![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Eurosport 4K
Last Updated: May 20 2023 06:34, Started by
IceCoolExtreme
, Sep 18 2020 21:53
·
8

Posted 18 September 2020 - 21:53

Eurosport va transmite Roland Garos în Ultra High Definition, din 27 septembrie 2020 Eurosport va transmite Roland Garos în Ultra High Definition. Radiodifuzorul va amplasa camere UHD pe arena centrală Philippe-Chatrier pentru a transmite meciurile de top din competiție, care se desfășoară în perioada 27 septembrie - 11 octombrie 2020. În Germania și Austria, radiodifuzorul deținut de Discovery a încheiat parteneriate cu HD + (Germania) și cu simpliTV (Austria) pentru versiunea temporară a canalului de eveniment Eurosport 4K. Thomas Bichlmeir, director de Distribuție și strategie comercială al Discovery Germany, a precizat: „Datorită partenerilor noștri puternici HD + și simpliTV, putem prezenta din nou Roland-Garros în Germania și Austria în UHD. Sportul prosperă prin emoție, dar și prin imagini de înaltă calitate. Canalul Eurosport 4K este obligatoriu pentru toți fanii tenisului, dacă doresc să experimenteze competiția din Center Court la cea mai bună calitate a imaginii, în propria casă.” În timpul turneului, canalul de eveniment Eurosport 4K va fi distribuit prin intermediul televiziunii UHD1 de la HD+, prin satelitul Astra de la 19,2 grade Est. Separat de anunțul Eurosport, presa din Germania a menționat că transmisiile de pe HD + prin UHD1 vor fi și HDR. Totuși, acest detaliu tehnic la utilizării tehnologiei HDR în transmisie nu este menționat în anunțul Eurosport, care a mai transmis competiția în Ultra HD și în anul 2018 și 2019. În anul 2019, competiția a fost difuzată de Eurosport în 4K HDR. Eurosport nu a precizat (în afară de Germania și Austria) nici dacă transmisia va fi preluată în calitate nativă Ultra HD si de versiunea Eurosport 4K retransmisă în România (de operatorii de cablu tv Digi Tv si Vodafone Tv) sau în alte țări, dar merită verificat atunci când competiția va începe. Anul trecut, spaniolul Rafael Nadal a triumfat în finală împotriva austriacului Dominic Thiem și și-a asigurat al 12-lea titlu la Openul Franței. La simplu feminin, Ashleigh Barty a câștigat finala împotriva lui Markéta Vondroušová și și-a împlinit visul unui prim titlu de Mare Șlem. Sursa: https://www.hdsateli...d-garos-in.html |
Posted 18 September 2020 - 22:55

O vom putea vedea pe Simona in 4K cum castiga inca un grand slam
![]() ![]() |
Posted 23 September 2020 - 15:57

Daca va fi tot cu HDR fals ca și până acum, mai bine mă uit tot în HD.
|
Posted 27 September 2020 - 13:15

Imi place cu arata transmisia Eurosport 4K de pe arena centrala de la Roland Garros, unde se filmeaza in UHD. Nu mai au promo-uri, doar imagini de pe arena.
Edited by leo10, 27 September 2020 - 13:16. |
Posted 27 September 2020 - 14:30

Mie mi se pare ca se vede bine cu hdr-ul de acum. La ciclism se vedea mai urat. Acum nu e nicio culoare spalacita, in afara de live si 4k din sigla.
|
Posted 27 September 2020 - 14:52

Continutul este diferit acum; pe E1 este emisiunea de analiza iar pe E 4k este interviul Simonei.
|
Posted 27 September 2020 - 14:56

Probabil la Eurosport 4K vom avea doar meciuri de pe Philippe Chatrier, de la 12:00 au avut doar imagini de pe arena, nici macar emisiunea de analiza ''The Cube" nu a fost, au renuntat si la acele promo-uri enervante.
|
Posted 27 September 2020 - 14:58

Eurosport 4K transmite Eurosport International dar se pare ca incepe sa isi formeze propriul program.
|
|
Posted 27 September 2020 - 15:25

Acum pe E1 Ro este Premier League (Tottenham-Newcastle), pe E 1 Int este Nishikori-Evans iar pe E 4k Este tot tenis dar se transmite alt meci (Kontaveit-Garcia).
Suparator este faptul ca pe E 4k este comentariul audio de la Premier League ![]() |
Posted 27 September 2020 - 15:54

Așa este și la voi E4K ? Sau am dat eu culorile prea puternice ?
Attached Files |
Posted 27 September 2020 - 16:07

Clar nu se vedea atât de puternic la mine.
![]() |
Posted 27 September 2020 - 16:14

Da, am întrebat fiindcă am dat culoarea pe 62. O fi prea mare ? Este pentru conținut sportiv.
Attached FilesEdited by BAYMAX, 27 September 2020 - 16:18. |
Posted 27 September 2020 - 16:45

Am mai reglat umpic culoarea... mai este așa de ,,țipătoare" ?
Attached Files |
|
Posted 27 September 2020 - 16:53

Eu vă recomand să încercați reglaje la luminozitate ( care reglează nivelul de negru ) și nuanță pentru corectarea tonului pielii.. Vizionare faină vă doresc !
Edited by judexmarianmarian, 27 September 2020 - 16:54. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users