![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Facultatea de matematica : matematica-informatica
Last Updated: Aug 17 2020 10:21, Started by
BucsaMobilul
, Aug 11 2020 13:42
·
0

Posted 11 August 2020 - 13:42

Sunt student al facultății de matematica din iasi, am de gând să merg pe specializarea matematica-informatica, sunt studenti/absolventi care doresc să-și împărtășească experiența aici? Iar in ultimul semestru am văzut că doar 2 cursuri sunt obligatorii, iar pe restul le poți alege, dar nu se menționează cum, și aș fi curios să aflu.
|
Posted 11 August 2020 - 22:27

Alegi cursurile optionale dupa cum te trage inima, totul e sa aduni din urma lor un nr. de credite.
|
Posted 12 August 2020 - 00:32

Domnule Neagu, după dumneavoastră, contează ce scrie la licență mai mult sau la specializare (pe diploma), sau sunt la fel de irelevante?
|
Posted 12 August 2020 - 05:59

Pe segmentul vizat de tine, nu conteaza. Am colegi absolventi de matematica dar si de matematica-informatica. Insa e bine pentru dezvoltarea ta profesionala sa ai cursuri cat mai aproape de ce doresti decat sa-ti fie potrivnice scopului.
Si nu uita, nu te lasa doar in cursurile scolii ca nu iesi angajabil dupa cei trei ani (care trec foarte repede). Edited by neagu_laurentiu, 12 August 2020 - 06:00. |
Posted 12 August 2020 - 08:51

Înțeleg, mulțumesc pentru răspunsuri, e de apreciat pasiunea dvs., încă de când eram in clasa a 9 a vă văd activ pe acest forum, iar esența principiilor nu s-a schimbat.
|
Posted 17 August 2020 - 10:21

Iar in ultimul semestru am văzut că doar 2 cursuri sunt obligatorii, iar pe restul le poți alege, dar nu se menționează cum, și aș fi curios să aflu. Ai in vedere ce specialitate vrei sa urmezi la master. Dar trebuie sa vezi daca ai sanse reale de a reusi la acea sectie de master - este vorba in primul rand de rezultatele la invatatura in cei trei ani de studii. Normal ca in primul rand analizezi ofertele de pe piata muncii. Edited by RomeoM, 17 August 2020 - 10:22. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users