Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
RPL2021: Instructiuni auto-recenzare

Info Coronavirus/Vaccin vs. Fake News

Ajutor pentru refugiatii ucraineni

Cum HCL S1 a refuzat multe statii...
 mail fals avertizare cont bancar

aflare FOV la o filmare

Stick/device pentru streaming 2022

instalare windows xp pe un calcul...
 racordare curent container modular

Produs Jell-O - gelatina cu arome...

Imprumut garantat de actiuni pe I...

Ac cu probleme dupa reabilitare b...
 Scade antigelul din vas dupa fiec...

Ficat ortotopic

Act notarial

Scadere RPM la semafor
 

Spatiul de stocare intern al telefonului este redus

- - - - -
  • Please log in to reply
31 replies to this topic

#19
genius

genius

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,493
  • Înscris: 23.11.2004
Cât e spațiul total ?

#20
GabyF

GabyF

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 167
  • Înscris: 27.09.2006

 underb, on 01 noiembrie 2020 - 10:47, said:


Mersi, in sfarsit raspunsul, deci e o limitare software complet stupida de la Google, chiar am bagat un fisier de 1GB ca test si spatiul disponibil apare exact la fel !!!

A folosit cineva cu success solutiile soft EBR tweak, links2sd sau custom roms ?

#21
underb

underb

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,392
  • Înscris: 08.03.2015

 underb, on 18 august 2020 - 05:44, said:


Are Android 4.4 totusi.
1.7GB liber e absolut ok pt sistemul ala in 2020.

Eu am telefon tot cu 4.4 (LG L60). Nu detaliez de ce il folosesc pe asta.
Spatiu rezervat utilizatorului sub 1.5GB din 4GB total. Liber am in jur de 500MB.
Rootat cu KingRoot. F simplu de folosit- cateva clickuri.
Instalat Apps2SD pro si mutat "data" si "cache" de la majoritatea aplicatiilor pe cardul SD. "Apk", "dex" si "lib" le las de obicei in mem interna pt lansarea mai rapida a aplicatiilor.
Sters, bineinteles, tot ce nu e necesar.
Merge ok (nu am incercat facebook). GMaps mergea cam greu si folosesc versiunea Go (pe PureBrowser nu pe Chrome). In afara de share location (nu deschide linkuri primite cu o locatie) merge bine.

Pozele le am pe toate tot timpul in GPhotos.

GabyF, incearca Apps2SD. Trebuie root inainte.

La mine problema era cu cache-ul browserului si al GooglePhotos care erau cam mari. Acum cache-ul sta pe card la toate aplicatiile care nu sunt de sistem.

Core-ul aplicatilor recomand sa il lasi pe telefon.

Legat de Apps2SD am facut asa cu cele 3 partitii ale cardului:
Prima - format fat32 - pt uz normal (poze, documente etc)- jumatate din capacitatea cardului.
A 2a - ext4 - un sfert din capacitatea cardului.
A 3a - swap - un sfert din capacitatea cardului.

Probabil ca exista o impartire mai buna dar nu mi-am batut capul.

Recomand un card rapid si NOU de la o firma consacrata dar pt proba poti folosi orice card.


#22
GabyF

GabyF

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 167
  • Înscris: 27.09.2006
underb postul tau nu continea raspunsul pe care il cautam, inainte sa ma aventurez sa rootez telefonul trebuie sa inteleg de ce e necesar. L-am root-at asa cum ai zis tu , mersi.

Ce partitie sa fac pentru sistem pentru configuratia mea? Vad ca tu ai facut inca una pentru swap, este neaparat necesar ?

#23
GabyF

GabyF

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 167
  • Înscris: 27.09.2006
Am reusit. Varianta free a links2sd este destul de limitata, m-a lasat sa mut doar 3 aplicatii Posted Image

#24
underb

underb

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,392
  • Înscris: 08.03.2015
Eu am pus Apps2SD Pro si asa cere - 3 partitii. De ce, nu stiu.
Prima pe care am facut-o FAT32 este folosita ca orice card normal.
A2a (EXT4) si a3a (SWAP) sunt pt facut link aplicatiilor. Am vazut ca aplicatiile pot fi mutate pe oricare din cele 2 partitii.
Aplicatiile nu se muta din setarile normale ale lot ca nu ai facut nimic. Intri in aplicatia Apps2SD>Link apps 2 sd card si le dai link de acolo.
Cred ca inainte de asta trebui sa dai SD Fix (gasesti comanda in menoul principal al Apps2SD) pt a putea sa muti ulterior aplicatiile.

Tot de acolo, din meniul Link apps poti dezinstala orice aplicatie gen bloatware de care nu ai nevoie.

Rootul e necesar pt functionarea corecta a Apps2SD.

Acum nu ar trebui sa mai fie complicat. Eu am descoperit singur toti pasii si setarile necesare, fara vreun ghid sau discutie cum avem noi acum.
Succes!

Edited by underb, 03 November 2020 - 09:59.


#25
bbogdanmircea

bbogdanmircea

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,972
  • Înscris: 14.02.2007
E o limitare băgată intenționat să schimbi telefonul.
Eu am un Moto G5 cu 16 GB, efectiv în fiecare lună trebuie să iau toate aplicațiile mari la rând să le șterg cache, altfel îmi dă mesaj de Low storage și nu mai merge Gmail de exemplu.

#26
underb

underb

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,392
  • Înscris: 08.03.2015
Am gasit o facilitate interesanta a Apps2SD. Convertirea aplicatiilor normale in aplicatii de system. In felul asta sunt mutate pe alta partitie din memoria telefonului pe care in mod normal nu o poti folosi si se elibereaza din spatiul disponibil utilizatorului.
Exista totusi niste probleme. Doar unele aplicatii functioneaza daca sunt transformate in aplicatii de sistem (system app) iar pt update trebuie facute inapoi user app.
Dintre aplicatiile cunoscute care functioneaza ca system app am Whatsapp si Gmail.
Restul sunt aplicatii mai putin cunoscute pe care le folosesc pentru meteo, volum telefon implicit pe media nu pe sonerie, lanterna, rotation control, sticky notes, galerie imagini, radio online si altele de genul asta.

Cele care functioneaza ca sys app ruleaza mai bine asa decat de pe card pt ca accesul la mem telefonului e mai rapid.

Edited by underb, 25 November 2020 - 15:56.


#27
underb

underb

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,392
  • Înscris: 08.03.2015
PS. Aveam eu o problema cu Google Store. De aia nu se facea update.
Aplicatiile isi fac update chiar daca sunt facute sys app.

#28
Poll77

Poll77

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,004
  • Înscris: 02.05.2016
Sunt atâtea telefoane la 500-600 de lei care-s rachetă pe lângă telefonul inițial și încă iți bați capul și îți mănânci nervii cum să faci să ai mai mult spațiu de stocare...
Părerea mea, nervii și timpul nu pot fi recumpărate cu bani așa că mai bine "dai un ban dar stai în față."

Edited by Poll77, 05 December 2020 - 13:25.


#29
eu-DECEBAL

eu-DECEBAL

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,509
  • Înscris: 01.03.2015
Corect. Gasesti destule telefoane cu 16,34 si 64 gb de stocare incat nu mai merita sa te chinui cu jaful ala. Gasesti chiar di Olviuri decente la 400-500 de lei care sunt adevarate rachete pe langa gunoiul asta. Daca esti strimtorat cumparati un ihunt sau chinezarii la 1gb ram[cu 16 gb stocare] cu Android 10 Go edition si iti garantez ca merge mai bine decat acest telefon. Am avut si eu acest telefon si l-am aruncat pentru ca nu mai aveam spatiu disponibil.

#30
underb

underb

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,392
  • Înscris: 08.03.2015

View PostPoll77, on 05 decembrie 2020 - 13:25, said:

Sunt atâtea telefoane la 500-600 de lei care-s rachetă pe lângă telefonul inițial și încă iți bați capul și îți mănânci nervii cum să faci să ai mai mult spațiu de stocare...
Părerea mea, nervii și timpul nu pot fi recumpărate cu bani așa că mai bine "dai un ban dar stai în față."
Uneori e vorba de altceva.

Si nici macar nu e cazul sa fie justificat in vreun fel acel ceva.

#31
Vlad_22

Vlad_22

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,762
  • Înscris: 16.07.2015

View Postbbogdanmircea, on 24 noiembrie 2020 - 06:20, said:

E o limitare băgată intenționat să schimbi telefonul.
Eu am un Moto G5 cu 16 GB, efectiv în fiecare lună trebuie să iau toate aplicațiile mari la rând să le șterg cache, altfel îmi dă mesaj de Low storage și nu mai merge Gmail de exemplu.
Eu îs pe un Mi A1, cu 64gb. E ok, am ceva app instalate, însă nu pot spune că n-aș vrea și mai multă memorie. Următorul telefon, va fi cu 128 sau 256gb memorie interna, clar.

#32
underb

underb

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,392
  • Înscris: 08.03.2015
Inca mai tine treaba cu spatiu mic de stocare, mai ales la tel fara sdcard dar din vara, cand nu va mai fi stocare gratuita nelimitata pe GPhotos, va fi "interesant".

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate