![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Injectie intramusculara(moldamin) Bucuresti
Last Updated: Oct 06 2020 21:03, Started by
Marius19891989
, Oct 05 2020 16:05
·
0

Posted 05 October 2020 - 16:05

Buna ziua,
Caut și eu o asistenta pentru injectie intramusculara cu moldamin,de fapt sunt 8 injectii timp de 8 săptămâni,am cautat pe internet dar am gasit cu 80 de ron cel mai ieftin cu Review bun. Tratamentul este pentru prietena mea(foarte sensibila)și as fi foarte recunoscător dacă imi recomandați pe cineva cu mana ușoară pe la 50 de lei de injectie. Multumesc |
Posted 05 October 2020 - 16:16

Autorul oricarui raspuns " la misto" va primi o sanctiune consistenta!
|
Posted 05 October 2020 - 16:18

N-ar strica sa precizezi și sectorul/zona, nu cred ca ar avea sens ca prietena ta sa traverseze capitala pentru o injectie saptamanala sau sa-i vina o asistenta acasă, tocmai din celalalt capăt al orașului.
Edited by corinadaniela, 05 October 2020 - 16:19. |
Posted 05 October 2020 - 16:31

Dupa o operatie, timp de 30 de zile a trebui sa fac cate o injectie cu anticoagulant.
M-a costat 200 lei toata distractia. Asistenta locuia in acelasi bloc. |
Posted 05 October 2020 - 16:36

N-ar strica sa precizezi și sectorul/zona, nu cred ca ar avea sens ca prietena ta sa traverseze capitala pentru o injectie saptamanala sau sa-i vina o asistenta acasă, tocmai din celalalt capăt al orașului. Locuim in sectorul 4,la granita sectorul 3. |
Posted 05 October 2020 - 16:40

Posted 05 October 2020 - 16:47

Orice asistenta...
Ai putea să i le faci chiar tu, injecția intramusculară e cea mai simplă procedură. Împarți buca curului in patru si infigi acul in sfertul superior interior. Apoi doar dozezi, încet, încet. |
Posted 05 October 2020 - 16:57

Dupa o operatie, timp de 30 de zile a trebui sa fac cate o injectie cu anticoagulant. M-a costat 200 lei toata distractia. Ce ai avut? Fragmin, Klexane, așa ceva? Astea se administreaza subcutan, ca și insulina, in vest e instruit pacientul să și le facă, nu să umble aiurea după asistente.
Împarți buca curului in patru si infigi acul in sfertul superior interior. Care nu aveți studii medicale, vă rog nu mai dați sfaturi, valabil pt toată lumea! ![]() |
Posted 05 October 2020 - 16:58

Orice asistenta... Ai putea să i le faci chiar tu, injecția intramusculară e cea mai simplă procedură. Împarți buca curului in patru si infigi acul in sfertul superior interior. Apoi doar dozezi, încet, încet. E si mai recalcitranta,nu vreau sa ma bat parte in parte cu ea,sa se paruie intre ele:)) |
|
Posted 05 October 2020 - 17:01

Posted 05 October 2020 - 17:04

Posted 05 October 2020 - 17:07

Ups, sry, are dreptate @Karhu, am scris la repezeală, e vb de superior exterior. Sry again
![]() Trecand peste asta, nu e ceva banal pe care o poate face oricine cu puțină instruire ?
E si mai recalcitranta,nu vreau sa ma bat parte in parte cu ea,sa se paruie intre ele:)) Pai intai vă bateți, apoi ii faci injecția. ![]() Dar ce, e copil, nu pricepe, sau cum ? |
Posted 05 October 2020 - 17:10

Am atașat o poza,cica astia sunt buni,din recenzii. Faptul ca unii pun preturi aberante, asta nu inseamna ca este si pretul normal. Orice asistenta stie conform pregatirii profesionale sa faca o injectie. In tot cercul de prieteni este imposibil sa nu ai o asistenta sau pe cineva care cunoaste o asistenta. Edited by mkscorpion0, 05 October 2020 - 17:11. |
Posted 05 October 2020 - 17:12

Ups, sry, are dreptate @Karhu, am scris la repezeală, e vb de superior exterior. Sry again ![]() Trecand peste asta, nu e ceva banal pe care o poate face oricine cu puțină instruire ? Pai intai vă bateți, apoi ii faci injecția. ![]() Dar ce, e copil, nu pricepe, sau cum ? Iti dai seama ca înțelege,dar tot s-a uitat pe youtube și zicea peste tot ca doare foarte tare si e asa recalcitranta ca trebuie sa faca:)) Dacă nu gasesc pana diseară cred ca o sa fac cu astia scumpi sa scap odata.. |
Posted 05 October 2020 - 17:14

Orice asistenta... Ai putea să i le faci chiar tu, injecția intramusculară e cea mai simplă procedură. Împarți buca curului in patru si infigi acul in sfertul superior interior. Apoi doar dozezi, încet, încet. |
|
Posted 05 October 2020 - 17:18

N ai minte, nici tu, nici ea.
Moldaminul doare oricum, indiferent cine face injecția. Doare la fel, indiferent că o faci tu sau că o face o asistentă in pragul pensiei care a mai facut 10.000 de injecții... |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users