![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Alegerile democratice, votul, din punct de vedere crestin.

Posted 26 September 2020 - 07:47

iti spui io de pe-acuma, ca stiu: veti primi Semnu... ![]() ![]() ![]() ![]()
Fariseu orb! Curata intai partea dinauntru a paharului si a blidului, pentru ca si partea de afara sa fie curata. or voi vreti sa faceti ordine in lume, cand in Templu avetzi o hazna. ![]() incepeti cu inceputu, dupe cum scrie: Caci noi n-avem de luptat impotriva carnii si sangelui, ci impotriva capeteniilor, impotriva domniilor, impotriva stapanitorilor intunericului acestui veac, impotriva duhurilor rautatii care sunt in locurile ceresti. (Efes.6:12) aka, in Templu. si e marfa nu gluma... ![]() uita-te numa la AlphaOmegaTv ce de negustori murdari isi vand tinichelele aurite cu care insheala Turma de prostovani... pardon: credincioshi ![]() ![]() |
Posted 26 September 2020 - 07:49

Pe vremea lu Ceausescu se votau membrii Marii Adunari Nationale. Acestia la randul lor, ca reprezentati ai poporului, il alegeau pe presedintele tarii. Ce-ai fi facut, cum ai fi procedat pe vremea lu Ceausescu, te-ai fi dus la vot? pa. ![]()
Asta e culmea dudismelor pana acum. Stii tu ceva de semnul ala, hai fii serios ![]() ![]() Aici le zici bine, te descrii perfect. Stai si te uiti la tembelizor asa fara rost. Uite unde ai ajuns... ![]() ![]() tuturor ni se potriveste indreptaru, insa in cazu de fatza voo va merge ca uns. ![]() ![]() |
Posted 26 September 2020 - 07:58

100% ce !? Ca stii ceva de "semnul fiarei" ? Pai ce stii, ca la tine totul e simbolic si alegoric, ce stii ?
![]() |
Posted 26 September 2020 - 08:03

100% ce !? Ca stii ceva de "semnul fiarei" ? Pai ce stii, ca la tine totul e simbolic si alegoric, ce stii ? ![]() ramane cum am stabilit: aveti un Imparat, sunteti in Contract ca si de Casatorie cu El... si ce faceti voi in schimb? ![]() pa. ![]() Edited by Dude_2nd, 26 September 2020 - 08:11. |
Posted 26 September 2020 - 08:18

Neata, frate Dude. ![]() Pare-se ca apropierea zilei cele mari iti produce oarece palpitatii. Interioare si exterioare. Pagube-n emoticoane, cuvinte aruncate, reactii necontrolate. Diagnosticul meu e ca vei reveni la normal d-abia luni dimineata, cand toate se vor fi incheiat. Pan-atuncea, te-om suporta frateste. ![]() ![]() ![]() ![]()
Pa²! ![]() Edited by Dude_2nd, 26 September 2020 - 08:18. |
Posted 26 September 2020 - 09:07

Domnu Critzu, meretzi la vot? ![]() Edited by pacopaco1967, 26 September 2020 - 09:09. |
Posted 26 September 2020 - 09:11

Paco, m-ai impresionat!
Parca ti-ar fi spart cineva contul... ![]() |
Posted 26 September 2020 - 09:14

Eu merg la vot si voi vota cu acelasi primar . Votez slujitorul/slujitorii comunitatii mele. Fac asta pentru ca are contracandidat ca independent un pui de bogatas de nici 30 ani si se pare ca e favorit in randul tinerilor. Cel care a fost pana acum nu a facut promisiuni, insa a facut cat toti primarii pedecesori . Deci merg sa ii prelungesc mandatul unui slujitor, nu a unui stapan, findca s-a comportat ca un slujitor bland si smerit. Si inca ceva, pana in urma cu 4 ani a fost preot in comunitatea ortodoxa timp de 30 ani. E si iubit de ortodocsi . Paco, sunt dezamagit. ![]() Edited by Dude_2nd, 26 September 2020 - 09:15. |
|
Posted 26 September 2020 - 09:15

Pe vremea lu Ceausescu se votau membrii Marii Adunari Nationale. Acestia la randul lor, ca reprezentati ai poporului, il alegeau pe presedintele tarii. Ce-ai fi facut, cum ai fi procedat pe vremea lu Ceausescu, te-ai fi dus la vot? Cand am de ales intre ciuma si cancer chiar nu am de ce sa aleg ceva. |
Posted 26 September 2020 - 09:21

