![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Upguards
Last Updated: Mar 21 2006 13:46, Started by
sebikmik
, Mar 21 2006 13:35
·
0

Posted 21 March 2006 - 13:35

am o nelamurire in legatura cu tensiunea de iesire a unui ups UPGUARDS 700VA. tensiunea de la priza variaza intre 237-242 V. el face bypassing pana ajunge la 240V apoi trece pe modul AVR si imi reduce tensiunea de iesire la 200V-206V si daca tensiunea de iesire revine pana in 240V el ramanein modul AVR. E sufucienta tensiunea 200V ptr PC. Influenteaza performantele sau sursa calculatorului.. Multzam'!
|
Posted 21 March 2006 - 13:46

ciudat pentru ca pe toti electronistii, electricienii si profi de la facultate pe care i'am intrebat .. mi'au spus ca sub 210-215 nu e bine pentru sursa sa stea tensiunea.. alte pareri.. ! multam.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users