Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
problema adresa gmail cu punct

Cadastru gratuit imobil?

Invataturile lui nea` Goe Bas(gra...

Teltonika Romania - legit?
 Grup whatsapp bloc

Acasa TV devine televiziune gener...

[Recomandare] Caut scara de 7 m (...

Procedura Rabla 2024
 "File Explorer" pentru un...

Inel de logodna

Ati auzit de scandalul in care es...

Iaz 12 m3
 Recomandare masina de tuns gazon

Recomandare rulouri/rolete/jaluze...

Zgarda capuse /pureci + hrana

Scula taiere plastic
 

Instalare Mac OS

- - - - -
  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1
bunicu9

bunicu9

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 253
  • Înscris: 14.07.2013
Salut! Vreau să editez un proiect Ios și să îl public pe App Store.
Există o posibilitate să instalez Mac Os pe un pc cu Windows 10 ? Am încercat cu Virtual Box, am descărcat mai multe imagini de pe net dar nu am reușit. Am reușit să văd doar o roticică care se învârte la infinit.
Ce alte variante mai sunt?
Dacă aș cumpăra un mini mac de pe Olx la 200-300 de lei, un dual core cu 2 GB ram, aș putea rula Xcode 12?

#2
tehnics

tehnics

    acolo unde vara-i zi la miezul noptii

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 30,719
  • Înscris: 01.11.2005
Hackintosh ???

#3
neagu_laurentiu

neagu_laurentiu

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 40,554
  • Înscris: 30.07.2003

View Postbunicu9, on 13 septembrie 2020 - 21:05, said:

Există o posibilitate să instalez Mac Os pe un pc cu Windows 10 ?
Da, VMWare + Unlocker macOS.

#4
wb626ek

wb626ek

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,392
  • Înscris: 05.11.2014
Sa editezi?
Creaza!

#5
Lex404

Lex404

    Guru Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 35,376
  • Înscris: 19.04.2009
Trebuie sa ai piese compatibile ca sa poti instala Mac OS.

Eu cand am facut desktopul am ales ca piesele sa fie compatibile OOB.

In rest, e plin netul de tutoriale.

#6
yonited

yonited

    New Member

  • Grup: Candidate Members
  • Posts: 16
  • Înscris: 14.07.2020
singura soluție pentru a instala macOS pe Windows este Hackintosh .. de asemenea, trebuie să verificați compatibilitatea dispozitivului aici pentru a vă asigura că va funcționa bine
http://wiki.osx86pro...x.php/Main_Page

#7
undesignus

undesignus

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,504
  • Înscris: 28.06.2006
Din cauza licentei nu o sa gasesti pe VMWare sau alt soft de virtualizare care ruleaza pe o platforma non-Mac, optiune sa virtualizezi OSX/iOS. Cu alte cuvinte nu poti virtualiza decit tot pe Mac. De-aia produsul de la Vmware pt OSX se cheama Fusion (adica e un produs de sine statator).
Singura solutie e Hackintosh, dar nu am idee cit de legala e.

Dar 2 giga de RAm mi se pare extrem de putin. Am vazut de curin un MacMini cu 4 giga de RAM care efectiv se misca in reluare.

#8
tehnics

tehnics

    acolo unde vara-i zi la miezul noptii

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 30,719
  • Înscris: 01.11.2005
2Gb Ram, e pisat. Nu ruleaza nici un browser calumea, darami-te Xcode.
Pentru Xcode trebuie ceva de la 8Gb.

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate