![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Probleme oculare broasca testoasa
Last Updated: Jul 19 2021 08:08, Started by
altnume
, Sep 29 2020 11:21
·
0

Posted 29 September 2020 - 11:21

Am gasit acum cca 8 ani o broscuta testoasa.
Anul acesta imi tot parea ca are oarece probleme la ochiul stg, pana ce intr-o zi, acum aprox. 2 saptamani cand, mi-am pus ochelarii si am observat ca are o pelicula aproape icolora care ii obtureaza vederea si ochiul e intrucatva umflat. Acum am observat f. atent ambii ochi si, constat ca broastele au pe langa pleoapa si o pelicula care se poate inchide ca o a doua pleoapa. Am impresia ca pelicula de pe ochiul stg, cel bolnav, este de fapt cea de a doua pleoapa care, acum nu se mai deschide, s-a lipit. Am fost la dr. saptamana trecuta si mi-a dat picaturi, Opti-clor; fara nici un efect. Care sa fie problema si cum se poate rezolva? |
Posted 29 September 2020 - 11:53

Asa cum scriam, am fost la medic, eventual pot sa mai incerc.
Desigur nu se vindeca pe forum, dar se pot afla multe din experienta celorlalti. |
Posted 29 September 2020 - 11:53

mai mergi si la alt doctor.. unul renumit sa se pricepe si la reptile, pasari, etc...
|
Posted 29 September 2020 - 14:06

Posted 29 September 2020 - 14:52

Mai poti intra in grupul asta de facebook sa intrebi https://www.facebook.../herpingromania
|
Posted 29 September 2020 - 15:48

asocilin este mai unsuros și poate se dezlipește
Recomand FalconVet, daca esti din Bucuresti.
Mai poti intra in grupul asta de facebook sa intrebi https://www.facebook.../herpingromania |
Posted 24 October 2020 - 13:14

cu ani in urma. cind aveam o broscuta si a facut o infectie la ochi, am fost la zoo baneasa si am vorbit cu medicii de acolo.
|
Posted 05 May 2021 - 16:31

Pentru orice cititor de pe net. Nu s-a rezolvat.
Veterinarul mi-a spus ceva ce din nefericire nu am stiut pana atunci, apa cu clor de la robinet ar fi cauza imbolnavirii. Acum utilizez tot apa de la robinet, o las insa cateva zile intr-o cada sa se evapore clorul (asa am citit pe net). Sper sa nu orbesca. |
|
Posted 19 July 2021 - 08:08

Revin pt, eventualii cititiori de pe net, merita.
De ceva vreme, o luna - poate doua, broscutei i-a aparut la ochiul bolnav, in exterior, cate o biluta de 1, 2, poate chiar 3 mm. Initial banuiam a fi ceva resturi de prin vasul in care sta. Treptat mi-am dat seama ca e puroi/infectia se externaliza "singura". Broscuta le-a tot rupt cu ghiara, au aparut iar de cateva ori si, infectia a disparut, ochiul s-a tot curatat ca, in acesta dimineata sa o vad pe partea stanga si sa nu recunosc ochiul bolnav, era limpede ca si celalalt. A inceput treptat sa vada cu el, nu pare sa aiba aceeasi acuitate ca celalalt dar, e exceptional. Natura (ajutata sau nu!?) are multe de spus. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users