![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Sesiunea din toamnă- Facultate
Last Updated: Sep 17 2020 16:12, Started by
andreea1522
, Aug 06 2020 18:25
·
0

Posted 06 August 2020 - 18:25

Bună! Am si eu o intrebare.
Daca pentru sesiunea din septembrie au mai rămas locuri atat la buget cat si la taxa, la buget vor intra noii candidați din această sesiune sau vor fi glisati cei de la taxa din sesiunea iulie pe locurile rămase libere la buget ? Spre exemplu daca cineva care vrea să candideze în sesiunea din septembrie are o medie mare de 9,8 iar ultimul de la buget din sesiunea iulie are 9,3 , atunci acesta cu 9,8 intra pe locurile rămase libere la buget? Si inca ceva.. cei admisi in sesiunea din septembrie mai pot depune cerere de cazare pentru camin? Spre exemplu, la Litere la Bucuresti, intervalul de depunere al cererilor este 2-6 septembrie si ma indoiesc ca perioada de admitere din toamna va fi inainte de data de 6 septembrie. |
Posted 06 August 2020 - 20:56

Pe toamna ajung locurile dupa toate glisarilel posibile.
|
Posted 06 August 2020 - 20:57

Sunt sesiuni separate.
Nu are nici o "prioritate" cel care in vara a optat pentru taxa. Daca doreste buget, in sesiunea de toamna concureaza de la egal la egal cu ceilalti, fara nici un avantaj. |
Posted 10 August 2020 - 12:25

Buna. Eu am intrat in sesiunea din Iulie pe loc cu taxa însă as fii vrut sa intru la buget, așadar nu am confirmat locul pentru ca ultima medie de la buget era de 9, a. Ea fiind 8,66. Nu aveam de unde sa știu câți studenți se vor retrage. Acum văd ca ultima medie de la buget e 7,54. Întrebarea mea este dacă o sa ma înscriu in sesiunea din toamna o sa pot intra la buget cu media 8,66, sau o sa intru automat tot la taxa dacă s au ocupat locurile in prima sesiune?? Mulțumesc anticipat.
|
Posted 10 August 2020 - 14:22

dacă s au ocupat locurile in prima sesiune?? Mulțumesc anticipat. Daca in prima sesiune au RAMAS locuri, sa spunem 16 locuri, acestea se vor ocupa in sesiunea de toamna. Daca toate locurile sunt deja ocupate, sesiunea de toamna se va ORGANIZA, dar numarul locurilor la buget va fi zero. NU apar din senin locuri bugetate in timpul dintre sesiuni.( decat daca ministerul invatamantului obtine de la finante buget separat pentru acest lucru. Edited by tioopedi, 10 August 2020 - 14:24. |
Posted 15 August 2020 - 10:59

Nu există o regulă universală, depinde de fiecare universitate cum se face acea "glisare".
În principiu glisarea ar tb. să se termine la sfîrșitul fiecărei sesiuni de admitere a.î. pt următoarea sesiune, să fie clar cîte locuri sînt disponibile la buget și cîte la taxă. |
Posted 17 September 2020 - 15:23

Aveti idee cand incep inscrierile pentru sesiunea din toamna? Ma interesa in special la Psihologie UPB pentru ca am ratat cu o zi data de inscriere din Iulie (am calculat gresit perioada concediului) si vroiam sa incerc in toamna.
|
Posted 17 September 2020 - 16:12

urban, on 17 septembrie 2020 - 15:23, said:
Aveti idee cand incep inscrierile pentru sesiunea din toamna? Ma interesa in special la Psihologie UPB pentru ca am ratat cu o zi data de inscriere din Iulie (am calculat gresit perioada concediului) si vroiam sa incerc in toamna. Intra pe site-ul lor, eventual dă un telefon la secretariatul lor. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users