Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
The Beekeeper (2024)

Bielorusia - Romania (12.10.2023,...

Pe cararea muntilor

Nu pot instala KB5030310 - cumula...
 Ce se mai intampla cu piața ...

Cum verific un receptor Electra

Bani blocati de Glovo, plata nefi...

VPN Romania!
 Iar un topic despre achizitie tel...

Ce ghinion! Incendiu intr-un ...

Atentionare bord

Recomandare dilutie finasterida s...
 Mira feat. Vescan-Alo Alo

Samsung Galaxy S23 FE

Screen tearing pe orice browser (...

Este muzica popcorn urata si in p...

Upguards

- - - - -
  • Please log in to reply
2 replies to this topic

sebikmik

sebikmik

New Member

• Grup: Members
am o nelamurire in legatura cu tensiunea de iesire a unui ups UPGUARDS 700VA. tensiunea de la priza variaza intre 237-242 V. el face bypassing pana ajunge la 240V apoi trece pe modul AVR si imi reduce tensiunea de iesire la 200V-206V si daca tensiunea de iesire revine pana in 240V el ramanein modul AVR. E sufucienta tensiunea 200V ptr PC. Influenteaza performantele sau sursa calculatorului.. Multzam'!

istratei

istratei

Active Member

functioneaza normal intre 180-240v

sebikmik

sebikmik

New Member

ciudat pentru ca pe toti electronistii, electricienii si profi de la facultate pe care i'am intrebat .. mi'au spus ca sub 210-215 nu e bine pentru sursa sa stea tensiunea.. alte pareri.. ! multam.

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate