![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Autovehicule Rutiere sau Mecatronică?
Last Updated: Aug 17 2020 16:02, Started by
dragoshell03
, Aug 16 2020 13:21
·
0

Posted 16 August 2020 - 13:21

Salut! Trec clasa a 12-a și a cam venit timpul să aleg o facultate. Vreau să dau la UTCN, dar sunt indecis în ceea ce privește specializarea (Autovehicule Rutiere-ingineria autovehiculelor sau Mecatronică). Eu sunt pasionat de mașini și de tehnologie. Cu toate acestea, sunt mai atras în general de partea mecanică/practică decât de cea teoretică. Mi-ar plăcea să citesc niște răspunsuri de la persoane, care au terminat ARMM și au ales una dintre aceste 2 specializări, sau de la oameni care lucrează în domeniu. Aș vrea totodată să aflu și ce oportunități de angajare și dezvoltare în carieră îmi pot oferi aceste specializări. Vă mulțumesc anticipat pentru răspuns!
![]() |
Posted 17 August 2020 - 16:02

Eu la varsta mea,daca pot da timpul inpaoi as alege mecatronica pentru viitorul gri ce ne asteapta.
Aici stai cu mouse si keyboard in fata,langa masina de cafea. Dar,daca as lua in considerare ciubucurile si banii in mana,as alege mecanic auto. Stai cu surubelnita in mana si cu banul in buzunar. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users