Nope. Cand am de ales intre ciuma si cancer chiar nu am de ce sa aleg ceva. ![]() cele doo cai se bat cap in cap; in Creshtinizm NU poti alege "rau cel mai mic", dupe cum scrie: "feriti-va de ORICE forma a raului" (1Tes.5:22)mai mica sau mai mare... ![]() Edited by Dude_2nd, 26 September 2020 - 09:24. |
Posted 26 September 2020 - 09:42

pei nu-i vorba de asta: ai de ales intre Calea ingusta cu Imparatu Hristos, sau Calea larga cu : ciuma rosie, canceru galben si râia albastra-portocalie. ![]() cele doo cai se bat cap in cap; in Creshtinizm NU poti alege "rau cel mai mic", dupe cum scrie: "feriti-va de ORICE forma a raului" (1Tes.5:22)mai mica sau mai mare... ![]() Niciodata nu amestec cerul cu pamantul. Cezarul isi primeste strict ce e al lui. Sigur, aparent. Pana la urma Hristos ne conduce pe toti chiar daca vrem sau nu vrem, chiar daca alegem penele sau pesede. Nu e ca si cum pe buletinul de vot ar aparea Hristos vs... Nici nu ar avea de ce. Imparatia lui nu e de pe acest pamant Edited by dan1980_25, 26 September 2020 - 09:44. |
Posted 26 September 2020 - 09:52

Nu cred ca a vota cu X candidat inseamna ca votez impotriva lui Hristos. Niciodata nu amestec cerul cu pamantul. Cezarul isi primeste strict ce e al lui. Sigur, aparent. Pana la urma Hristos ne conduce pe toti chiar daca vrem sau nu vrem, chiar daca alegem penele sau pesede. Nu e ca si cum pe buletinul de vot ar aparea Hristos vs... Nici nu ar avea de ce. tu ai fost INVATAT in mod fals, tendințios, sa "nu amesteci ceru cu pamantu", insa Rugaciunea Domneasca tocmai asta iti sugereaza ca pamantu e domeniu Imparatului Mostenitor Hristos, asa cum e azi ceru. Deci NU le poti separa. Cezaru trebe sa primeasca nimic peste ascultare. Dar si ascultarea cu niste conditii foarte ferme. cat despre investirea lui din parteata ca crestin, nu poate fi vorba, atata timp cat Cezaru e ridicat acolo de Diabolu(Luc. 4:5-7) prin mijloace frauduloase specifice, cum e si votu demoncratic. Hristos conduce omenirea pe aceeasi directie da in sens contrar cu conducerea data de cezaru pnl/psd. Putem sa si detaliema o adica. or tu, ca crestin "logodit" cu Mirele si Imparatu, NU mai ai libertatea de a te fofila prin pat cu dujmanii Lui: Cezarii pamantului si oshtirile lor formate din admi istratiile acestora: "Si am vazut fiara si pe imparatii pamantului si ostile lor adunate ca sa faca razboi cu Cel ce sedea calare pe cal si cu oastea Lui. (Apoc.19:19)" voi(ati fost invatzatzi sa) Il tratatzi pe Hristos ca pe un perzonagiu de bazm, un soi de Imparatu Verde, in subconstientu vostru.Nu vede, nu aude, nu poate face nimic, ca exista doar in paginile Bazmului biblic. ![]() ![]() ca daca L-ati percepe ca pe un Imperator Real, nu ati putea sa va mai fofilatzi pe langa mascarici ilegitimi ca Imparatzi. Au ati uitat cum proceda Imparatu Frantei cand fun supus al lui era suspectat ca se gudura pe langa Regele Angliei... ![]() "Cat despre vrajmasii mei, care n-au vrut sa imparatesc eu peste ei(ci si-au votat imparatzi mascarici dupe pohta, gustu si pipota lor - n. r.) , aduceti-i incoace si taiati-i inaintea mea." (Luc.19:27)" pa. ![]() Edited by Dude_2nd, 26 September 2020 - 10:06. |
Posted 26 September 2020 - 09:59

