![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Watched app
Last Updated: Sep 30 2020 21:01, Started by
Redreed
, Sep 10 2020 20:00
·
0

Posted 10 September 2020 - 20:00

Va este familiara aplicatia? O am de aproximativ o luna instalata pe telefon si pot vizualiza orice film sau serial doar pe telefon. Tot caut o varianta sa mearga si pe Smart Tv dar nu prea gasesc informatii.
Edited by Redreed, 10 September 2020 - 20:00. |
Posted 10 September 2020 - 22:32

Samsung seria 6.
Nu am dar nu cred ca ar fi de folos |
Posted 10 September 2020 - 22:57

Dacă avea chromecast era de foarte mare folos.
Treci pe android. |
Posted 10 September 2020 - 23:05

Pot cumpara. Nu asta e problema. Din ce am vazut poti face stream doar de pe anumite aplicatii gent hetflix, hbo go, youtube etc. astea merg oricum.
|
Posted 11 September 2020 - 00:26

Posted 29 September 2020 - 19:40

Chromecastul e o varianta scumpa a unei retransmisii care implica obligatoriu sa ruleze doua device-uri. nu e rentabil si nici comod.
Watched merge pe smart tv intr-o singura varianta: AndroidTV OS, adica Philips, Sony, Allview si ce-o mai fi. Pe Samsung sau LG nu merge sa instalezi apk-uri. Singura solutie ar fi un player care sa stie sa lucreze cu serverele lui watched. nu am gasit pana acum. |
Posted 29 September 2020 - 19:46

De ce zică ca e scump chromecast?
150-200 de lei una bucata. Îl conectezi în hdmi la TV, apoi din aplicația de telefon, neapărat sa aibe cast, ii dai play. |
Posted 30 September 2020 - 21:01

E scump ca resurse: 200 lei dispozitivul, iti merge obligatoriu si emitator si receptor tv si dispozitiv de streaming, deci 3 device.uri in loc de 1. Cea mai simpla solutie e tv cu andtoid. Sau poate dezvoltatorii sa faca softul si pt samsung si lg tv.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users