![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
The Batman (2021)
Last Updated: Apr 30 2022 18:24, Started by
vanitty
, Aug 23 2020 04:12
·
0

Posted 23 August 2020 - 04:12

Nu is cel mai mare fan in viata al liliacului, insa mi-a placut batman cand a fost interpretat de Christian Bale, datorita faptului ca arata ca super-eroii pot avea demoni peste care nu pot trece, in timp ce batmanul interpretat de Ben Afleck, mi-a placut pentru ca era masiv, si pentru ca inspira frica doar prin prezenta sa.
Acum e randul lui Robert Pattinson sa joace rolul liliacului, desi lumea cand il vede pe strada, rade pe infundate , amintindu-si de rolul lui in Twilight Saga.. Deocamdata din ce teaser, vad ca noul batman e o combinatie a batmanilor de pana acum: este noir in timp ce batman este.. masiv ![]() [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/NLOp_6uPccQ?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] |
Posted 23 August 2020 - 07:03

Astia au filmat doar noaptea ? M-am cam chinuit sa inteleg ceva..
|
Posted 23 August 2020 - 08:23

Mecla de la sfarsit, cand isi scoate masca, imi aminteste the The Crow.
|
Posted 23 August 2020 - 08:38

Nu prea are moaca de Batman... in fine, sa vedem cum joaca rolul.
|
Posted 23 August 2020 - 08:47

Un cacat de film . Un batman de 30kg ud , ma mir ca nu au ales un actor negru si gay.
|
Posted 23 August 2020 - 09:11

Posted 23 August 2020 - 09:14

Robert Patinson, mare actor
![]() Se vede ca vin dupa pandemie ![]() |
Posted 23 August 2020 - 12:04

World's Greatest Detective
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/0tt1SVcgJxw?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] si acum Robert |
Posted 23 August 2020 - 12:46

Sa vorbesti de Batman in vremea covidului...
Daca stranuta ala, ingheata toata sala. ![]() |
Posted 23 August 2020 - 13:28

|
Posted 23 August 2020 - 16:24

Posted 23 August 2020 - 20:30

Robert Pattinson mi se pare total nepotrivit pentru rolul lui Batman.Lui Christian Bale acest rol i s-a potrivit ca o manusa facuta pe comanda.
|
Posted 23 August 2020 - 22:29

Si de Ben Afleck s-au facut multe glume la vremea aia.
|
Posted 24 August 2020 - 02:51

Macar Aflek mai aducea cu personajul. Asta e un Spiderman in costul de batman.
|
Posted 24 August 2020 - 10:13

Nici mie nu-mi place moaca lui, dar pana nu vad filmul, nu o sa-mi fac nicio parere preconceputa. Am mai dat-o on bara cu actori pe care i-am crezut varza, dar se mai schimba intre timp si fac roluri bune.
Ce ma contrareaza pe mine e ca tot fac alt film Batman la cativa ani si o cam ia de la capat cu povestea, cu actorii, cu universul DC. La filmele cu Bale, am inteles ideea unei singure trilogii, fara vreo legatura mare cu universul DC. O poveste buna. Apoi cu Affleck, am inteles ca au vrut sa creeze un Batman care e in stransa legatura cu universul DC. Au facut si Justice League si filme Superman, aveau legatura intre ele. Acum parca vad ca o iau iar de la capat cu altceva. Nu e o constanta cum e in universul Marvel. Edited by bai3tzash, 24 August 2020 - 10:14. |
|
Posted 24 August 2020 - 12:28

Daca se opreau la Batman si Robin, nu mai aveam Batman-ul lui Nolan. Si se facusera vreo 2-3 filme proaste de la Tim Burton incoace. Tot raul, spre bine.
|
Posted 25 August 2020 - 15:56

Astia au filmat doar noaptea ? M-am cam chinuit sa inteleg ceva.. Asta am observat si eu, foarte intunecat. Ok, e printul intunericului, Gotham e noir, but hey....nu se intelege mai nimic. Poate vor sa ascunda ca au doar 2 negri in rol principal.... ![]() Si mie mi se pare actorul nepotrivit pentru rolul Batman, e un adolescent intarziat, in tip ce Bruce Wayne este un barbat in adevaratul sens al cuvantului. James Gordon, au terminat personajul cu actorul ales. Cat despre Catwoman, nu-mi place deloc caracterul, deci o puteau baga si pe Indira Ghandi, din partea mea. Va fi greu sa il egaleze cineva pe Christian Bale, iar cu tentativa asta masculina se pare ca nici macar nu incearca. Mai sunt curioasa sa-l vad pe Turturro, mare actor, btw, in rolul lui Falcone. Edited by adds, 25 August 2020 - 16:01. |
Posted 05 September 2020 - 08:00

Ciudat , din cate vad ii o continuare a firului din Joker , pare ca vom vedea un batman mai ... malefic
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users