![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Inginere electrică-Informatica aplicată
Last Updated: Jul 30 2020 12:26, Started by
BucsaMobilul
, Jul 29 2020 01:01
·
0

Posted 29 July 2020 - 01:01

La aceasta facultate(iasi) pe specializarea informatica aplicata se face programare? Pe programa de învățământ sunt 2-3 cursuri de programare pe semestru minim,dar se fac serios sau..? Aș dori niște păreri
|
Posted 29 July 2020 - 02:23

In principiu la orice facultate din Ro nivelul la care se face "programarea" (ce iti inchipui tu ca iti trebuie in industrie) e unul minim, scolastic. Fie niste chestii in vreun limbaj obscur, de familiarizare cu niste concepte vagi, fie ceva la nivel incepator, ce poti invata acasa. Daca vei face Java, cu siguranta nu vei face tot ecosistemul sau toolurile necesare, ci numai programare procedurala si OOP, si acolo notiuni de baza. La asta contribuie si faptul ca studentii sunt de pe alta lume, rupti total de ce se cere pe piata muncii. Mai degraba s-or face fundamente teoretice bune pentru chestii care duc catre cercetare (procesare de semnal, electronica, matematici etc). Spun in general, nu stiu de facultatea aia.
Ce inseamna programare, ce vrei sa faci de fapt? Te-ai uitat pe niste cerinte de job, stii pe cineva care lucreaza? Eu, daca eram acum liceean, "aplicam" direct in Europa sau chiar Statele Unite. Engleza faceti de la.... 6 ani? Adica, nu vad de ce sa nu te pregatesti din timp... Edited by aaaa4567, 29 July 2020 - 02:21. |
Posted 29 July 2020 - 03:38

WishShadow, on 29 iulie 2020 - 01:01, said:
dar se fac serios sau..? Obtii o diploma buna de aici insa vei munci sa treci restul de cursuri iar asta cred ca ti se va parea un calvar daca tu nu doresti ingineria asta. Edited by neagu_laurentiu, 29 July 2020 - 03:39. |
Posted 29 July 2020 - 04:02

Posted 29 July 2020 - 08:37

la ac parca s-a publicat, e peste 9 nota de intrare. si de unde stii ca ai intrat la electrica? ca restul de poli nu a publicat...
|
Posted 29 July 2020 - 08:39

Nu am zis că știu, dar am 8,56 media, am șanse mari, dar nu știu dacă o să fie 90% materii bazate pe fizică..
|
Posted 29 July 2020 - 17:35

La facultate se fac mai mult decat niste notiuni introductive, dar ca sa cunosti bine programul trebuie sa lucrezi acasa. Cel mai bine e sa cunosti mai multe programe de inginerie chiar si la nivel de notiuni introductive, adica sa cunosti toate functiile , decat sa stii sa lucrezi foarte bine cu un singur program. La interviu nu te pune sa ii faci ceva complicat, ci te intreaba mai degraba ce face functia x, si daca stii mai multe programe este un avantaj.
|
Posted 29 July 2020 - 23:08

Am întrat la inginerie electrica și informatica aplicata buget, dar sunt la 0,02 sutimi de ETTI, deci cred că o să ajung acolo.
|
Posted 30 July 2020 - 06:28

Ramai la electrica, e mai aproape de ce vrei tu decat electronica.
|
|
Posted 30 July 2020 - 12:17

Pai scopul tau (daca nu ma inseala memoria) era sa devii programator (peste un sistem de operare - ca sa fac dif. in raport cu cei de microcontrolere si alte dedicatiuni hardware).
Electronica nu te pregateste in directia asta (ci spre micro & co) asa ca dupa cei 2 ani la electro generali/trunchi comun, daca ai medie si intri la informatica aplicata, te indrepti spre scopul tau mai bine decat la ETTI. Vezi asta si din simpla analiza a programei de invatamant. Daca scopul tau e altu' atunci sigur ca propunerea mea ramana fara substanta. Insa n-am inteles de ce nu te-ai inscris si la Informatica la...Bacau etc. pe unde aveai sanse. Edited by neagu_laurentiu, 30 July 2020 - 12:19. |
Posted 30 July 2020 - 12:26

Am dorit să rămân in Iași dacă tot am domiciliu aici, da, pe programare vreau să mă specializez mai departe.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users