![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Admitere Academia de Poliție
Last Updated: Sep 10 2020 11:24, Started by
Elena1000
, Sep 10 2020 07:01
·
0

Posted 10 September 2020 - 07:01

Aș vrea să dau la academia de poliție secția frontieră,stiu ca acolo se fac 3 ani. Însă am urmat cursurile unei facultăți la buget de 4 ani. Este necesar sa plătesc toti cei 4 ani bugetati sau este suficient să plătesc doar 3 ani?
Am mai vazut cazuri in care studenți ce au terminat la academie 3 ani ... la o facultate civilă s-au bucurat de 1 an la buget( in cazul studiilor de 4 ani) |
Posted 10 September 2020 - 07:32

Deja s-a dat admiterea. De ce nu le dai un mail lor ca sa iti zica exact sau sa suni ??
|
Posted 10 September 2020 - 07:52

5 ani auzisem ca sunt bugetati.
Ps: Nu te-a ajutat cu nimic facultatea facuta? Edited by paco rabanne, 10 September 2020 - 07:57. |
Posted 10 September 2020 - 08:09

paco rabanne, on 10 septembrie 2020 - 07:52, said:
5 ani auzisem ca sunt bugetati. Ps: Nu te-a ajutat cu nimic facultatea facuta? Cu ce sa te ajute, cand chiriile intr-un oras mare sunt = cu salariul ? Nu mai zic de greutatea cu, care iti gasesti un job de sclavete ![]() Asa la stat, faci de exemplu academia daca reusesti sa intri, dupa ce termini ai postul asigurat, salar bun, te muti in timp in ce zona vrei, ai enorm de multe avantaje. ![]() |
Posted 10 September 2020 - 08:13

Depinde foarte mult de perspectiva si motivație.
Eu am terminat dreptul, poate as avea o șansă să intru la Barou, dar la magistratura prea curând nu .... Si de asta mă gândeam sa ma orientez spre academie ..pentru ca job-ul este asigurat. Cat priveste piata muncii, asa este. E foarte greu să găsești un job ....da pai unul bine plătit. La interviurile la care am fost au spus că salariul de început e minimul pe economie 😂😂😂 problema e ca si chiria e tot minimul pe economie. |
Posted 10 September 2020 - 11:10

TruculMagic, on 10 septembrie 2020 - 08:09, said:
salar bun, te muti in timp in ce zona vrei, Nu te poti muta in ce zona vrei, de exemplu la Cluj, la Sibiu, la Buzau sau la Piatra Neamt nu exista nicio frontiera. |
Posted 10 September 2020 - 11:16

Posted 10 September 2020 - 11:24

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users