Nope. Cand am de ales intre ciuma si cancer chiar nu am de ce sa aleg ceva. Gospodarii de pe vremea lu ceashka te-ar fi stuchit, ca nu iti faci datoria de cetatean, si din cauza ta nu dai o sansa sa se schimbe lucrurile in mai bine, poate cine stie, cel pe care il alegi in Marea Adunare Nationala, vor alege alt presedinte al republicii, angajand tara pe drumul spre mai bine, spre un viitor mai bun, mai drept, mai bengos.. |
|
Posted 26 September 2020 - 10:04

a vota e mai mult decat a pune o stampila pe o hartie(care si aia inseamna ceva...) tu ai fost INVATAT in mod fals, tendințios, sa "nu amesteci ceru cu pamantu", insa Rugaciunea Domneasca tocmai asta iti sugereaza ca pamantu e domeniu Imparatului Mostenitor Hristos, asa cum e azi ceru. Deci NU le poti separa. Cezaru trebe sa primeasca nimic peste ascultare. Dar si ascultarea cu niste conditii foarte ferme. cat despre investirea lui din parteata ca crestin, nu poate fi vorba, atata timp cat Cezaru e ridicat acolo de Diabolu(Luc. 4:5-7) prin mijloace frauduloase specifice, cum e si votu demoncratic. Hristos conduce omenirea pe aceeasi directie da in sens contrar cu conducerea data de cezaru pnl/psd. Putem sa si detaliema o adica. or tu, ca crestin "logodit" cu Mirele si Imparatu, NU mai ai libertatea de a te fofila prin pat cu dujmanii Lui: Cezarii pamantului si oshtirile lor formate din admi istratiile acestora: "Si am vazut fiara si pe imparatii pamantului si ostile lor adunate ca sa faca razboi cu Cel ce sedea calare pe cal si cu oastea Lui. (Apoc.19:19)" voi Il tratatzi pe Hristos ca pe un perzonagiu de bazm, un soi de Imparatu Verde, in subconstientu vostru.Nu vede, nu aude, nu poate face nimic, ca exista doar in paginile Bazmului biblic. ![]() ![]() ca daca L-ati percepe ca pe un Imperator Real, nu ati putea sa va mai fofilatzi pe langa mascarici ilegitimi ca Imparatzi. Au ati uitat cum proceda Imparatu Frantei cand fun supus al lui era suspectat ca se gudura pe langa Regele Angliei... ![]() "Cat despre vrajmasii mei, care n-au vrut sa imparatesc eu peste ei(ci si-au votat imparatzi mascarici dupe pohta, gustu si pipota lor - n. r.) , aduceti-i incoace si taiati-i inaintea mea." (Luc.19:27)" pa. ![]() Asteptam sa ne dea Imparatul salariile? De pe ce scrii? Laptop sau telefon de 2000 de lei? Ca si tehnologia e diavoleasca. Edited by dan1980_25, 26 September 2020 - 10:05. |
Posted 26 September 2020 - 10:12

Pai atunci... nu votam. Sunt curios cum ar fi sa nu mai existe autoritati. Asteptam sa ne dea Imparatul salariile? De pe ce scrii? Laptop sau telefon de 2000 de lei? Ca si tehnologia e diavoleasca. ![]() Autoritatile trebe sa existe, ele reprezinta ordinea pana, la ziua disolutziunii lor: "In urma, va veni sfarsitul, cand El va da Imparatia in mainile lui Dumnezeu Tatal, dupa ce va fi nimicit orice domnie, orice stapanire si orice putere. (1Cor.15:24)" asta e Vestea Buna a Imparatiei, nu atrocitatea cu care ati fost invatati voi de catre Negustorii Pamantului de la Curtea Curvei celei Mari cum ca aici e Cezarii, iar Domnu are teritoriu dincolo, cu aripioare de ingerash... ![]() insa, desi trebuie sa existe, crestinii NU au ca job implicarea in: ridicarea lor, autorizarea lor, distrugerea lor, etc. Ei "nu sunt din lume". Apostolu ar fi utilizat termenu:"ei sunt neutri"... ![]() Tecnologia diabolului? zau asa, parca Diabolu o inventat legile fizicii care tin lumea in picioare de la zidirea ei... ![]() Edited by Dude_2nd, 26 September 2020 - 10:17. |
Posted 26 September 2020 - 10:22

Domnul acesta parca zicea ca merge la spitalul 9, sa se faca vataf acolo. S-a razgandit ?
Edited by Cr1spy, 26 September 2020 - 10:23. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users