezeu S-a arătat lui Moise în tufișul care ardea și nu se mai stingea, a încălcat legile naturii pe care tot El le-a stabilit... încercă să-mi răspunzi și să nu te fofilezi, bine, te rog io... :)

Edited by heart_of_ice, 08 October 2020 - 22:32.


Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate