![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Comportament UPS Mustek 1080 LCD
Last Updated: Sep 08 2020 15:29, Started by
cernatand
, Sep 08 2020 06:46
·
0

Posted 08 September 2020 - 06:46

Salut,
Am intrat in posesia unui UPS Mustek 1080 LCD, de care in principiu sunt foarte multumit (sinusoida pura, imi tine tensiunea de iesire la valoarea setata, aspect high-tech, display generos care iti permite sa setezi foarte multi parametrii, capacitate 1000 VA). UPS-ul este prevazut cu 3 acumulatori capacitate 12V, 9A/h. Am constatat ca acumulatorii nu sunt incarcati niciodata in procent de 100%, raman mereu la 99%, iar incarcarea dureaza permanent, adica pe display imi arata ca UPS-ul ii incarca permanent, eventual pot atasa si un filmulet. Temperatura acumulatorilor este buna, adica nu ii supraincalzeste, insa comportamentul acesta este normal? Mai mult pe display acumulatorii imi arata tensiunea de 40V, cand sunt incarcati 99%, iar daca las UPS-ul pe acumulatori, scade rapid procentul pana la 58%, careia ii corespunde o tensiune a acumulatorilor afisata pe display de 37V, dupa acest prag UPS-ul are o autonomie de cel putin 2 ore daca nu conectez absolut nimic pe iesirea lui. Poate reusesc sa aflu opnia unui posesor al acestui model de UPS, de la producator nu am primit nimic in acest sens. Multumesc! |
Posted 08 September 2020 - 07:27

Toate ups-urile au un consum intern. Acel invertor este alimentat continuu de acumulatori la intreruperea incarcarii.
Al meu era unul mai ieftin dar avea un consum in standby de 60 Wh masurat cu un wattmetru. Normal ca nu va ajunge niciodata la 100% dar nu e normal ca in 2,5-3 ore sa se descarce in standby. Daca iti scade capacitatea bateriei imediat la 58% in sarcina, atunci ai acumulatorii uzati deja. Peste 6 luni o sa trebuiasca sa-i schimbi. |
Posted 08 September 2020 - 08:59

E normal ca UPS -ul să încarce acumulatorii permanent. Acumulatorii trebuie să fie încărcați 100℅ în permanență altfel rămâi fără ei.
Dacă încărcarea scade la jumătate în 10 minute fără load inseamna că acumulatorii sunt defecti. |
Posted 08 September 2020 - 14:50

"ai intrat in posesia" = banuiesc ca l-ai primit SH, de la cineva.
Daca asa este, acumulatorii au sanse foarte mari sa fie mai vechi de 1 an, dupa comportament asa pare. E suficient ca doar unul din cei trei acumulatori inseriati sa fie "praf". Se schimba toti cei trei acumulatori cu alti trei acumulatori identici, NOI. (cei trei noi sa fie toti trei acelasi tip/marca/model/amperaj etc) altfel iti vor ceda prematur si cei noi. |
Posted 08 September 2020 - 15:29

Ok,
Multumesc pentru clarificari. O sa cumpar acumulatori noi! |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users