![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Probleme oculare broasca testoasa
Last Updated: Jul 19 2021 08:08, Started by
altnume
, Sep 29 2020 11:21
·
0

Posted 29 September 2020 - 11:21

Am gasit acum cca 8 ani o broscuta testoasa.
Anul acesta imi tot parea ca are oarece probleme la ochiul stg, pana ce intr-o zi, acum aprox. 2 saptamani cand, mi-am pus ochelarii si am observat ca are o pelicula aproape icolora care ii obtureaza vederea si ochiul e intrucatva umflat. Acum am observat f. atent ambii ochi si, constat ca broastele au pe langa pleoapa si o pelicula care se poate inchide ca o a doua pleoapa. Am impresia ca pelicula de pe ochiul stg, cel bolnav, este de fapt cea de a doua pleoapa care, acum nu se mai deschide, s-a lipit. Am fost la dr. saptamana trecuta si mi-a dat picaturi, Opti-clor; fara nici un efect. Care sa fie problema si cum se poate rezolva? |
Posted 29 September 2020 - 11:53

Asa cum scriam, am fost la medic, eventual pot sa mai incerc.
Desigur nu se vindeca pe forum, dar se pot afla multe din experienta celorlalti. |
Posted 29 September 2020 - 11:53

mai mergi si la alt doctor.. unul renumit sa se pricepe si la reptile, pasari, etc...
|
Posted 29 September 2020 - 14:06

Posted 29 September 2020 - 14:52

Mai poti intra in grupul asta de facebook sa intrebi https://www.facebook.../herpingromania
|
Posted 29 September 2020 - 15:48

EMPP, on 29 septembrie 2020 - 12:52, said:
asocilin este mai unsuros și poate se dezlipește fire08, on 29 septembrie 2020 - 14:06, said:
Recomand FalconVet, daca esti din Bucuresti. Mizu, on 29 septembrie 2020 - 14:52, said:
Mai poti intra in grupul asta de facebook sa intrebi https://www.facebook.../herpingromania |
Posted 24 October 2020 - 13:14

cu ani in urma. cind aveam o broscuta si a facut o infectie la ochi, am fost la zoo baneasa si am vorbit cu medicii de acolo.
|
Posted 05 May 2021 - 16:31

Pentru orice cititor de pe net. Nu s-a rezolvat.
Veterinarul mi-a spus ceva ce din nefericire nu am stiut pana atunci, apa cu clor de la robinet ar fi cauza imbolnavirii. Acum utilizez tot apa de la robinet, o las insa cateva zile intr-o cada sa se evapore clorul (asa am citit pe net). Sper sa nu orbesca. |
|
Posted 19 July 2021 - 08:08

Revin pt, eventualii cititiori de pe net, merita.
De ceva vreme, o luna - poate doua, broscutei i-a aparut la ochiul bolnav, in exterior, cate o biluta de 1, 2, poate chiar 3 mm. Initial banuiam a fi ceva resturi de prin vasul in care sta. Treptat mi-am dat seama ca e puroi/infectia se externaliza "singura". Broscuta le-a tot rupt cu ghiara, au aparut iar de cateva ori si, infectia a disparut, ochiul s-a tot curatat ca, in acesta dimineata sa o vad pe partea stanga si sa nu recunosc ochiul bolnav, era limpede ca si celalalt. A inceput treptat sa vada cu el, nu pare sa aiba aceeasi acuitate ca celalalt dar, e exceptional. Natura (ajutata sau nu!?) are multe de spus. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users