![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
adaugare filtre postprocesare
Last Updated: Jul 26 2020 11:25, Started by
karax
, Jul 25 2020 17:59
·
0

Posted 25 July 2020 - 17:59

am cumparat ceva filme , format 1080p , si am bifat cateva casute de postprocesare in vlc la meniul video. cateva intrebari: ce filtre postprocesare is necesare pentru calitatea mare a imaginilor si ce filtre strica? ce player e capabil de postprocesare superioara? filtrele astea strica sau ajuta si ele cu ceva?
|
Posted 25 July 2020 - 18:08

totul depinde de sursa imaginii, si de calitatea sa
sunt filtre SD to HD sharpness, noise reduction, sunt filtre noir et blanc (alb-negru) aplicate corect, si doar la nevoie, ajuta cu mult sau cu putin, dar ajuta ... LA NEVOIE! |
Posted 25 July 2020 - 18:24

? ce problema e? am si zis , nu is interesat sa bifez toate postprocesarile, doar cateva ce stiti voi ca au efect benefic
sa zic asa, postprocesoare de baza Edited by karax, 25 July 2020 - 18:24. |
Posted 25 July 2020 - 18:49

pai tocmai aia e, ca nu e nici o problema cu calitatea blu-ray,
deci n-ai ce rezolva "postprocesare" |
Posted 26 July 2020 - 11:25

cred ca are un procesor mult prea puternic, care i se plinge ca sta nefolosit...
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users