![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Internet limitat.....
Last Updated: Sep 13 2020 21:34, Started by
johnnydanut
, Sep 08 2020 09:41
·
0

Posted 08 September 2020 - 22:04

HeroicStar, on 08 septembrie 2020 - 15:58, said:
prioritatea prepaid e mai mica pe retea decat la abonamente. Cand reteaua e aglomerata, prepaidu e scos afara si lasa loc abonamentului. La fel e peste tot. Acum cativa ani de sarbatori de pe abonament primeam error in timp ce prepay-ul mergea. Sa incerce sa testeze la aceeasi ora ca testele prepay, daca primeste aceleasi rezultate, e clar ca e o limitare undeva si sa faca sesizari in speranta ca rezolva sau sa incerce sa rezilizeze si sa caute alt operator, cum ar fi Telekom care are aceeasi oferta de 4G nelimitat la acelasi pret si care se misca surprinzator de bine din constatarile proprii. |
Posted 09 September 2020 - 09:27

imoH, on 08 septembrie 2020 - 22:04, said: Poate teoretic. Acum cativa ani de sarbatori de pe abonament primeam error in timp ce prepay-ul mergea. Sa incerce sa testeze la aceeasi ora ca testele prepay, daca primeste aceleasi rezultate, e clar ca e o limitare undeva si sa faca sesizari in speranta ca rezolva sau sa incerce sa rezilizeze si sa caute alt operator, cum ar fi Telekom care are aceeasi oferta de 4G nelimitat la acelasi pret si care se misca surprinzator de bine din constatarile proprii. |
Posted 09 September 2020 - 10:25

Minirevolutie pentru semnal GSM.
Minirevolutie pentru traiul de zi cu zi, pentru salar, pensie, sistem sanitar nu ai face! |
Posted 09 September 2020 - 16:18

wb626ek, on 09 septembrie 2020 - 10:25, said:
Minirevolutie pentru semnal GSM. Minirevolutie pentru traiul de zi cu zi, pentru salar, pensie, sistem sanitar nu ai face! ![]() ![]() |
Posted 09 September 2020 - 16:56

Posted 09 September 2020 - 17:09

Nu este diferenta de viteza intre ab.si prepay. In unele zone unde ai acoperire atat benzile B1 si B8, cam sare din una in alta. Te muta in B8. Si cred ca asta patesti si tu. In B8 ca maxim ating 500kb/s, in B1 uneori si 5-6 Mb/s. In B38 chiar mai mult.
|
Posted 09 September 2020 - 18:05

Cum s-a mai zis, urmareste pe ce banda LTE esti.
B8 e cea mai praf. Teste de a mine de pe balcon cu abonament. Eu am semnal f bun pe toate benzile dar reteaua ma arunca pe B8 (900MHz - banda asta bate zeci de km parca) si sunt in Bucuresti. Nu prea e ok ... ![]() Edited by SethNY, 09 September 2020 - 18:10. |
Posted 13 September 2020 - 21:34

Reteaua merge foarte bine, routerul era vinovat. Cu noul huawei b525, am viteze la care nici nu speram sa ajung vreodata in zona - 50mbps download. 🥳🥳🥳
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users