![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Stare depresiva
Last Updated: Oct 14 2023 14:12, Started by
quiria
, Jul 27 2020 19:25
·
6

Posted 07 February 2023 - 15:31

Nu știam de asta. In schimb am observat cum repeta aproape obsesiv "situatia mea" de fiecare data cand i se da cate un sfat de altfel pertinent cu privire la a se pune in mișcare, gen munca, plecat din satul natal etc.
Nu suntem aici sa judecam pe nimeni, ci dimpotrivă, insa trebuie sa avem un punct de plecare. Si acela ar fi ca din păcate initiatoarea mai degraba cauta milă, compasiune, nu stiu, vreo minune, vreun ajutor din cer decât sfaturi, pareri, încurajări, solutii. Ori mindset-ul asta este primul lucru care trebuie schimbat. Daca nu, Acces Direct sau Gigi Becali ![]() |
Posted 08 February 2023 - 20:25

Numai zic nimic că nu are rost.
Lume multă oameni puțini. |
Posted 08 February 2023 - 20:44

prima discuție postată a fost prin 2015. Doar vaiete până în 2023... cam ce rezultat ar putea fi?
Soluțiile de fapt există, iar alții deja le folosesc. Însă ai căzut "în groapă" ![]() Learned helplessnes |
Posted 09 February 2023 - 00:31

Numai zic nimic că nu are rost. Pai bine, atunci, mai exact ce vrei? Cu subiect și predicat!? Pentru ca, aici e un forum, nu o asociație caritabila. Aici poți primi asa: sfaturi, pareri, soluții,idei, consiliere chiar pana la un anumit nivel, si cam astea ar fi. In limita a cat poate ajuta un forum, ai fost ajutata. Dar ai ales sa ignori orice fel de ajutor. Deci încă odată : Tu, de fapt, ce vrei? |
Posted 20 February 2023 - 03:13

Pai bine, atunci, mai exact ce vrei? Cu subiect și predicat!? Pentru ca, aici e un forum, nu o asociație caritabila. Aici poți primi asa: sfaturi, pareri, soluții,idei, consiliere chiar pana la un anumit nivel, si cam astea ar fi. In limita a cat poate ajuta un forum, ai fost ajutata. Dar ai ales sa ignori orice fel de ajutor. Deci încă odată : Tu, de fapt, ce vrei? Din cele scrise inca din 2015, eu am cam inteles urmatoarele : - doreste ajutor financiar ; Nu vrea sfaturi caci a primit suficient si nu prea o ajuta. - doreste vorbe bune (incurajari, laude, consolari ...) ; - doreste de munca dar nu prea are capacitati (adica capacitate de concentrare, disciplina, forta, energie, consecventa ...). A mai precizat in alte parti ca i-au dat parintii bani si s-a dus sa lucreze si prin Olanda, si pe la Iasi, si pe la Bacau, si pe la Brasov. S-a intors repede la parinti caci nu s-a descurcat, nici nu i-a placut, nu s-a adaptat, sau a fost data afara. - la fârsitul anului 2019, parintii i-au spus ca o dau afara din casa, caci nici nu-i ajuta cum trebuie la treburile gospodaresti, si era si agresiva si se purta urât cu ei si cu alte persoane din jur ; Nu se stie daca s-a dus la psihiatru sau daca ia un tratament, daca are sau nu pensie de boala. Nu doreste sa spuna prea multe. Este de înteles, caci are si dumneai sensibilitatea ei ca orice persoana. Sa o intelegem. Oricum, se intelege ca este intr-o situatie materiala grava, dar nici ajutor nu prea obtine caci este uneori agresiva. Când este vorba de ajutor, conteaza mult cum vorbesti, iar dânsa si-a cam pierdut rabdarea. Doreste si sa fie ajutata material dar si sa fie respectata, menajata. A spus ca nu are cont bancar, deci nu stiu cum poate fi ajutata material. Probabil poate spune acest lucru in MP. Cam atât am putut eu sa retin, pe scurt, din situatia dumneaei. Ma scuz dinainte pentru orice vorbe care i-au putut rani sensibilitatea, sau care pot fi inexacte. Cine doreste sa o ajute, cred ca ar fi bine, discutând direct cu dânsa. |
Posted 20 February 2023 - 10:30

Nu o va ajuta nimeni, pentru că nu este un caz disperat, nu îi este pusă supraviețuirea în pericol și nici nimic nu oferă.
Singurul ajutor și-l poate da ea însăși. Știu, este foarte greu, pentru că a avut multe dezamăgiri. Dar singura ei șansă este să facă ea însăși ceva pentru ea. |
Posted 28 February 2023 - 07:21

VEL_1111, on 20 februarie 2023 - 03:13, said:
Doreste si sa fie ajutata material dar si sa fie respectata, menajjata. Edited by Cr1spy, 28 February 2023 - 07:28. |
Posted 14 October 2023 - 14:12

Prieteni, printre oamenii aia putini poti gasi prieteni, iar prietenia se construieste pe incredere, apoi restul vine de la sine
Hobby, gaseste un hobby constructiv si ai un motiv in plus sa-ti faci prieteni, cu care sa faci schimb de experienta
Lume multă oameni puțini. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users