Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Deadpool & Wolverine (2023)

Outlook e muta pe Android

Constructie Mun. Iasi. Casa P+1.

Cum mai rezolvati cu chiriasii ra...
 Tastatura si mouse cu baterie int...

AC Gree duce la palpait de becuri

Sfat / recomandare construire aco...

Cablu analog vs digital
 Ce valoare stabiliti la RSSI la u...

Sony FH 10W reparatie

Monitor cu consum URIAS

Topul rușinii la nivelul PE
 probleme domeniu sau configuratie...

Se poate vedea on-line filmul ...

Mazda 3 IV Sedan 2.0 e-SkyActiv-G...

NATO - Articolul 5
 

Pot rula fifa 21 pe acest sistem?

- - - - -
  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1
bogdanbn06

bogdanbn06

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 211
  • Înscris: 03.05.2012
Salut vreau sa fac precomanda la fifa21 si as dori niste pareri daca as putea rula jocul pe urmatorul sistem si la ce nivel daca merge: Intel I3 4170 3.7 ghz, Msi gtx 960 2gb , 8 gb ram , ca sistem de operare windows 8.1.

#2
waterman

waterman

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 28,372
  • Înscris: 17.05.2004
www.canirunit.com

Testeaza aici dacă merge

Dai click pe al doilea link,

Quote


Your Detection App download should automatically start within seconds.

Click the "Save File" button in the "Opening Detection.exe" dialog.

Click the blue arrow button at the top right of the Firefox browser and select the "Detection.exe" item to start the Detection App.

When the Detection App completes the hardware scan, your results will display here.


Salvezi fișierul care apare la download, îl rulezi, și apoi îți apar rezultatele în pagină...


Uite aici minim de cerințe

Quote


VIDEO CARD
Minimum: Radeon HD 7850 or better/GeForce GTX 660 or better
You Have: ...


CPU  CPU
Minimum: Athlon X4 880K / Core i3-6100 or better
You Have: Intel® Core™ i3-4130 CPU @ 3.40GHz

Upgrade Suggested
RAM  RAM
Minimum: 8 GB
You Have: 8.0 GB

OS  OS
Minimum: Windows 7/8.1/10 64-Bit
You Have: Windows 7

Free Disk Space  FREE DISK SPACE
Minimum: 50 GB

Edited by waterman, 22 September 2020 - 11:26.


#3
waterman

waterman

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 28,372
  • Înscris: 17.05.2004
Mie îmi pare că nu prea ai procesorul minim.

Ei zic Core i3-6100 or better

Tu ai I3 4170

#4
xeleron

xeleron

    Suflet de campion...

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 23,709
  • Înscris: 01.01.2008
am rulat  fifa 20 pe un q9650, tot cu 8 gb ram și un R7 250X , tot cu windows 8.1. Din păcate, există (cel puțin la fifa astea) o problemă cu Visual Studio redist pe windows 8.1, mai exact merge doar cu versiunea livrată. Mi-a băgat Windows update pe grumaz o actualizare la VS redist și nu mai pornea jocul (se lansa dar nu randa nimic,eram tot pe desktop).

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate